Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jeste zatim nic

to přijde a bude to veliký lol:smich:

tak to jsem zvedavej :smich:

tak tu ted zaclo lejt :kuk:

Nazdar kucí,

tak se nám tu dopo přehnala bouřka, ještěže jsem ještě auto nemyl. No teď už má bejt hezky tak ho zítra opláchnu. Už se těším na sobotu...

Tak já jsem auto umyl včera. A dnes jsem projel pod nějakým hejnem nasran..h holubů a dostal jsem spršku 9ti obřích kousků!!! :076

Upraveno od žralok

tak u nás se to prohnalo před chvílí.Docela mazec

Dobré ráno bandičko,zaskočil jsem juknout,jak se vám všem daří.

Já jsem na tom pořád stejně,jen starostí jako bych neměl dost,tak mi k tomu ještě včera vybrali supíka,naštěstí nic nezničili,jen vytrhli záslepku a ukradli navi.No,co se dá dělat,pojištovna to snad nějak vyřeší a já musím jít koupit novou.

Jinak vám všem přeji hezký den a jdu se odávat řešení problémů.

To je na pěst. V Praze se to ztraci snad porad :-/

Me v pondeli predjizdela fabka a supik ma pavoucka na okne :-/

nazdarek panove nekdo z Brna s 1.8T bo 2.8 ? Zvazuju koupi supa a chtel bych se ujistit ve vyberu, kazdej motor ma neco dosebe rekl bych

koukám Jiřik a Jiřik trochen smolík,to znám navi 3x a okno před 14 dni též tečka :aggressive:

čááááááááágo bando,již za dva dny :p:palec2::)

Hele klucí! Kdo máte rozbité okénka tak všechno ke mě! K čelním oknům máte mycí program za 1190,-kč ZDARMA! :worthy

Hele klucí! Kdo máte rozbité okénka tak všechno ke mě! K čelním oknům máte mycí program za 1190,-kč ZDARMA! :worthy

robis aj slovensko cez poistovnu :D ????

Přes jakou pojišťovnu?

čááááááááágo bando,již za dva dny :p:palec2::)

už se těším :)

Přes jakou pojišťovnu?

OTP , teraz maju iny nazov, ale to asi nerobis.

groupama.sk

Tak tohle nee!

Chlapi tak už je to za humny ten srazík.Jinak jsem se bavil se Sejdou a kdo máte tak si vemte rozkládací židli nebo tak něco ať je kde sedět a můžem pokecat v případě špatného počasí.

Nazdar bando. konečně jsem se vrátil z meetingu. Dneska venku krásně, ale zítra na sraz Vám to prej asi moc svítit nebude. Tak držím pěsti, ať moc nezmoknete. Krásnej víkend všem a ať se vám vydaří sraz.

BTW: Jiříku, ta Navi je k nasrání, ale když nic nezničej, tak na tom můžem jen vidělat :) Jen ten čas to vždycky vyřídit :(

v sobotu to pořešíme :)

říkáš mycí program,jinde dávají dálniční známku a nebo ten litřík na ručku ,jak kdo chce :)

už se těším :)

dobré ránko,já takýýýýý :):):palec2:

tak v Praze počasí krásné svítíčko sluní :)

nikdo nikde,patrně každý už ladí na zítřek lollol:) a nebo pracuje,to je pravděpodobnější :plol:)

vies ako, ti co sa zle ucili tak pracuju a ti co sa ucili dobre pracuju este viac :D

a nebo tak lol:smich:

už se připravuješ na cestu :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.