Leden 19, 201114 r hezký dobrý večer všem.přestěhoval sem se na chalupu sem tu bez netu tak píšu od sousedů.v dohlednej době snad už budu zas s vámi v kontaktu,tak mě omluvte.čus
Leden 19, 201114 r Haloo hospodo, to snad není pravda, tady dnes snad bylo zavřeno ? Tak holt mi nezbyde nic jiného, než dopít svoji "neperlivou" a jít dělat něco jiného To Peny: postrádali jsme Tě tady, ale chápeme, že na chaloupce je dobře a ne vždy a ne každý má na chalupě připojení
Leden 20, 201114 r Huráááá !!!! Dnes jsem v hospodě první a tak brzo ráno. Mám ke snídani kave a palačinky. Kdo si dá?
Leden 20, 201114 r no mě stačí čajík po ránu,který už mám bez tak vypitý dobré ránko chlapci faktem je,že ty silnice,to je slalom a ty díry,že by si tam haksnu zlomil i mamut a pánové na jaře až to povolí úplně,to budou pasti -jámy
Leden 20, 201114 r Tak to aby Karlík zůstal doma a nikam nechodil. Ještě do takové jámy spadne. Kdo by ho tahal ven. Já ho tahám ven jen když . Ale ne Karla! Upraveno Leden 20, 201114 r od žralok
Leden 20, 201114 r S váma je dnes zábava. Jdu se raději nažrat a něco vypít. Mám domácí jitrnice, které svět neviděl !!! Upraveno Leden 20, 201114 r od žralok
Leden 20, 201114 r zdar hošové.Tak dnes poslední noční a konečně víkend.Jinak zas má mrznout o víkendu.Mě vomejou.kdo se má furt tak moc oblíkat
Leden 21, 201114 r Ahoj bando, hezký víkend. Nějak nestíhám moc práce. Hovno malá sobota. Marine, připojuju se k Vítovi a taky přeju vše nejlepší k narozeninám.
Leden 21, 201114 r Ríšo, jen jestli je to prací ????? Já bych to viděl tak, že se Ti práce nahromadila díky jiným aktivitám, nee , ale Ty to zvládneš, jseš
Leden 21, 201114 r Jasan Karle, holt každá sranda něco stojí. Já to doženu a snad i předeženu, aby zbyl čas na to
Leden 21, 201114 r Jiříku, tak si říkám jestli by jsi neměl vyhlásit celostátní pátrání po Járovi (Ace Venturovi), hoch se nám asi opravdu zamiloval a vypadá to, že je zcela ztracený???
Leden 21, 201114 r Pěkný víkend všem kamarádi.Zítra si lehce odpočinu a v neděli mě čeká led a brusle a výměna termostatu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.