Big_Dane Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Chlapci, konečně jsem se k tomu dokopal a zamazal SPZ v malování, ale řeknu Vám příště už ne , jinak sraz byl super, byla fajn hojná účast, už se těším na další srazy! nějaké moje fotky http://bigdane.rajce.idnes.cz/Skoda_sraz_-_7.4.2012_Hranice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolage Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 já to taky dělám v malování a pohodička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 beru photospop a kouzelny laso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Teď už jsem si taky nainstaloval photoshop, ale předevčírem jsem přeinstalovával PC tak jsem ho neměl , ale dělám si srandu, rád to udělám i příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolage Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 jinak moc pěkný fotečky a dovolil jsem si je zařadit sem k ostatním : http://kolage.rajce.idnes.cz/Hranice_7.4.2012/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Díky, ale bez stativu a pořádného nastavení to není ono , jasně bude to lepší na jednom místě všechno pohromadě pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Pěkne fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Hele na to že mělo chc.t tak dlab na stativ . Krtek to měl asi předplacený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 tak určitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolage Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 to jo a přidaný další fotky od MiRa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Teď už jenom někde schrastit fotky od toho motorkáře ať to máme komplet :-D škoda že se ho tam nikdo nešel zeptat co je zač.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 ale je dobry, že je zachycenej aspon na těch fotkíách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MGTka Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 fotil docela detaily a vypadalo to že dobrým foťákem tak škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 (editace) Až na ten vítr a roztrhanou kolonu při spanilce byl sraz velice fajn a i se ženou se moc těšíme na další! Editováno: 9. Duben 2012, autor: camell.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Tak kdy a kde bude další srazek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklos003 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 pokud si dobře vzpominam tak krtek řikal něco o červen/červenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 to budu rodit to neeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Hosi cerven neeee, to je sraz ostravska ve Frenstate!!!! Nezapomente Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 jo už mi říkali, že v červnu je Ostrava...já to beru na vědomí...ale přes to léto to bude zajímavý, protože budou dovolený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 No proto jsem dal Ostravu na cerven, o prazdninach toho moc delat nejde a neni cas ani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 tak v Ove je kazdou první nedely v mesici ze kolem 14 hodiny, u Kiky za nepriznivích podmínek v garazi jinak co bude VELKY SRAZ tak je OSTRAVSKA 8-10.6.2012 ktery pořada DEKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 (editace) přidám svoje video z jízdy hranicema...vzhledem k tomu, že jsem měl špatnou pozici tak to není bůhví jak dokonalé http://www.ulozto.cz...ZoP/hranice-flv Editováno: 9. Duben 2012, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Necham vyhledat tak co uz jsi ho vyhledal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 kdo prosím fotil tuhle fotku http://kolage.rajce.idnes.cz/Hranice_7.4.2012/#DSC_6474.jpg pošlete mi ji na mail krtek6@seznam.cz v originální velikosti prosím...děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Pitrsman: ty makaš o svátkach ? kluci na to dlabou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.