Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jo máte pravdu, nějakej poprašek hlásí ale už nás to moc nerozhází. Ale vichr dneska nepříjemnej, na sluníčku bylo ale hodně příjemně.

Petik: Petře rozměr klasika 225/47 R17. Já dostal supr nabídku na Bravuris 2ky, v XL provedení za 1700 takže do nich pujdu.

Zdar klucí, tak už se ta zima zase blíží, ráno pod nulou...já už chci teplou, umejt supa, vytepovat interiér, vyměnit gumový koberečky a pučit si od kámoše profi leštičku co dostal k vánocům a jít něco dělat a doufat, že auto bude hezké déle než 5 metrů po umytí :((

Jardo: To je super cena za tak velkou gumu, fakt goooddddd

Ahojda.Zdravím supí bandu,přeji krásnej zbytek tejdna. ;)

Tome mi povídej, už to mám uvnitř pomalu na holinky lol.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>, je to děs. Ale zase v porovnání s ostatníma na tom nejsem tak špatně... A s tou cenou máš recht. Je zajímavý, že ty XLka jsou na netu někde i levnější než ty s klasickou nosností. A na netu je cena kolem 2050 a i to mi přijde hodně fér cena.

Ahoj bando. Tak místo přezouvání nás zase čeká odmetání. Já se z toho picnu. :prc: Přeju klidný a pohodový víkend. :)

Ahoj Fšem!

Z důvodů, které zde nebudu rozepisovat jsem ukončil svoji činnost ve firmě kde jsem pracoval. Nic se ale neděje a už teď se připravují zcela nové prostory, kde budu v této činnosti pokračovat. Mělo by se otevřít 1.4.2010. Tak kdo bude mít rozbité okénko tak Vás rád uvítám. Bude to na Praze 9 - Hloubětín.

Ahoj Libore,to je fajn co píšeš,ale zkus brát telefony,když tě lidé honí a zkus dodržet to co slíbíš!!!! ;)

hezký víkend :)

:prc: .....pohled z okna a jsem totálně nasranej :aggressive::feve:

Zdravím z krásné prosluněné moravy,je tu dnes krásně,a slunko svítí o sto šest. :palec2:

Zdravím z proklatě zasněžené Prahy....jak já už se těším až ty sračky odtáhnou!!!

:prc: .....pohled z okna a jsem totálně nasranej :aggressive::feve:

:p ozývám se po "létech", tady je už 20 čísel bílých sraček, včera jsem byl na pívku a tak je SUP pod pokrývkou sraček, nehorázná Krušnohorská zima ! ;)

V Ostravě ani vločka :p

cus kluci - Martine Laras asi v nedeli (pondeli) pojedu Brno, tam budu asi i spat a Vito v pondeli (utery) do Osravy - budete mit chvili na rychly kofein ?

Petiku ja jsem uplne odrovnanej.... ja se do brna nedostanu.... leda nekdy vecer :(

Peťane já v úterý jo ale záleží kdy.Pondělí je pasé to mám denní.Mobil na mě asi máš tak když tak písni.

blbe jsem to napsal - jedu tam pristi tyden...

No venku nic moc, včera jsem byl s kámošem v Příbrami pro auto a cesta zpět byla děsná. Silnice namrzlý a okolo spousta nehod. Tak už aby to bylo pryč. Chtěl bych si dát na utě pár věcí dokupy a v tomhle se mi nechce...

Koukám, venku mrzne tak až nám zamrzla hospoda :)

...hm ,zima jak v ruským filmu na nádraží.....kchůrwa.kde je to jaro :help:

zdar borci,hezký den a anténou nahoru :)

Za mlada jsem vstával s anténou nahoru. :p

Jo jo když byl mladej vstával s anténou nahoru. A teď to vypadá že jí ani nemá. :smich:

Nazdárek.Zdravím při podvečerním čtvrtku.Jak vám všem závidím že máte svého supa,já už 4tejden nejezdím páč ho mám stále v servisu s prasklou vačkou.To je děs. :aggressive:

Ja se dívam na Supíka jak je zasněženej a už si říkám kdy to jaro příjde nevíte to někdo?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.