Lanny Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Ne ne, oni mají ty uzávěry vymakané! Toho bych se určitě nebál a když tak, tak to olížeš!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Dobrý den všem. Omlouvám se předem za svůj urejpanej příspěvek ale nějak mi to nedalo. Ještě nedávno tady hospoda zela prázdnotou a nikdo sem nechodil. Pak se našlo pár lidí, kteří se ozvali a reagovali na mé fotky a komentáře. Napsal jsem, že přestanu a budu doufat, že se návštěvnost zlepší. A výsledek? To snad každý ví sám nebo je to zase jen můj názor a ten mi nikdo nevezme. Kdyby se neplánovala besídka tak se tady neukáže ani noha. Co myslíte pánové, něco na tom bude že? Ruku na srdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 (editace) Velké pozdravení naší Supí bandy! Tak pánové, nejsem zrovna bláznivej fotbalovej fanda a když mi volal známý jestli s ním půjdu do Edenu, tak se mi vůbec nechtělo. Říkal jsem si, stejně prohrajou, bude tam zima atd. No, vlastně celej zápas jsem byl docela otrávenej, ale ten konec vše v dobré obrátil! Takže po dlouhé době jsem byl rád, že jsem šel - stálo to za to!!! Jinak je fakt, že je to jak u kulatý báby! Polepšete se, kdo to má pak číst!? P.S. Martine, co je s Tebou? Koukám, že rehabilituješ nejen ruku, viď? Bacha, příliš stimulace vyčerpává, aby jsi měl sílu na rehabilitaci té ruky - je to lepší? Editováno: 6. Prosinec 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Ahoj, taky jsem na to koukal. Na začátku druhého poločasu to bylo na ručník, ale ten konec fakt stál za to. To žřalok: nikdo ti tvé názory nebere a ani snahu to tady rozhýbat. Výstižně to shrnul Johan ve svém příspěvku, kdy napsal, že to překročilo určitý rámec vtipné vulgarity. Dneska jdu trénovat na sobotu, tak snad to dobře dopadne a budu zítra použitelnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Ríšo, Ty musíš být absolvent vejšky Marx Leninismu, že to tak krásně vždy vystihneš! Jen aby jsi ten trénink zvládnul? Myslíš, že se do soboty zmátoříš? S tím zítřkem to já osobně vydím jako Tvé zbožné přání, ale přál bych Ti to! Hezky si to užij a až budeš schopen, tak dej vědět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Ahoj Bando,nechci se tady žraloka zastávat,ale asi spíš myslel........, že když se chce,tak to jde.........A né se tady hájit skrz fotky.Toť vše a v sobotu si dejte i za ty co tam bohužel být s váma nemohou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Ahoj bando, tak přežil jsem včerejší trénink na sobotu bez problémů. Byl to sraz zaměstnanců ČKD Lokomotivka. Místo fabriky je dnes O2 aréna. Připadal jsem si jak někde na gerontologickém sjezdu a byl jsem tam zdaleka nejmladší a připadal jsem si jak kdysi, když jsem jako učeň do fabriky přišel. Bylo to decentní a fajn. To stankra6: díky za snahu, ale číst ještě umím. Jako překladatel by jsi se neuživil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Ahoj , tak už se pomalu rozepisuju i druhou rukou. Jinak na besídce bych byl rád s Váma , ale bohužel nejde to, nemocenská ( almužna ) , je ted můj jedinej zdroj příjmu , takže nemůžu riskovat že bych o ňu přišel. Tak aspoň malou hádanku , ale výsledek je vlasně napsanej dule..... Tak zatim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 :-D Já dnes zodpovědně trénuji v Ostravě, zítra dom a v sobotu nechám supíka na dílně, dostane část Vánoc a protáhnu malou němku na jednu s podledních jízd. Zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 (editace) Zdarec chlapáci, tak koukám, že Ríša nám mezi býv. soukmenovci opět omládl a ani se moc nezřídil pod obraz Boží, Martin řádně posiluje a "trénuje" trochu jinak, ale o to více svoji pochroumanou ruku, neboj Martine, zase to bude v pohodě a dokonce si myslím, že existuje trénink, který by mohl být nejen užitečný, ale zároveň by Ti mohl udělat dobře!!! Jestlipak víš který????? Jinak na Tebe budeme vzpomínat a asi se uvidíme až na jarním srazu, to už budeš určitě fit, zvláště, když rozšíříš svoji rehabilitační činnost nejen o basketbalistky! Jinak ses omlouvat nemusel, všichni to moc dobře chápeme! No a Johan, ten to má zmáknuté nejlépe, je vidět, že je dobrý organizátor Kucí, už se nám to blíží, těším se! Jen mne trochu mrzí, že o sobě nedal vědět David, zítra jej prozvoním! A kde jste ostatní, že by už nikdo další nechtěl vidět předvánoční Smíchovskou hospodu??? Bude to veselé, o tom jsem přesvědčen! Editováno: 8. Prosinec 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Všechny Vás zdravím a přeju ať Vám ta sobota výjde.Už aby byl jarní sraz kurňa fix. Marťas rehabilituj s rozumem ať to nepřeženeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Ahoj kluci jsem na ceste z prahy. zitra budu v PL na nakupech takze se uvidime zitra v hospudce. tak si uzijte posledni zbytky tepla - tady je 7st Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Ježišmarjá , Jardo dávej bacha ať ti tam neukradnou supa. pozor na to !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Dnes odpočívám před akcí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Tak všem přejeme příjemnou zábavu , a a´t Vás ráno moc nebolí hlava !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Martine, moooc děkujeme za přání, budeme na Tebe určitě vzpomínat! No s tou halvou, nevím, nevím, asi se tomu nevyhneme A co Ty? To asi ani moc nemůžeš zajít do hospůdky, nebo že by??? Každopádně si s námi na dálku připij něčím dobrým, měj se fajn! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Přeji dobrou chut a doufám, že máte vydatný oběd. Ve 2 to balím v kanclu a letim Praha ... staromák, svařáček a pak do hospůdky na Anděla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Taky všem "DOBROU CHUŤ" a Ty Johane, se moc nenačni na tom Staromáku! Tak kdo může, tak v 17.00 v hospůdce! Ostatní holt se zpožděním, ale o to více očekáváni, Járo pospěš si, udělej ze Supa stíhačku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Stíhačku ze supa moc neudělá, ono to letí jen u země a max. předvzletová rychlost je 237 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 I já už vyrážím, v 17:00 v hospodě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Ahoj bando, tak už jsem se taky po včerejším trénování probral. Oběd odložím až do hospody. Přece se teď nepřežeru, když tam dobře vařej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Kamarádi,doufám že ste si sobotu užili.Vrátil sem se domu až včera na oběd a musím doma něco udělat a hlavně bejt chvilku s Miláčkem.Tenle týden byl dlouhej a 3200 km najeto,je to záhul,ale peníze potřebujem,tak to musím vydržet.zvládněte vánoční šílenství a bacha na silnicích to začlo klouzat a některý pitomci to neberou vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Ahoj bando, tak to máme za sebou. Mini sraz se vydařil, pokecali jsme, popili a pojedli. Prostě bylo to super a díky všem zúčastněným. Spát jsem šel ve tři ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Myslím, že fotka docela jasně vystihuje příjemnou atmosféru ve které se srázek konal - bylo fajn! Ríšo, tak to vypadá, že jsi se do postele dostal možná o nějakou tu minutku dříve - měl jsem to ještě docela náročné! Jinak velké pozdravení na Šumavu Péťe a Ládíkovi, Martinovi, který nám psal přímo na sraz, Davidovi, no prostě všem, kteří se nemohli přímo účastnit, ale byli s námi alespoň v myšlenkách. Bando, mějte se moooc fajn! a aŤ Vás opatruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Ahoj , tak hlavně že akcička vyšla , a děkuji Ríšovi za fotky MMS . Snad nikomu ráno nebylo špatně.. Jo a já musel ráno k zubákovi a mrkněte jakej mi nabídla nadstandart , bylo to v akci , no neberte to ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.