michal2009 Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Tak to jo, ale to jsi uz pacient 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 To jsem a velký [emoji1] [emoji1] [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 To mě moja už kolikrát kvůli tomu auto říká taky :D Ale to prostě člověk kterého to auto tak nebaví, nepochopí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Musím taky rict že 2 sup neni moc pohodlná, až jsem byl překvapen, u jedničky když jedu dálku,tak až cca po 400 km zacnu tak nějak pociťovat první discomfort, ale u dvojky už po 100 až 150 už mě bolely žádá a zadek, to jsem fakt nečekal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 No zajímavé, asi to bude u každého jedince jinak A jak se vůbec jelo do DE s 3.6 nějaký dojmy, pozitiva, negativa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 (editace) Jako jede to pěkně, to bez diskuze, sportovní vejfuk taky krásnej zvuk, ale první skládání bylo pohodlí a druhy teda spotřeba, jako nečekal jsem nic malého, ale na dálnici jsem čekal méně teda, v Praze 12 i s mírně sviznejsi jízdou, to bylo míle překvapení, ale šlo to samozřejmě i za 17, ale to jsem si hodně užíval zvuk a záběr,takže očekávaná spotřeba, s Prahou bych byl spokojen, ale teda na dálnici jsem čekal tak kolem 9 aa to teda ani omylem, možná kdybych jel do 100, ale při 130 cca 10.2 a u 150 cca 10.8 a 180 11.5, takže dáš po víčko a dojezd 490, to mě moc netěší, aspoň větší nádrž tam mohly blbci dat, psychicky by to působilo lépe, netankoval bych tak často. A teda v centru města ale i mimo, kde to neznas a potřebujes od pána columbuse radu kudy nejlépe pryč,tak než chytne správnou polohu,tak už jses za 2 krizovatkama a to teda na cenu 60 tisíc je fakt tragédie. No takže jsem celkem zase nalomenej, aspoň jsem zjistil, že krátká projížďky cca 20 km nestačí na zhodnocení zda vůz koupit nebo ne, byl jsem celkem rozhodlej že jo, ale teď jsem nalomenej, a jsem rad že jsem si vyzkoušel 1500 km, teď si budu muset od známého půjčit ještě tu 530i a zhodnotit pro a proti a pak se rozhodnout. Ale jinak Frankfurt byla paráda, to bez diskuze. Editováno: 4. Říjen 2015, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Ta nádrž je boužel velké minus, ale kdo ho chce tak ho má. Jsme teda zvědavej u čeho nakonec skončíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Ta je zoufala no. Já jsem zvedavej celkem taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Já jdu do q7 . Takže mi zůstane jen S1 a S2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 (editace) A co mas ještě k supum? A motor do q jakej? A abych jen nehanil tu 3.6 tak jízdně je to fajn, záběr peknej, kickdown jsem aplikoval skoro pořad, bratránek jezdí asi hodně jemně a to dsg je fajn jak se učí, když jsem to přivezl,tak převažoval už třeba u 1800 otáček o další stupeň a jel jsem třeba 50-60 na sestku, což mi moc nevyhovovalo, ale cca 100 km po Praze a krásné dsg čekalo a řadilo až u 2500 při klidně jízdě, jasné že když jsem tomu šlapal,tak to šlo do 6000, cims jsem se utvrdil že ropu už nechci, ten tahlej záběr je bezesporu perfektní věc. Na sport už to kolikrát až zbytečně točí vysoko, když zrovna nechces na to slapnout,tak to je otravny. Editováno: 4. Říjen 2015, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Vidím že Tě benzín pěkně chytl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 3.0tdi 180kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 (editace) No tak to už by stim mohlo hejbnout pěkně, je to strasnej mastodont. Editováno: 4. Říjen 2015, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Testoval jsem to a celkem zrychlení to má ale pro rekordy si q7 nekupuju chci to na pohodovou cestovní 130 za hod na hory a hlavně to má nádrž na 100 litrů ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tak to je ideál rodiny vůz na hory atd a 100 litrů jo,to je fakt velka paráda. Spotřeba asi pod 10 nehrozí co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Je to už 8kvalt automat tak uvidíme já s tím jezdil týden a 7,3 jsem měl kombinovanou spotrebu. Ve velkým tech. Je psáno 8.6/6.7/7.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 (editace) Jo tak s osmykvaltem tomu i věřím to je párada, škoda že ta 3.6 nemá aspoň 7, to by pak ta dalnice šla si myslím v pohodě pod 10. Editováno: 5. Říjen 2015, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Taky myslím že za nižší spotřebu může 8kvalt a 180kw motor. Uvidím v zimě až pofrcim do Itálie kolik to veme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 (editace) To bude si myslím super stim 8qaltem, kor čistě dálnice,ale než se to zahřeje,tak si to asi vezme víc,pokud mas bufik tak ale snad pohoda. Editováno: 5. Říjen 2015, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 (editace) Jasný webasto je ve výbavě jako u staré S2 combi. Super věc ale už se mi povedlo vybít baterií )) Editováno: 5. Říjen 2015, autor: Jan Beranek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 dnešní test spotřeby audi q7 Sline 180kw 8kvalt při jízdě 150km. dálnice z toho 35km po Praze. Dálnice 130 km/hod. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 3 roky rozdíl Stejné místo Jen mnohem více Superbů A taky II. generace Superbů 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Stejně ta S1 je oproti S2 krasavec a super kára 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Honzo, na čem to furt jedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Na ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.