Prosinec 21, 201311 r cuzik: jsem tu, ale sleduju z povzdálí... Ale je fakt ze Lannyho jsem tu nevidel ani nepamatuju. Upraveno Prosinec 22, 201311 r od MrChodny
Prosinec 22, 201311 r Lidé tady z fóra budou aktivní, jen za předpokladu, že se bude chystat nějaký sraz. Jsem tady na fóru už nějakou chvíli a vím jak to tady chodí. Pak se jen ozvou, že měli spousty práce i jiných aktivit. Ale v dnešní době, kdy má skoro každý chytrý telefon, tablet, internet v mobilu a pak napíše takovou blbost, že nemá čas nevěřím. Napsat jednu větu moc času nezabere. Nebudu nikomu přát krásné, klidné a pohodové. Nebudeme si přece pořád lhát do kapsy. Dnes už to chodí jinak. Stres, úklid, shánění a vymýšlení dárků, nakupování, přežírání a jiné věci s těmito svátky spojené. Kam ten svět spěje. Já jsem se letos na všechno vykašlal a nikdy mi líp asi nebylo. Proto všem, kteří se stresují a dělají podobné kraviny přeji pevné nervy. Vše nej a vydržte to ve zdraví. Můj příspěvek ať si přebere každý podle svého.
Prosinec 23, 201311 r souhlasím, poslední dobou je tu mrtvo. Všem přeji také krásné a veselé. Libore Tobě obzvlášť
Prosinec 23, 201311 r Ty vado Libore na Tebe jsem uplně zapomněl, ale Ty mě to odpustiš vid že jo. Napiš mi do zs tel. čislo, jelikož jsem před 14dni stal a chrapal na Pavově, mohl jsem do zatahnout do Humpolca a pokecat. Sem tam jezdim kolem. Hledim na tu putiku a vidim, že tu je fakt mrtvo.Jinač ted jsem dorazil s cest a vyjiždim až v novem roce. Cus
Prosinec 23, 201311 r Jsem tu od zrodu celého zdejšího fora udělal jsem to vždy a proto mne neopustí vrozená slušnost a popřeji všem známým i neznámým KRÁSNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ zdraví klid a pohodu
Prosinec 24, 201311 r taky přeju krásný svátky všem, ať se každýmu splní vše na co si jen vzpomene a bacha na kosti
Prosinec 29, 201311 r ty vole dneska jsem se pobavil, vidim v zrcátku na spojce, že za mnou jede bílej sup, tak jsem zpomalil aby mě předjel a on to passat kombajn, a měl celej předek přestavěnej na supa, fakt jsem se zasmál, vypadalo to jak uřízlej předek supa a navařenej na pašíka, měl to fakt komplet, nárazník, světla, face masku včetně znaku a zadek zas pašík, chtěl jsem to vyfotit, ale zase sem se nechtěl vysekat, takže foto bohužel nemám Štěpáne Štěpáne neni toto Supassat co si ho viděl? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=645101115531614&set=a.645101365531589.1073741827.139224629452601&type=1&theater
Prosinec 29, 201311 r to bude nejspíš on, nevybavuju si spz, že by byla hradecká, ale pochybuju, že by bílejch supassatů bylo víc, takže to bude určitě ono, jel i směrem na hradeckou, takže asi jo, to je nějakej známej či co?
Prosinec 29, 201311 r Nee neni, ale na facebook to dali obautodíly.cz tak jsem si toho všiml a vzpomněl jsem si na tebe. Beztak to bude on.
Prosinec 29, 201311 r Bohužel jich je více... Tady je další http://forums.vwvortex.com/showthread.php?3862173 a v komentářích na tom FB jsou ještě další... Bája
Prosinec 31, 201311 r Proto jsem taky napsala "Bohužel" ... Je to škaredý vůz a ten kdo to vymyslel, neměl vůbec vkus!!! Jinak krásný a pohodový vstup do Nového roku 2014 přejeme od Čuzíků Bája
Leden 1, 201411 r Po dovolené a opožděně všem přeji jen to nej. Autu málo závad a majítelům hodně spokojených kilometrů ve zdraví. Johan
Leden 5, 201411 r Pánové hlavně se severu Moravy, brali jste odud někdo něco? Máte nějaké reference? http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/
Leden 5, 201411 r Nejsem sice ze S moravy, ale mam s nim vybornou zkusenost Upraveno Leden 5, 201411 r od brc.majkl
Leden 5, 201411 r Pánové hlavně se severu Moravy, brali jste odud někdo něco? Máte nějaké reference? http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/ ti jsou přímo od nás kámo.Není s nima žádný problém.Nakupovali jsme tam už jak já tak i Airman.
Leden 8, 201411 r Už by to pomalu chtělo určit datumek na srazík :-) Abych si v práci mohl nahlásit volníčko :-)
Leden 8, 201411 r Ono by chtělo prvni někoho, kdo ten sraz zařídí Jinak už by to chtělo něco s tím udělat, protože od května jsou všelijaké školní kurzy apod. Abychom měli kde jet... Tak co, kdo se ujme jarního srazu??? Podle všeho by měl být někde v Čechách, aby to bylo rovno a aby si někteří nestěžovali, že to mají daleko Jo a pokud možno, aby do kempu směli psi ať s náma mohou jet i Charlie a Tajtrla od Čuzíků Děkují My v rámci možnosti dojedeme i do Aše A Honzík (Airman64) určitě taky, že? Bája
Leden 8, 201411 r No jak říkáte, CzechMichal se buď vytratil, anebo zjistil že je kolem toho zařizování trochu starostí tak se na to vyprdl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.