Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

To Luboo: Musíš se účastnit našeho dění a srazů a být aktivní! :)

To passport5: Davide, to je opravdu k nas.ání! Umím si to představit, kdysi jsem prodával Chryslera a chtěl jsem toho ještě využít a že uklidíme před zimou chalupu a bylo vymalováno 3 srnky a z toho jsem dvě chytil přímo!!! Udělal jsi alespoň hostinu? Držím palce, aby bylo co nejméně problémů! Měj se fajn Karel :gunners3:

To Laam: Vilo, neboj, vzali jsme to asi všichni jako příkaz! :smich:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj Karle,vzal jsem ji jen na roh auta naštěstí,tak si i pojišťovák asi myslel,že autu nic není,jenže světlo ko včetně prasklejch ostřikovačů a samozřejmně rozstřelený držáky světla,který jsou na tom předním velkým plast čele auta,takže to musím dát taky nový,ted už jen ty světla řeším,to bude asi největší honička 30 za nový...to se budu kroutit,vím,že se daj sehnat líp.....jenže není tolik času,tak uvidím co seženu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam supika 2005 uz chystam fotky aby ste se mohli podivat...Nechci aby to vypadalo vlezle ale rad bych do nejakyho klubu k vam do superb klubu co pro to udelat,,dale bych se chtel zeptat jestli jsou nejake srazy jen superbu nebo je to zamereno pouze na skodahome tudiz na vsechny vozy znacky skoda...moc dekuju za odpoved..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.... a měl jsi Martine p l a c a t k u sebou? :palec2::smich:

Jinak koukám, že tady je v poslední době opět nějak poloprázdno? Postrádám věcné příspěvky od Richarda (Riby), ale ten asi má nyní starosti, budu mu muset zavolat. David se moří s předkem svého Supa, ale bere to docela v poho! :palec2::)

Takže pánové, všem dobrou noc a pěkné snění a ještě před usnutím hezkou stimulaci :prc:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

auto vypadalo normálně,nic prasklýho,jen pravý svetlo tak o 2 cm zaražený dovnitř.....

pojištovák na to koukal a měl jsem pocit ,že se diví,co po něm chci,jenže,když jsem to rozebral,světlo rozstřelený,stěna chladiče u světla rozstřelená,o ostřikovačích nemluvě,a když to spočítáš...tak ti nějaká částka vyjde...hehe

tak a teď jsem v tomhle stavu a čekám na blbýho pojišťováka dneska už týden.... hov.a s nima tlouct,fakt že jo

post-30163-0-39832300-1307375228_thumb.j

post-30163-0-56481200-1307375248_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Ace Ventura:no toho se právě bojím,když to sečtu ,rád bych dostal něco kolem 23 tgis aspoň,jsem u Generali,mám to pojištěný na střet se zvěří,tak snad mi to zaplatí...spoluúčast je tam asi tis kč,prostě jsem zvědavej,a i nervozní ,chci po pojištovně plnění vlastně poprvé v životě...ted končím v práci a o půl druhé vyrážím do Phy,vezu známýho na letiště,jede se rekreovat ...tak si lehnu asi až někdy kolem půl pátý ráno,to bude zase večírek hehe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brý večír všem, tak koukám, že skutečně všichni po té cestě domů zabloudíme do jiné hospůdky, ale hlavně, že to funguje! :smich:

Tak předně Davidovi gratulace k dobrému "lovu" a hlavně, aby tu štrapáci měl už za sebou! :)

Ríšo, to je pěkné, že jsi si taky při tom frmolu :prc: vzpomněl na kamrády, my už jsme mysleli, že Tě pohltilo něco jiného?:smich::palec2: Ale jak je vidět, tak jsi dobře opečovávanej a je o Tebe postaráno po všech stránkách, či se pletu?;)lol:help:

Tak panstvo, já budu muset taky se odkutálet, abych splnil normativ stimulace! :prc: :prc: nebo rovnou :prc: :prc: :prc: , jojo bejvávalo :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kamaradi,rano me zbudil telefon.sef me volal jesli bych vypomohl kolegovi.jede do svedska kamiomem a nestih by se vratit,tak pojedem ve dvou.Vecer vyrazime z Prahy.Rad se pojedu podivat do svedska,nikdy sem tam nebyl,nu trajektem uz sem kamionem jel,tak si to zopaknu.bude to fajn vylet a jeste za to budu mit korunky,se ted hodi kdyz nedelam.opatrujte se a az se v sobotu vratim,tak vam pisnu jaka byla cesta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak předně zdravím Ládíka někam tam, kde se právě nachází!

Jinak vidím, že jsme včera byli všichni v jiné hospůdce, no co se dá dělat, hlavně že nám chutnalo! Bando, přeji Vám všem pěkný a pohodový víkend! Ať se daří :smich: komplet ve všem i :prc::gunners3:

To Riba: Ríšo, taky by jsi se měl opět připomenout, aby jsme věděli zda abstinuješ, či jsi si našel lepší hospodu? :smich:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...