Leden 22, 201114 r Máš pravdu Kájo,už jsem neslyšel Járu ani nepamatuji,nevím kde je mu konec??!!snad se ozve syčák jeden
Leden 22, 201114 r Ahojky všem, tak jsem tu flákací sobotu vzal doslova a z pelechu jsem vylezl cca před půl hoďkou a teď se mi opravdu nic nechce, nejraději bych tam zalezl znova, ale to by asi byl oheň na střeše Jiříku, musíme doufat a nebo, jestli by jsme se nedohodli s "Bártovou detektivní agenturou", ta má zkušenosti!!!
Leden 23, 201114 r ahoj lidičkové.Tak víken se blíží ke svému zdárnému konci a zítra zase na novo.Tak opatrně vykročte tou správnou nohou a bacha na tu bílou sračku.U nás to padá jak jeblé by mě z toho
Leden 23, 201114 r Ahoj :-) Chci se zeptat nevite nekdo o dobrem Supovi ( nejelepe 2,8 V6,ale muze byt i jina motorizace ) za 150 tisic ? Jde mi o spolehlive auto zadne stocene km vnitřek v černe kuži polokůže klidně s vyhřevem sedaček klidně i předniho skla. Nejelep s Moravskoslezskeho kraje,ale sem ochoten si pro nej aji dojet daleko.
Leden 23, 201114 r Chlape tady je hospoda, jestli sháníš auto tak si dej inzerát do bazaru Rovnou se podívej jestli někdo z klubáků neprodává.. Na netu je superbů jak much, ale najít toho správnýho může trvat i pár měsíců.
Leden 23, 201114 r Tak vážení, žádný "bobřík mlčení", ale víkendové rodinné povinnosti! Čili, musel jsem rodinku vyvézt, ale bylo to docela fajn. Jinak jsem se teď, když jsem se dostal k noťasu docela pobavil díky Martinovi! Víťo, jAK JSI zvládl výměnu termostatu? Mohl by jsi nahodit postup a pracnost, kdyby náhodou. Tady taky padá, ale zatím toho není až tak moc, ale klouže to docela slušně. Takže přeji všem pěkné snění a dobrý zítřejší začátek pracovního týdne, mějte se fajn A kdepak se nám zatoulali Ríša s Jiříkem??? Že by převzali ABL?
Leden 23, 201114 r MarcusV: dobrá dal jsem na radu jednoho uživatele z fora co ma SUpika ( modreho B) )
Leden 24, 201114 r Ahoj chlapáci, tak po odpočinkovém víkendu jsem zase v rachotě. Koukal jsem, že tady moc narváno nebylo. Držte se a ať vám to utíká.
Leden 24, 201114 r to Lanny: Karle postup nahodím ale nakonec jsem to odložil na středu.Přece jen neděle je od slova nedělat tak jsem to vzdal. Pěkný den mládenci.
Leden 24, 201114 r Víťo, jen musím souhlasit, skutečně je to od slova nedělat, ale byl jsi se včera ráno pomodlit? Ríšo, a v které práci jsi? V té co jste převzali, čili v ABL a nebo v té Tvé staré, asi to bude ještě větší honička, nee?
Leden 24, 201114 r pro Karla ........to je dost,že jsi nás vyvezl dědku :smich: jinak pokud možno opatrný začátek týdne,včera lítaly ty zkurvený bílý mouchy .......jo já pospíchám,jdeme přebírat s Richardem ABL
Leden 24, 201114 r v té staré, ale asi budu fakt si připadám jak (prosím bez komentáře ) Jinak Karle, to mi věř nebylo by špatný, být zaměstnanej za 10 melounů ročně. To by chodil do práce asi i žralok každý den.
Leden 24, 201114 r kamarádi,tak sem zašel k sousedům,abych vás moh pozdravit.V pátek už bych měl být připojen,teda pokud se to technikúm podaří.Jezděte opatrně,dnes mě nedal přednost autobus a jen díky tomu,že si hlídám i ostatní okolo sebe a neřídím se tím,že sem na hlavní tak jedu,se díky bohu nic nestalo.škrábnul by mi supína a neznal bych se tak zas bude kydat bílej hnus,tak opatrně.
Leden 24, 201114 r pěkný večer borci to Lanny: Karle tak nemodlil jsem se,ale udělal jsem to z nedbalosti a lehkomyslnosti
Leden 24, 201114 r Ahoj, já vím že je pozdě, ale schválně, jestli víte jak nasrat všechny u kauflandu za 10 kč ??
Leden 24, 201114 r To Sejis + Riba: Jiříku, to víš, že jsem byl pochválen a od Vás mne to těší dvojnásob! Tak už jste převzali toho Bílýho lva? A nebojte se, já se spokojím jen s osmi melounky ročně Víťo, že by jsi byl lehkomyslný, či snad i nedbalý - to se nechce věřit No a na závěr, Martin jako vždy zabodoval dobrým a vtipným obrázkem , že by jsme si to někdy někde vyzkoušeli? Mějte se všichni moc fajn a opatrnosti není nikdy dost, tak se opatrujte
Leden 25, 201114 r Zdravím při úterku páni.. Dal bych si hlt něčeho ostřejšího, zas jsem zdupal zkoušku.
Leden 25, 201114 r Kristova noho tolik let.Kde jsou ty časy kdy mi bylo zrovna tak Tak všechno nejlepší kamaráde
Leden 25, 201114 r to Lanny: Máš pravdu Kájo.Trošku jsem to zveličil.Pravda je taková,že jsem se na to jednoduše
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.