Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Ríšo,máme kotel na dřevo a ten musí mít suché vyschlé dříví asi tak 3 roky.Vždy to co spálíme během zimy zase doděláme a narovnáme do hranic,aby vysychalo.Je to takovej koloběh.Když se to dělá průběžně během roku,tak to jde,jinak na jednou by to byl solidní záhul.Kdo někdy topil dřevem a dělal ho sám v lese,tak ví že se zahřeje hodněkrát než se pak hřeje v zimě.porazit,odvětvit,naložit,složit,rozštípat,zarovnat do hranice,pak nařezat na špalíky a narovnat do kotelny.Pak už se ohřeju v zimě doma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar, zdar všem! Tak koukám, že hospoda opět vymetená, tak si říkám, že při této návštěvnosti půjde sto pro "na buben" ;)

Jinak pánové se hlásím po 5ti denní odmlce, bohužel mne v neděli přepadly zdravotní problémy a stále si lížu rány, už je toho až až a to jsem musel v tom nedobrém stavu do Rakouska, dorazil jsem cca pře 3 hoďkami, to jen pro vysvětlení mé absence :)

Když jsem to tady projížděl, tak jsem se musel s chutí smát Martinovu příspěvku, prostě nikdy nezklame! :palec2: Jinak Ládíku, to ti určitě nikdo nezávidíme, ale zase to má i nesporné výhody, už jen ta vůně atd. :smich: V neposlední řadě musím pozdravit Ríšu s kterým jsem odpoledne mluvil telefonem a poděkovat Martinovi za "zásobení" obrázky a vtipy, je to vždy balzám! :palec2::gunners3:

Jo a pánové, kdo jste dnes ochutnal "zelené 13° pivko"??? Prý na Zelený Čtvrtek zelené pivo! :)

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj bando, tak konečně účast alespoň tří lidí za den. :palec2: S Karlem jsem už včera mluvil, pomalu jsem měl obavy co s ním je. Přeci jenom je to jeden ze tří, čtyř lidí, kteří se tu v hospodě pravidelně vyskytují. Johan je zase na druhou stranu po dlouhé době překvapení, že se zastavil. :)

Tak si pánové užijte nadcházejících svátků a opatrně na silnicích. Ke kloboukům přibyly i placatý čepice a je jich všude jako much. ;)

P.S. Pořádne ty :kol-20: vypráskejta a pak :prc: a přeju vám aby to dopadlo na :kol-45:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také všem pěkné a veselé velikonoce a pánové, neodbývat, hlavně to stimulování :smich::prc:

Ríšo, skutečně jsem zůstal překvapen, jak malá byla účast zde, za dobu mého pausírování. Jinak jak jsem vyrozumněl, tak Johan snad byl dlouhodobě mimo. Ještě se Ti ozvu, pokud by jsi byl v Praze, tak by možná nebylo od věci dát scuka? Já sice za cca 2 hoď jedu na Moravu, ale zatím to vypadá, že by jsme se měli vrátit buď zítra, či v něděli, ale jeden nikdy u těch našich :kol-121: neví! :_icon_smich2: Tak všichni užívejte výjmečně nádherných svátků jara :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkný prodloužený víkend všem.Já mám teď dovolenou tak jsem se zde konečně taky dostal.Opatrujte se kamarádi.Jinak psal jsem Larasovi ohledně srazu a nevypadá to dobře.Laras přestavuje byt tak na to nemá absolutně čas a Petr se neozval.To jen tak pro informaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj pánové, tak to asi podle toho co píse Viťa, vypadá se srazem na skreč. :feve:

Řeknu vám, že tiše závidím majitelům Yetíků u kterých to na fóru žije a jsou schopni se na něčem domluvit. :palec2:

Tak dnes hlavně opatrné a užívejte svátků. :)

Editováno: , autor: riba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec vespolek! Tak koukám, že jste snad všichni "odrovnaní" po výslužce, nebo co, že je tady prázdno!? ;) Tak jsem si to v rychlosti přečetl a musím bohužel konstatovat, že jsem hodně konsternován z kluků z JM, přeci jen mohli dát včas vědět a ne až takto oklikou, no co se dá dělat, nic. Jinak nechám na úvaze Vás všech k čemu se přikloníte, zda vše odpískat, či zvolit jinou alternativu, třeba tu Martinovu? Měla by výhodu znalosti místa a poklidu a hlavně asi i určité naděje, že by se ještě to nechalo zarezervovat? Nabídka Ládi (Penyho) je zajímavá, ale myslím, že je to již moc brzy - příští týden ( jinak pozvání velmi milé a určitě jej někdo využije), ale hlavně jsme počítali v podstatě sraz za účelem poklidného, ale o to jistějšího uvedení do povzneseného stavu a užšího Supího poklábosení:smich:, což by sice na Šumavě taky šlo, ale asi by to nebylo to pravé ořechové?

:feve: Muselo by se vše rychle odsouhlasit a závazně napsat kdo se chce v tom termínu 14/15 května účastnit, aby se mohlo závazně objednat ubytování! Je ještě otázka zda to bude vůbec volné, ale myslím, že by mohlo být. Tak bardi, není moc času a tak pište své názory, případně rovnou své přihlášky, já požádám Ríšu zda by byl tak ochotnej a kontaktoval ten loňskej kemp, to proto, že já jsem tam vloni s Vámi nebyl a vlastně o tom nic nevím. Věřím, že Ríša nezklame! :)

Tak, máte co na úvahu a jinak přeji všem pěkný začátek pr. týdne a chladnou hlavu při rozhodování o srazu. :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj pánové, zítra se s Karlem domluvíme a v týdnu to dáme dohromady. Nakonec toho moc nepotřebujeme, jak to tam funguje víme. Bude jen potřeba vědet, kolik nás asi tak bude. Založime nové téma na sraz. Použit to staré byl můj blbý nápad a zapad. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...