passport5 Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 ahoj Vito,koukni na aukro byly tam,kdyz jsem honil svetla......co na to rict...nemam slov....nsrval bych to tem smazkam do krku misto fetu,aby je to preslo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 Tak doufám, že víkend jste přežili v pohodě! Vicku nechápu, co všechno ty čorkaři ukradnou Jinak bando pěkný pracovní týden - všem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 Nazdar kluci, tak jsem si užil krásný týden v jižních čechách. Spusta památek, dobrého jídla a nachozených kilometrů. Po douhé době krásná dovča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 (editace) Taky pěkné pozdravení po skoro týdením flákání na Moravě a v Rakousích, byla to nádhera, jen počasí mohlo být občas lepší, ale zaplať PB! Jsem rád, že se po dlouhé době ozval Jára, už se nám všem po Tobě stýskalo a co jsi pil v těch JČ, že by pivo, to myslím, že nee, ne? Ještě jsem nic ani neprojel, mám toho tady hafo a tak se budu muset jen zběžně seznámit s tím vším co tu je. Od martina mám snad plnou schránku vtipů, to vůbec nevím kdy stihnu prohlédnout a koukal jsem, že máš Martine nějaké problémy s klimou, no snad se zadaří, přeji Ti to! Johane, Tebe musím taky axtra pozdravit, jinak tan na Ostravsku se někdo těma lištama živí, je to už kolikátý případ! Potřebujou pořádně Tak hoši, pěkný nastávající pr. týden a těm co jsou už na dovče, tak pěkné počasí, no i když ta předpověď není nic moc Editováno: 10. Červenec 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 ahoj,nevíte někdo z hlavy jak přepnout klimatronic z Faradů zpět na stupně Celsia?ani nevím jak mi to tam přeskočilo...hihi díkec za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 vyřešeno......,ty jo vůbec nic nestíhám.......14 dni do dovolený....už aby to bylo........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 2 Lanny: Karle to víš že pivo. Cestovali jsme vlakem a pěšky takže jsem mohl . Je toho nejen v hospůdce hodně, tak si to jdu projít. Dneska mi dorazila elektrika, dokonce týdne snad namontuju. Budu mít o kouli víc - na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Jé Jardooooo, já chcu taky tažnýýýýý , sím sím..., ptal sem se u nás ve škodě tak to odnímatelný by bylo celkem asi 7500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 To Ace Ventura: JÁRO, JEŠTĚ ŠTĚSTÍ, ŽE NA AUTĚ! Jinak je to znát, že jsi si dovču užil, hned jsi tady daleko častěji, což je pro nás všechny velice dobře. To Martin35: Martine, skutečně jsi mne notně zásobil obrázky, ale jinak, Ty taky musíš mít všechno, vždyť já myslel, že máš postavu pořádnýho tahouna, tak na co ještě "tažný"? Jo už mi to docvaklo, aby jsi se mohl ulejvat! Ale jinak Martine, podívej se na IT stránky, tuším, že to byla fa: Korbas, zdá se mi to u Vás ve Škodovce přehnané, ale nevím to jistě, jen vím, že když jsem jej dával na Octu, tak to tam bylo i s montáží bezkonkurenčně nejlevnější a v dobré kvalitě! No uvidíš, ale zkus pohledat na IT. Čauky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus.one Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 tažný mam taky a puvodne oddelavaci ale puvodni majitel me dal asi jinej klicek protoze ten co mam tak tam nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 Oddělávací tažné mám taky. Při koupi jsem klíč nedostal tak jsem s pomocí šroubováku a kladiva zámek vyštípal. Teď ho mám oddělané v kufru a nasadím ho jen když chci něco táhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 2 Žralok: a myslíš,že by ten zámek v kouli šel vyměnit?,taky ho mám a taky bez klíče,jenže vozím kola,tak by se to hodilo zamykací,aby mi nevzali držák na kola i s koulí... Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Vezmi to k zámečníkovi. Neměl by to být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Martin35: dlouho jsem váhal jaký pořídit. Nejdříve jsem začal u varianty napevno. Sice levná ale schválně jsem si pujčil kouli apokusně jsem ji přichytil a reagovaly na ni senzory. Takže odnímatelné - už jsem byl rozhodnut pro horizontál. bajonet ale při cestě do hospody jsem v ulici viděl Supa s tímto tažným. Ta trubka čuměla zpod nárazníku tak přes 5 centimetrů. Takže jsem ho rychle zavrhl a šel do horizontálu. Objednal jsem brněnský HOOK a dostal ještě slevičku. Cena 4600. Elektriku bych si udělal sám, ale pak jsem na ebay objevil originál elektriku s 15pinem za litr tak jsem ji vzal. Přeci je to do budoucna o dost lepší než obyč sedma. Passport5: Libor mápravdu, dobrej zámečník ti podle vložky udělá klíč, případně přestaví vložku. Lanny: to teda jsem a už planuju další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 tak to mě nenapadlo,ale když jsem viděl ten zámek....nechtěl bych být zámečník hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Ahoooj, joo a klíče máš na věšáku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Tak jsem si vzal klíče v poho, asi byla zásuvka přefázovaná a nebo vůbec bez šťávy, s malým "š"! Jinak koukám, že nám někam odplavala "RIBA", ten tu nebyl snad už 14 dní! Budu mu muset zavolat co s ním je? Dovolenou nehlásil, resp., ža až konec srpna, či září?! Asi by jsi si Ríšo měl udělat nějakou krátkou dovču, koukej jak to prospělo Járovi - Ace Venturovi, jak všichni provověrní vědí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 zdar bando.Přeju příjemný čtvrtek.U nás začlo pršet.Včera se mi povedlo koupit lišty tak jsem hned klidnější.Opatrujte se kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Ahoj bando, zdravím vespolek. Víkend se blíží a tak si to pěkně užijte. Karle neboj, neuplaval. Mám plavecký sprinty sem a tam a toho času je sakra málo. To víš, že kdyby se chystala nějaká lumpárna, tak bych byl asi i tady aktivnější. No, počkáme si na to září. Nakonec ani s tvojí účastí v hospodě to není zdaleka takové, jako to bývalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 No to jsem rád Ríšo, že jsi to vzal proti proudu, resp. sem a tam, ale je vidět, že dění sleduješ, což si zaslouží aaa s mojí účastí, no budiž, teď jsem tady chvilku absentoval, ale zas tak hrozné to nebylo, nee? Asi jsem moc brzy odhodil ty a teď mám trochu opět problémy, holt už to asi nikdy nebude zcela O.K. To Vick: Víťo, kde jsi koupil ty lišty, bylo to na inzerát? Někde jsem to četl a myslel jsem si, že to budou ty čórkaři. Pokud vím, tak u Vás na Ostravsku jsi asi třetí případ, jen co jsem v poslední době zaregistroval. No hlavně, že je už zase máš a jseš spokojenější! Mějte se fšichni mooc fajn a zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Školní inspektor si zavolal ředitele dvou gymnázií a dal jim měsíc na to,aby výrazně snížili výskyt a užívání drog na svých školách. Po měsíci zašel za prvním ředitelem a ptá se, jak se mu dařilo. "Snížili jsme výskyt drog o dvacet procent! A stačilo udělat plakáty se dvěma kruhy - malým a velkým. K velkému byl nápis: Tohle je váš mozek před drogou a k malému: Tohle je váš mozek po droze! Inspektor se poté vydá do druhé školy. "Snížili jsme výskyt drog o osmdesát procent! Udělali jsme plakáty se dvěma kruhy - malým a velkým." "Nechte mě hádat, pane řediteli. Zobrazovaly mozek před a po droze." "Ne pane inspektore. Byl tam nápis: Tohle je váš anální otvor před vězením a tohle je po vězení. Nějaké otázky?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 Nazdárek,omluvte moji absenci,nestíhám děláme pořád na bydlení,snad to někdy zkončí a budem si užívat nového domova, koukal sem,že ste tu řešili tažný,mám ho od svc náchod,odnímatelný,bez zásahu do nárazníku,po vyjmutí není na autě nic vidět ani zásuvka.Tu mám s mikrospínačem,aby vypínala senzory při couvání s vlekem.stálo mě 7500 v četně montáže,sem maximálně spokojen.podmínka byla aby nebylo na autě vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 (editace) To čumím, jak Wilo - Laam umí perfekt češtinu!? Nehodláš k nám emigrovat Určitě ne, sám si odpovídám, protože takovej hrad jako jsi postavil na východě, by jsi tady asi těžko měl! Či snad ano? Editováno: 16. Červenec 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 No to jsem rád Ríšo, že jsi to vzal proti proudu, resp. sem a tam, ale je vidět, že dění sleduješ, což si zaslouží aaa s mojí účastí, no budiž, teď jsem tady chvilku absentoval, ale zas tak hrozné to nebylo, nee? Asi jsem moc brzy odhodil ty a teď mám trochu opět problémy, holt už to asi nikdy nebude zcela O.K. To Vick: Víťo, kde jsi koupil ty lišty, bylo to na inzerát? Někde jsem to četl a myslel jsem si, že to budou ty čórkaři. Pokud vím, tak u Vás na Ostravsku jsi asi třetí případ, jen co jsem v poslední době zaregistroval. No hlavně, že je už zase máš a jseš spokojenější! Mějte se fšichni mooc fajn a zdarec Karle ne nebylo to na inzerát.Prostě jsem psal na různé firmy s autodílama a poslal jsem asi 8-10 mailů.No a jeden se poštěstil.Chlápek měl celou sadu kolem oken a moc se mu to nechtělo prodat ale nakonec se poštěstilo.Jinak to jak jsi psal,že jsem asi třetí případ tak jen pro informaci- volal jsem na jedno vrakoviště které se specializuje na škodovky a tam mi řekli že tento měsíc jsem už asi padesátý.To jen tak pro představu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 To čumím, jak Wilo - Laam umí perfekt češtinu!? Nehodláš k nám emigrovat Určitě ne, sám si odpovídám, protože takovej hrad jako jsi postavil na východě, by jsi tady asi těžko měl! Či snad ano? Karliku, to vies, najradsej by som siel na vychod. Toto som kupil chlapci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.