Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdar bando - dnes mi bylo oznámeno, že zítra končím v práci - nejsou peníze :( Kluci kdyby jste vedeli kdo by koupil Supa, tak bude zřejmě na prodej :wallbash::rip:

Tome neni u vas volno ? :help:

Vloženo

Petíku: Tak to mi je fakt líto :( U nás už to taky začalo lítat a dlouho nebude otevřeno žádné místo :( Klepem se všichni. U nás to škrtaj po celejch projektech :( Kdybych o něčem věděl, tak se určo ozvu

Vloženo
Petíku: Tak to mi je fakt líto :( U nás už to taky začalo lítat a dlouho nebude otevřeno žádné místo :( Klepem se všichni. U nás to škrtaj po celejch projektech :( Kdybych o něčem věděl, tak se určo ozvu

Diky Tome - u nas to bylo porad jak se nas to netyka a jak je vse v naproste pohode a ze muzem byt v klidu a najednou z niceho nic je seškrtanej budget a chybi "nám" 30tis EUR, takze hned se musi ušetřit na mzdách - tak jsme šli rovnou tři...

Vloženo

Tak dnes poslední pracovní den a večer pěkně zalejt májku.Tak kamarádi opatrně ať si užijem těch pár dnů volna.Tak čusky a dobrou chuť pokud obědváte jak já. :p:palec2:

Vloženo

Dobré májové poledne bando!!!

Dnes jsem odvezl supa na komplet čištění a tepování,tak uvidíme jak prokoukne?

Teda Petíku,to jsou rány,škoda že to odnese zrovna sup,přeji ti ať to všechno dobře dopadne.

Vloženo
Dobré májové poledne bando!!!

Dnes jsem odvezl supa na komplet čištění a tepování,tak uvidíme jak prokoukne?

Teda Petíku,to jsou rány,škoda že to odnese zrovna sup,přeji ti ať to všechno dobře dopadne.

To vis, ze me to total se...re - jsem si ho vymazlil - fakt nejlepsi auto ktery jsem kdy mel :(

Vloženo

krásný dobrý večer všem. Líbání bylo na kokořínsku, ale třešeň nebyla.

Večer jsem ještě vypucoval autí a opravil pár chybek na laku.

Zítra bude velejt na soutěsky a pravčickou bránu. Krásný večer!!!

Vloženo

kluci někdo tu před nedávnem sháněl Supa - nevíte nekdo kdo to byl ? Nějak to nemůžu najít... Fakt mě to štve, protože to je srdeční záležitost, ale to vám asi nemusim říkat, že :( Koupil jsem ho v sérii a nacpal do něj dost peněz a teď chudák musí z baráku...

Vloženo

Dobré sobotní dopoledne bandičko,jedno kafíčko prosím.

Dnes se musím podívat pod BMW,včera začalo téct brzdové prosátko,tak se na to vrhnu,to zas bude otrava,hlavně to odvzdušnění.

Vloženo

Zdar a sílu superbáci.Přeju všem krásný víkend.

Jirko máš recht,odvzdušnění už mám taky za sebou ikdyž jen z poloviny.Na spojku se nedostalo.Tak ať se ti vede chlape

Vloženo

Zdravím při večeru. Doufám, že již máte vše opraveno.

Jirko, co prasátko? nemáš prasečí chřipku :D

Petík: soucítím s tebou. prakticky dost podobnej scénář by byl u mne, kdybych přišel o job :(

Jsem mrtvej, dneska sme nachodili asi 20 km, takže jdu usnout k tv :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...