Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj bando, já se taky připojuji ke gratulantům a přeji vše nej nej. :band

Koukal jsem, že Libor si vždycky nějaký důvod aby nemusel pracoval najde. kol1

Vloženo

:smich: i já přeji k narozkám téměř kulatým vše nejhorší at se ti vyhne :p

dnes se opět vysral na půl dne UPC internet a TV též :aggressive: to je každý týden něco asi přejdu k jiné společnosti

Vloženo

Pěkný den pánové.

Kua Libore to se snad svět v prdel obrátí až ty tu napíšeš,že na to nekašleš a že jdeš makat lol

čteš mi myšlenky Víto lol:smich::palec2:

Vloženo

Tak to vypadá, že jste všichni v nějaký jiný hospodě a nebo, že by jste už byli odrovnaní?? :smich: Tak když tu nikdo není, holt si jdu dát do nosu sám -_- Zdravím Vás všechny a přeji krásné snění! :D:kol-56::gunners3:

Vloženo

Víťo :palec2::smich: Včera jsem abstinoval, ale dnes bych dvě dal. První a poslední. Něco dobrého k tomu a byl bych spokojenej. :)

Jinak přeju všem úspěšný den. :)

Ta bílá srač.. nedá pokoj. :aggressive:

Vloženo

no a je to tady.Já to věděl.Jeden den jsi makal teď o tom budeš tři dny referovat a pak se uvidí.Snad to neodležíš kámo :smich:

pěkný večer kamarádi

Vloženo

Ahojky všem, tak se mi zdá, že je tady v naší hospodě asi nějaké špatné pivo, či co? Účast minimální :feve:

Víťo, musím se připojit k Ríšovi, jsi prostě absolutní :palec2::smich:

Vloženo

Já jsem se byl podívat na otočku v Praze a už jsem zase doma. Krásný výlet a cestou zpět jsem jel v koloně dvou supů s Tomášem (Rewn) a dali jsme u mekáče na Route 66 kafe a pokračovali dál. Já na vysočinu a on Brno. Krásný víkend všem!

Vloženo

ahoj kamarádi,tak už mě technici připojili internet tak už budu zase v vámi v kontaktu a nebudu muset běhat k sousedům.Včera u nás zase padala ta sračka bílá,už mě to nebaví uklízet.

Tak sem sme se přestěhovali z paneláku a je tu neskutečnej klid,ještě že na uklid toho bílýho sajrajtu máme pomocníka

post-17528-0-45902700-1296217098_thumb.j

post-17528-0-36056500-1296217128_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...