Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, Je rodiel medzi kabelážami napr O1 2001 - 2003 lebo mam 799AH KJ a kabeláž som chcel zobrat z TDI pumpačá a nekasuju mi konektory. jak mam vediet teraz ze akej O1 mr???? mam zohnať kabeláž? V moje O1 je len centrálna jednotka a ta tiez nepasuje (jej konektory) do KJ.

Diky

Vloženo

no ja mam klasic 2003(tam je len centrána jednotka) ale davam komfotrku 799AH na 4x stahovanie ale co som teraz bol pozret jednu kabelaz z octavie pumpadiesel tak mi nepasovali konektory KJ ( tak teraz neviem aku kabeláz mam zhanat)

Vloženo

Ta Tvoja ma teda len svihadla (klucky na vsetky okna)? Ak ano, zhanaj kabelaz z vybavy aku chces dorobit, cize 4xel okna komfort 2.5G, ak zozenies 3G, tak pripadne prepinujes. Konektory mozno budes musiet vymenit (2.5 a 3G maju rozdielne a prepinovava sa, nie su zamenne).

Vloženo

To som potreboval vedet presne ci tam je rozdiel medzi tými konektormi. Ja som si myslel ze su rovnake ale vcera som sa presvedcil že nie :), kde by som zohnal cisto konektory? lebo v škodovke pitaju nehorazne ceny (za konektor na spetné el. pýtali 400 sk bez pinov s pinmi skoro 700 sk)

Vloženo

pozeral som dnes tu riadiacu jednotku na vodicovej strane na stahovanie okien a posledný index je C. Ale určite viem ze auto z kt som to bral bolo m.r. 2004. Je to tretia generacia tak ked toma C?

Vloženo (editace)

Otázka od veci: akej gen sú budíky s indexom "1U1 919 034 G " a ci budíky z pumpadieslu pasuju na SDI - nechcem zakladat novú temu:) ale hl. potrebujem vedet ten inex akej su generacie diky

Editováno: , autor: Taibor1
Vloženo

Este k tym dverovym jednotkam a komfortke 799B Ti poviem asi tolko, ze napr. JendaT4 mi prednedavnom posielal komplet za velmi dobru cenu a aj s postovnym to nebolo tolko ako pises za samotnu komfortku. ;)

Vloženo

Sak som zistil ze ten co mi to chcel spredat ma dobre chcel osklbat. zohnal som ju za tisícku. lenze mi nepasuju mozgy stahovaciek zasa :) takze tak a neviete mi povedat akej generácie sú tie budíky co som napísal vyššie. Potrebujem to vediet ci ich mám zobrat

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...