Říjen 9, 20159 r Honzo já se omlouvám, ale nemohl by si upravovat svoje obrázky aby se vešly na monitor ? po rozkliknutí se mi tvůj obrázek objeví přes dva monitory a ještě část přesahuje k sousedovi na TV v obýváku...
Říjen 9, 20159 r Já volím 1024 x něco nebo 800 x něco, to něco závisí na poměru stran fotky. To, že se ti to v Tapatalku zobrazí normálně, je normální, on to komprimuje na rozlišení displeje telefonu. Ale na PC monitoru je to pak přes celý příspěvěk a možná ještě dál. Taky jsem nad tím nejdřív nadával a fotky vkládal až v PC, teď už můžu přímo z mobilu a PC pro čtení fóra už ani nezapínám.
Říjen 15, 20159 r Dá se nějak změnit nickname na fóru? V nastavení jsem nikde nic nenašel a na fóru jsem našel jen, že se dá změnit jednou za měsíc, ale já ho ještě nikdy neměnil. Díky )
Říjen 15, 20159 r Nickname si nemůžeš měnit sám. Pokud se někde píše, že to lze provést jednou za měsíc, tak je to nesmysl. O změnu požádej některého z administrátorů fora. Ovšem nepočítej s tím, že ti to budou měnit každou chvíli.
Listopad 5, 20159 r Pánové nechci tady spamovat, ale mám navíc střešní nosiče THULE na Superb II - sedan. Tak kdyby měl někdo zájem, jdu to nahodit i na bazar. http://aukro.cz/show_item.php?item=5778742095
Listopad 5, 20159 r Pánové nechci tady spamovat, ale mám navíc střešní nosiče THULE na Superb II - sedan. Tak kdyby měl někdo zájem, jdu to nahodit i na bazar. http://aukro.cz/show_item.php?item=5778742095 To není stejný s combikem zejo?vlastně ani nemůže být nemá hagusy vlastně )) Upraveno Listopad 5, 20159 r od Jan Beranek
Listopad 5, 20159 r Bohužel ne :-) kdyby to bylo na hagusy tak už to mám na Octavce, ale bohužel. Na nového Supa nepasuje, tak je nám to navíc.
Březen 14, 20169 r Mě ho mobil furt nabízí, ale neinstaluju ho, prohlížím na mobilu stránky fora stejně jako na pc.
Březen 20, 20169 r Jj je, ale nejakou aktualizaci kdo vsechno jede a nejede by taky chtelo dopsat. At vime stavy ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.