Přejít na obsah

Hranice-Olomoucky kraj


Doporučené příspěvky

Ja teda kdyz bude draha a dobre pocasi prijedu i do tech Kunovic :)ono na severni morave je velmi malo ploch na sprinty :)takze jako ukonceni sezony by to bylo fajn trosku zaradit .)myslim ze by jela daleko vetsi particka dieslovych " cmoudu " od nas .)ale je treba dopredu vedet zda letiste bude nebo ne .)

Jinak kdo pojede od FM :)jsem od Frydlantu nad O. takze se urcite k nekomu po ceste pridam :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ludan : je to ASZ 96 KW, 6 ti kvalit, fáze 1 : TDI FUN CHIP, FMIC, KAT fuč - měřeno u FUNA na akci nedavno a 175koní a 430Nm,

Tedka delame na druhé fazi takze sem bez auta, hybrid GT1756V, lamela a přitlačak sachs RACE, a předělávamé pro jistotu vedení k IC do nerezu, jelikož předchoží verze verze byla trosku bastl , davaji se tam jeste STACK budiky na EGT a TB....to bude asi pro tento rok konecna.....pristi rok se uvidi ....auto uz ma prece jenom 4 roky a 180 na krku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Týý brďo, hezkýýý, jdeš správným směrem. Navíc ten motor snese hodně, co teda aspon vím z fora z dieselpoweru :) Na kolik cca vyjde takový hybrid pokud to není tajné? Kolik kobyl zvládne? To já zatím jenom pořád sním a sním, nějak mi pořád chybí finance...

Až ho budeš mít chci svézt :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo s tim sem to auto kupoval aby to bylo ASZ :)fabuli jsem mel ATD, a tam to je trosku problematicke, spodek neni tak silny jako ASZ/ARL, takze u fabky sem zkoncil na cipu. U tohodle sem uz ale ze zacatku vedel ze neco budu stavet :)

Co mi FUN rikal tak na tomdle hybridu odbrzdil Andre na jednom aute 220ps, kazdopadne ja asi tolik nedosahnu jelikoz jeste nemam vyfuk, a pravdepodobne me trysky pres 210 nepusti. celkove se vsak pocita s vykonem kolem 200 ps +.

Co se Race 783 trysek tyce tam je pry uz pak jina kultivovanost motoru smerem dolu, takze todle jsem tam ted necpal.

Melo by byt bud na konci tydne nebo na pocatku pristiho ready :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

luxus :)

Snad se taky někdy k něčemu takovému dokopu. Říkám to pořád, že tdi je mazec :) Navíc od škodovek to vůbec nikdo nečeká, nalepí se za Tebe, Ty ještě schválně jedeš pianko, provokuješ, on na Tebe blikne z nějakého passatu třeba a v duchu si říká uhni s tou plečkou, Ty dáš blinkr vpravo, necháš si ho popojet vedle sebe, kouká na Tebe jako na velký šéf, Ty se jen usměješ, trochu na to šlápneš, jsi před ním a ve zpětném zrcátku pozoruješ jeho protáhlý obličej :D pak zpomalíš a on už jede za Tebou pošlušně jako dítě v mateřské skolce za paní učitelkou, žádné další předjíždění...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...