Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Honzo já se omlouvám, ale nemohl by si upravovat svoje obrázky aby se vešly na monitor ? po rozkliknutí se mi tvůj obrázek objeví přes dva monitory a ještě část přesahuje k sousedovi na TV v obýváku...

[emoji1] [emoji1] no já tu nemám žádnou úpravu posílám to přes aplikaci tatapalk

Pokud máš Android, existuje APK Úprava velikosti obrázků.

Zkusím ale nevím jakou velikost zvolit. Mně se to zobrazuje normálně

Já volím 1024 x něco nebo 800 x něco, to něco závisí na poměru stran fotky. To, že se ti to v Tapatalku zobrazí normálně, je normální, on to komprimuje na rozlišení displeje telefonu. Ale na PC monitoru je to pak přes celý příspěvěk a možná ještě dál. Taky jsem nad tím nejdřív nadával a fotky vkládal až v PC, teď už můžu přímo z mobilu a PC pro čtení fóra už ani nezapínám.

Dá se nějak změnit nickname na fóru? V nastavení jsem nikde nic nenašel a na fóru jsem našel jen, že se dá změnit jednou za měsíc, ale já ho ještě nikdy neměnil. Díky :))

Nickname si nemůžeš měnit sám. Pokud se někde píše, že to lze provést jednou za měsíc, tak je to nesmysl. O změnu požádej některého z administrátorů fora. Ovšem nepočítej s tím, že ti to budou měnit každou chvíli.

• 2 týdny později...

Tohle vidím poprvé, praktické až na tu cenu, ale proč ne :)

• 2 týdny později...

Pánové nechci tady spamovat, ale mám navíc střešní nosiče THULE na Superb II - sedan. Tak kdyby měl někdo zájem, jdu to nahodit i na bazar.

http://aukro.cz/show_item.php?item=5778742095

To není stejný s combikem zejo?vlastně ani nemůže být nemá hagusy vlastně :)))

Upraveno od Jan Beranek

Bohužel ne :-) kdyby to bylo na hagusy tak už to mám na Octavce, ale bohužel. Na nového Supa nepasuje, tak je nám to navíc.

• 4 měsíce později...

Je tu někdo?

Pořád je tu někdo [emoji1]

Tak tak. 

Zkouška jestli to tu vůbec někdo sleduje, uvidíme kdo bude další :D

Ten kdo má tatapalk tak jo 24h denně [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Mě ho mobil furt nabízí, ale neinstaluju ho, prohlížím na mobilu stránky fora stejně jako na pc.

Heh, sem se lek :D

taky se tu obcas ukazu. ale koukam, ze na jarni sraz uz se nepsalo dlouho.  :kol-31:

Všichni už se balí, tak tam nikdo nepíše. Vždyť je to zachvilku :D

Jj je, ale nejakou aktualizaci kdo vsechno jede a nejede by taky chtelo dopsat. At vime stavy ...

• 4 týdny později...

Heh...huh....hah....

Hoh co ty tu? :D

• 1 měsíc později...

Tady se spiiiii... Ojejej :o)))

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.