vick Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Tak tak hlaste se bando.Bylo tu tolik příspěvků na sraz dokud nebylo nic vyvěšeno a najednou to utichlo.Nováčci měli zájem že jsme to nestačil číst a ..... pěkný víkend všem a opatrujte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Zdravim bandu, rekl jsem si, že je čas potrénovat na Vranov, pokud bude volno, tak jsem včera vyrazil no a dnes se vrátil. Spořádaně, za světla pryč, za světla zpět :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Taky pěkné pozdravení a specielně pro "západočeské commando" Johane, je pěkné, že jsi potrénoval a předpokládám, že dnes už budeš mít po té přípravě vybavené "TO VOLNO NA VRANOV" A VEČER UŽ BUDEŠ DOPSÁN JAKO PŘIHLÁŠENÝ!!! To passport: Davide, nevíš, či nemůžeš zjistit co je s Markem - nějak se tady v poslední době vůbec neobjevil! Pošťouchni jej, aby už byl taky přihlášenej! To Peny: Láďo, klobouk dolů a budeme všichni držet pěsti pro štěstí a zdravíčko pro malé! Pozdravuj Péťu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Zdravím bando, jdu náhodou kolem, tak přihodím něco pro pobavení. http://www.youtube.com/watch?v=lgjmLSIxqmg Poslední dobou sem vždy jen nakouknu, bo "není čas". Jak jsem psal Karlovi, letní Vranov bude beze mě, bohužel mám tou dobou zkoušky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 (editace) Ahojky Marku, nemyslel jsi to Tvé video tak, že by jsi přesedlal na Yetinu? Určitě néé, vím, že jsi kluk chytrej, takovou blbost by jsi určitě neudělal, ale jako fór, dobrý! Jak jsem Ti psal v SZ, bude nás Tvá neůčast mrzet, ale škola má skutečně prioritu! No budeme na Tebe poctivě vzpomínat při každém přípitku!!! Editováno: 18. Duben 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Maro vem si učebnice sebou a přijeď.Nejlíp se učí na čerstvém vzduchu to nevíš nebo co? A o víkendu to stejně nesmíš přehánět chlape.My tě vyzkoušíme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Jo , přijeď Maro a vem zase tu bezvadnou Tullamore dew , byla moooc dobrá !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Tak tak. Marku vyzkoušíme tě a záznam o úspěšné zkoušce napíšeme . Včera jsem konečně přezul a zároveň vyměnil obě manžety na kloubech. Je až s podivem, jak málo vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 .... a hned je tady lepší nálada! Marku, koukám, že Tě to nemine, protože všichni víme jak se studuje v Plzni a nechceme, aby jsi byl nařknut z nějakých nepravostí, tak holt budeš skládat zkoušky u "SUPÍ BANDY" na Vranově! Járo, jak dlouho jsi tam ty manžety měl? Já jsem pravou měnil asi ve 137tis. a levá byla měněna cca ve 128tis.. Martine, to je dost, že sem taky vlezeš, Ty snad jsi pořád v jiný hospůdce, či cooo? A nebo, že by jsi pro samou stimulaci neměl čas? No potom by to bylo snad i omluvitelné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 chlapci přeju pěkný den.Já vyrážím na noční.Jinak po absolvování STK jsem neshledal zespod auta nic co by bylo třeba vyměnit snad s vyjímkou posledního dílu výfuku,ale zatím drží tak to ještě nebudu hrotit. Jinak kdo to ještě neví tak Láďa Pena se včera stal hrdým otcem syna Tomíka.Takže ještě jednou velká gratulace od nás všech Láďo a jen to nejlepší pro Vás všechny.Pozdrav nám Peťku a dodej fotku klučiny. Opatrujte se kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Tak to velká gratulace Láďo. Tak hlavně ho pořádně zalej ať je zdravej. A pozdravuj Péťu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Tak samozrejmě se přidávám ke gratulaci. Jinak na 90% nemám volno celý květen o víkendu. Tak snad aspon s pražákama stihnu někde poklidnou kávičku. :-( Je mi líto hoši, ale VV nám dávají zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Taky velká gratulace Láďo, ať to roste k Vaší spokojenosti a předpokládám, že budeš řádně zalejvat , prý se to musí! Pozdavuj Péťu a už se všichni těšíme až Tě uvidíme a i tady na fotky - koukej sem nějaké šoupnout! Johane, to mne moooc mrzí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Přidávám se k zástupu gratulantů, na zdraví obou! Jinak pánové učení na čerstvém vzduchu praktikuju, ale bohužel nejsem na slavných právech.. Paměť budu potřebovat i po víkendu. Na whiskey už certifikát mám, ale chystám na léto další výlet. Materiál přivezu na příští slet Martine Ať máme co zkoušet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 (editace) To Marcus: Marku, já vím, že jsi tady, tak už se nesměj a koukej se přihlásit, jinak nevím, ale asi by se od Tebe odklonil SUPÍ Pán Bůh. Není o čem přemýšlet, když máš všechny zkoušky zajištěny!!! Tak koukám, že jsi mne předešel, ale stejně by jsi měl zapřemýšlet a něco s tím udělat!? Editováno: 19. Duben 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 kamarádi konečně sem se dostal od středy k počítači.Děkuji Všem za gratulace.Malej je plnej života tak nám dělá obrovskou radost.Je to kus chlapa měří 54 cm a váží 3,68 kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Moc pěkné fotky, spokojený taťka SUPÁK s jeho zatím malým-velkým nástupcem! Moc Vám to kluci sluší a je vidět, že jsi Ládíku dobře zapracoval! Dostal jsem vynadáno od mojí Hexe, že jsem jejím jménem Vám oběma negratuloval (já si myslím, že to bylo jasné, ale ženy holt mají vždy pravdu), tak, tak činím nyní a prosím Tě Láďo, vyřiď též Péťě od Romanky specielní gratulaci!!! Nedovedeš si představit, jak mne sepsula, pes by si ode mne kůrku nevzal, tak to napravuji! Jinak kluk má krásné míry a předpokládám, že jméno má po taťkovi, nee? Mějte se všichni tři skvěle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Lanny už to psal Víťa, že syn je Tomík. Tak nevím jestli jsi Láďovi s tím taťkou nedal brouka do hlavy když je pořád na cestách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Díky za upozornění, holt je vidět, že blbě čtu předcházející příspěvky - musím to napravit a Tobě Láďo se omlouvám, že jsem to jméno přehlédl! Jinak myslím, že Láďa v hlavě žádného"brouka" určitě nemá, už teď jej nemůže zapřít! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 A je nás o jednoho víc. Láďo gratuluji, krásné fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Jé ahoj Ládiku, tak ho vem hned na sraz , at malej ví co ho čeká ... . A samozřejmě taky velká gratulace. A něco ze života.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Velká gratulace Járovi - Ace Ventura, k jeho dnešnímu svátku! Hlavně hodně zdravíčka a ať se plní všechna tajná i netajná přání! Járo, opatruj se přes víkend, aby jsi to přežil a dej si i za nás, holt to zapijem spolu až na Vranově - no to bude nával! Martine - pěkné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Marťas ty jsi přece číslo Jardo vše nej k svátku přejeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Přátelé prosím o minutu ticha , moje škůdka 135 GLI , to má za sebou. ( tenkrát jsem s ní za Vámi přijel na můj 1 sraz do Pasohlávek ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 vrahu!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.