bruno128 Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 (editace) tady je opet trochu upraveny seznam a mala mapka, napiste zda to jako projizdka po meste bude stacit, jinak vymyslim neco dalsiho. Ale je to slozity , tez tu je celkem ho..... To zelene misto je rovinka u Philips parkoviste a dal nemuzeme, je to pozemek nejake firmi. bruno128 - DASKABAT mmisari- DASKABAT Ludan - DASKABAT pani Ludanová - DASKABAT ander _ DASKABAT libor.kratas-DASKABAT Petr G. - DASKABAT Hoblik - DASKABAT Verush - DASKABAT Volńas - DASKABAT krtek6 - DASKABAT Pajk85 - DASKABAT ?Pajkova - DASKABAT TDIfun mcz Vanek86....zrusil AMartyn Tonda Bob88 Petrííííík ....zrusil pointfrost Jim pol.so f.andrys ??? Kdo bude chtit jeste na DASKABAT - hostinec u MATESA , dejte vedet aby se rezervovalo dostatek mist. Doslo k jedne velke zmene, dnes pri pokusu zarezervovat mista v Dolanech, se zjistilo ze hostinec ma soukromou akci a tudiz se tam nemuzeme jet nadlabnout. Po mensi debate mistr Ludan zajistil mista na Daskabate u Olomouce - hostinec u Matesa. Udajne maji bezvadny gulasek a studene nealkoholicke pivko. Editováno: 1. Květen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 moje účast se zvedá tak na 84,72% a teoreticky pojede i Pjerdoláč. Zdendo, kde je konec a kde je začátek té trasy? předpokládám že konec je u hangáru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Predpokladas to spravne, zelene misto je konec. Uvidime ale zda nezmenime jeste trasu. A tu ucast Ti hened opravim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Jestli je možno přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Osobně mi ta trasa připadá dostatečná, vzhledem k tomu že pak pojedem ještě do těch Dolan a to není nijak krátká trasa z Hranic. Vymyslels to pěkně. Ještě ať počasí vydrží a bude to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Jestli je možno přijedu. Jasny ze je mozno...Pisu Te na seznam, jeste napis zda pojedes taky na jidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Takže dneska večer budu objednávat místa v Dolanech, tak se prosím rozmyslete, ať máte místo u stolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Krtku Ty nemáš hlad??? Ta Tvoje "nová" slečna koukám ještě dobře mete dokonce i vařííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Ludo, sak krtek jede s nama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 má štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 perdele už ....ještě kdybych vám to nehlásil, když jsem si byl pro tu leštičku...je vidět jak mě posloucháte ..a to je hausfrau jak cyp...vaří dobře..teď nedávno zas cosi vymýšlela s jahodama..ještě, že je nejím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Jasny ze je mozno...Pisu Te na seznam, jeste napis zda pojedes taky na jidlo. Do Dolan určo nepojedu. Přijedu abych vás zase jednou viděl a pak hurá do práce. Je toho moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 má štěstí Mozna bych se prijel kouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 super, tak se mi to líbí jen doufám, že to počasí vydržíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 klucííííííí, já nepřijedu. chjo, musím makat i když je svátek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 (editace) Zajdo , jsi teda poradne zklamal. Praca neni zajic, ta neutece...ale zato Ty by jsi praci klidne utect moh. Editováno: 29. Duben 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 co to zas je tady za změny v hostincích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 no jo no.... jsem z toho smutný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Jak Daskabát?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 No asi nas to stve vsechny, a hlavne ty co maji vecnej hlad.... Nejde ale prece jen o to zradlo ne??? Jdeme trochu posedet a zaroven si v klidu poklabosit. Jelikoz je to obsazene, myslim ze ti co budou chtit si to priste zamluvime a pojedeme se tam poradne nadlabnout. Jak znam Ludana, bude chtit naplanovat dalsi sraz ....nejlepe za tyden... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Právěže jde jen o žrádlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Tak borci...já to mám na 9 ráno do odpoledne...akorát nevím do kolika to bude hodin...nevím jak budu stíhat...tudíš čas a místo kde se srazíme je kde? Díky AMartyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 No tak to stihas, uplne v pohode , na testech jsi max hodku a pul. Zde mas vse potrebne pro sraz. 1.5.2010 ve 13:30hod v Hranicich u nakupniho strediska, souradnice mista konani, 49°33'27.521"N, 17°44'36.734"E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 NEEE :-( takove chutě jsem si dělal na dolany a ted takove velke zklamani :-( no nic doufam že nepojedem po dalnici :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Taky jsem se tesil na poradnou zranici. No snad nas nezklame hospoda u matesa, urcite tam nebude tak velka porce ale prej tam maji fajny gulas. Po dalnici nepojedeme, napadlo nas ze nekteri mozna nebudou mit dalnicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.