libor.kratas Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 seznamek se plni tak snad dorazi jinak kukny na skodaoctavia.cz bruno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Slusne se to rozrusta...radeji zitra zavolam do Dolan at mame jistotu ze tam nebude zavreno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exSDI Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Uz aby jsi zacal trenovat ...Nemyslim zavodeni ale velke porce jidla. Ne ze budes vozit Ludana, Posledne zjistil ze strach ma hnedou barvu. JJ , je načase trochu potrápiť žalúdok To vozenie trošku obmezím, budem mať v aute len 2 škrupiny, takže max 1 spolujazdec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 To jsem teda zvědavý jak ti to jede, už jsem se vozil celkem slušnou řadou aut, ale tak silnou 1.9 TDI ještě ne :-D, asi celkem maras. Pružné zrychlení a z 0-100 máš změřeno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Takže se mnou nepočítejte, kleklo mi auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Takže se mnou nepočítejte, kleklo mi auto. a jeje co se zase stalo ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Turbo KO. Nejdřív mi uletěla klapka, co ovládá WG, to jsem nechal opravit a po dvou dnech kleklo celý. Takže zase budu nějakej ten měsíc bez auta než našetřím na opravu. Hlavně nevím jak dál, jestli nechat opravit stávající turbo nebo koupit nový menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Dokonce i pražáci a hezké avatary přijedou. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 (editace) Přesunuto na posledni stránku Editováno: 22. leden 2011, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 nedáme sraz rovnou v Dollanech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Mozna bude pekne, tak se udelaji aspon nejake fotky a zkoukneme co kdo stihnul provest na aute behem zimy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Opatrně s cockama foťáku okolo me a meho auta, mohl bych to brát jako provokaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Ludan : Neboj i veterani jsou na sraze vítaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Doma to je teď divoké, tak abych měl vubec čím dojet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Ludo ja jsem tez nic za celou dobu na aute neudelal. Nebyl na nic cas a penize momentalne potrebuju cpat nekam jinam. . Jinak dnes jsem volal do Dolan a predbezne je zamluveno 18 mist. Pristi tyden musim vse upesnit. Hlavne jsem potrebovall vedet aby tam uz treba nemeli neco jineho, nebo treba zavreno. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Vyborne pane mistr, hezky se starate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Ludan : Kdyztak zavolej te priberu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Ahoj, z rodinných důvodů rusim svou účast na tomto srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 omluvenku pošly poštou, jinak máš neomluvene hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Ahoj, z rodinných důvodů rusim svou účast na tomto srazu. Si snad delas prdel....???? Tak jsem dnes podtvrdil objednavku na 18 - 20 míst , na 14:30hod, bylo mi ale receno ze nemame pospichat. Kdyz prijedeme po pul, nic se nedeje.Alespon muzemev Hranicich pokecat a nafotit par fotek. Tez me napadlo, ze bychom mohli udelat jednu spolecnou foto , jeste nez se setmi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 18-20 míst.. to je celej ten kutloch vzadu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Tak já nakonec bez ... něco na ni leze a já to nejsem .. ale já dojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Krtku...JJ, asi to bude celej zadek ,..(kutloch).....Tak hlavne dorazte vsichni. Royce...Ty jeste na Tvoju vlitni at se poradne vypoti a trebase z toho vyleci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Chtěl bych poprosit všechny, kteří se chystají zúčastnit víkendové akce,jestli by v případě nutnosti tankování pohoných hmot mohli navštívit čerpací stanici AGIP a postoupit mi známky. Sbírám je totiž jelikož bych chtěl tu bundu. chybí mi 7bodů...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Dražčí benzinku sis vybrat nemohl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.