Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

chlapi a nezabudnite na BUCEK, joooj ale by som si dal.

Zdravím při večeru, dám si pivko a jdu vyplňovat tabulky. Jen u toho hokeje se to dělá blbě :)

Češiiii!!!!!

Nazdar bando - dnes mi bylo oznámeno, že zítra končím v práci - nejsou peníze :( Kluci kdyby jste vedeli kdo by koupil Supa, tak bude zřejmě na prodej :wallbash::rip:

Tome neni u vas volno ? :help:

Petíku: Tak to mi je fakt líto :( U nás už to taky začalo lítat a dlouho nebude otevřeno žádné místo :( Klepem se všichni. U nás to škrtaj po celejch projektech :( Kdybych o něčem věděl, tak se určo ozvu

Petíku: Tak to mi je fakt líto :( U nás už to taky začalo lítat a dlouho nebude otevřeno žádné místo :( Klepem se všichni. U nás to škrtaj po celejch projektech :( Kdybych o něčem věděl, tak se určo ozvu

Diky Tome - u nas to bylo porad jak se nas to netyka a jak je vse v naproste pohode a ze muzem byt v klidu a najednou z niceho nic je seškrtanej budget a chybi "nám" 30tis EUR, takze hned se musi ušetřit na mzdách - tak jsme šli rovnou tři...

• Autor

Pekny zbytek vecera kluci :)

dobré ráno. Tak autíčko mám po včerejšku špinavé :( dneska u snad vydrží sluníčko :)

Krásný den

Tak dnes poslední pracovní den a večer pěkně zalejt májku.Tak kamarádi opatrně ať si užijem těch pár dnů volna.Tak čusky a dobrou chuť pokud obědváte jak já. :p:palec2:

zdarec kucíííí,dobrou chuť,já právě dojedl.Taky mám dnes poslední.Večer provedu výměnu brzdové kapaliny a pak jdu koukat na hokej

dobrý den lol:p

doby den

o5 narváno dnes ;)

hezky si užijte zítřek,hééézky olíbejte protějšky kol5kol5:palec2::)

nazdarek bando - tak dnes nezapomente - líbačka je tu :smich:kol5:smich:

Brý jitro všem.Doufám,že ste všichni po včerejších pijatykách u májky v pořádku.Nu a na tu líbačku se těším nejvíc. :palec2::smich:

nudím se a tak tu projíždím videa.Něco na zasmání

Dobré májové poledne bando!!!

Dnes jsem odvezl supa na komplet čištění a tepování,tak uvidíme jak prokoukne?

Teda Petíku,to jsou rány,škoda že to odnese zrovna sup,přeji ti ať to všechno dobře dopadne.

Dobré májové poledne bando!!!

Dnes jsem odvezl supa na komplet čištění a tepování,tak uvidíme jak prokoukne?

Teda Petíku,to jsou rány,škoda že to odnese zrovna sup,přeji ti ať to všechno dobře dopadne.

To vis, ze me to total se...re - jsem si ho vymazlil - fakt nejlepsi auto ktery jsem kdy mel :(

Krásný prvomájový večer kol5:)kol5:)

Dobrý večer kluci, tak co líbali jste se s partnerkami pod třešní? My to s Víťou zvládli v autě pod střešním okýnkem , tak snad neuschnu :smich:

krásný dobrý večer všem. Líbání bylo na kokořínsku, ale třešeň nebyla.

Večer jsem ještě vypucoval autí a opravil pár chybek na laku.

Zítra bude velejt na soutěsky a pravčickou bránu. Krásný večer!!!

kluci někdo tu před nedávnem sháněl Supa - nevíte nekdo kdo to byl ? Nějak to nemůžu najít... Fakt mě to štve, protože to je srdeční záležitost, ale to vám asi nemusim říkat, že :( Koupil jsem ho v sérii a nacpal do něj dost peněz a teď chudák musí z baráku...

Dobré sobotní dopoledne bandičko,jedno kafíčko prosím.

Dnes se musím podívat pod BMW,včera začalo téct brzdové prosátko,tak se na to vrhnu,to zas bude otrava,hlavně to odvzdušnění.

Zdar a sílu superbáci.Přeju všem krásný víkend.

Jirko máš recht,odvzdušnění už mám taky za sebou ikdyž jen z poloviny.Na spojku se nedostalo.Tak ať se ti vede chlape

Zdravím při večeru. Doufám, že již máte vše opraveno.

Jirko, co prasátko? nemáš prasečí chřipku :D

Petík: soucítím s tebou. prakticky dost podobnej scénář by byl u mne, kdybych přišel o job :(

Jsem mrtvej, dneska sme nachodili asi 20 km, takže jdu usnout k tv :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.