Royce Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Komu by se chtělo do Ostravy... tak http://forum.skodahome.cz/topic/111845-ostrava/page__view__findpost__p__1541747 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 (editace) Vážení...dlouho to tu bylo mrtvé tak bych to tu rád oživil..opět...dlouho jsme se nezcukli...jaro na krku..za chvíli se bude přezouvat...piglovat taky...takže... 31.3.2012 v 14:00hod parkoviště Hranice nákupní centrum http://www.mapy.cz/s/3hW7 klasika zváni jsem všichni bez rozdílu modelu či motorizace (v případě zájmu se trasa může rozšířit tradičně o zastávku na žvanec v Dolanech ) Kdo může prosím i rozšíření na octavia forum Editováno: 12. Březen 2012, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolage Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 (editace) Teda na škodaoctavia.cz se plánuje o tyden později na stejném místě Editováno: 12. Březen 2012, autor: Kolage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 (editace) jo?..tak abych se přiznal tak nemám tam přístup a žádal jsem o rozšíření...není problém se přizpůsobit... byl to pouze můj prvotní návrh...kdo to organizuje? já jsem to nějak rozeslal osvědčeným firmám jako Brunovi, Luďanovi, Pajkovi, Liborovi.Krasavi a tak..co mám v kontaktech s datem 31.3. nevim jak moc se to rozkřiklo na toho 7.4. Editováno: 12. Březen 2012, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Uvidíme uvidíme. V tuto chvíli nedokážu říct. Ale 31 určo nemůžu. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 pokud většině termín nebude vyhovovat samozřejmě se upraví...vše je o diskuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolage Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 no zatím je to taky ve fázi návrhu, rozjíždí to uživatelka saluckaf , právě proto že už jsou Hranice dlouho mrtví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 (editace) caute kluci no taky bych byl radsi pro 7.4 toho 31.3 nevim jestly budu rad vas uvidim a zastavku v dolanech neodmitnu dlouho jsem tam nebyl .) Editováno: 12. Březen 2012, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 (editace) Čaute, mi je to v podstatě fuk.. ale možná ten pozdější bude lepší.. už bude většina přezuto na letní.. 2 Krtek: konečně porovnáme interiéry :-D ke svému exteriéru se radši nehlásím Editováno: 12. Březen 2012, autor: Royce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 no zatím je to taky ve fázi návrhu, rozjíždí to uživatelka saluckaf , právě proto že už jsou Hranice dlouho mrtví. tak jestli tě můžu poprosit zkus to tam nějak oživit..a popřípradě podat info... zatím teda to vypada, že většině vyhovuje spíše 7.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Ja se teda pokusim toho 7.4 tez dorazit, rok jsem se temeř nikde neukazal, rad se kouknu co mate noveho. Jen doufam ze mi do toho nic nevleze. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 no právě proto...máš Áčko ty si nachystej fotoalbum baráku Ať máš taky co ukazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 aj ja asik dojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 no právě proto...máš Áčko ty si nachystej fotoalbum baráku Ať máš taky co ukazovat Zatim nemam dodelanou garaž. Ale jinak barak je hotov. Zlatka nebyla mytá celej rok, viděla vodu jen když projela louži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 doufam ze dojede alespon 30 aut ,ja si asi budu vyrizovat v praci volno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 no Bruno...ty si ale šak počkej..ona ti to nějak spočítá tě nechá někde na křižovatce viset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=bre@dy= Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Taky se dojedu mrknout jak vypadaj pořádný káry:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Taky jsem chtěl dojed ale v ten den má dcera soutěž ( závodní aerobic ) v Kolíně takže nebudu doma.Dcera je mistrině republiky do 8 let takže na tu soutěž fakt musím.Jde o další postup. Snad se tam příště ukážu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 (editace) Snad mi to vyjde !!! Na autě sice žádný úpravy nemám bo ho mám krátce, ale trocha inspirace od ostatních neuškodí Editováno: 14. Březen 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 jak jsem již psal výš....zváni jsou všichni bez rozdílu modelu či motorizace...to samo platí i pro úpravy...není to tuning sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolage Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 (editace) přesně tak tohle není tuning sraz, přijet může kdokoliv Editováno: 14. Březen 2012, autor: Kolage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 (editace) Takže všecky hyundaie sebou jo? :-D Editováno: 14. Březen 2012, autor: Royce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolage Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 no já myslel že jsou tady škodovkáři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 zadny Hyundeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 já dycky jak to slyším v televizi mám pocit že se ten chlápek u říkání toho huandeeeee poblije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.