f.andrys Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Ol@f: no uvidíš jak ti to vyjde. Samozdřejmně je vítán každej, no a za to ploe se Omlouvám, mě to tam nějak táhne poslední dobou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 no to bohuzel asi neuvidim protoze nas tam jede celkem banda, mame to jako panskou jizdu, doufam ze nase polovicky nechystaji neco podobnyho az se v sobotu rano vyparime. Rekl bych ze budu rad kdyz dorazime zpet do Brna kolem 6 natoz do Olmiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 joo tak to má být, pánská jízda je důležitá, tak ať se Vám vydaří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Skoda Ol@f tak at se jizda vydari aspon. Tak doufam ze se jeste nekdo prida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 ty jo kluci... já bych přijel, žejo... ale 650 km na otočku? ty woe Děláš jako bych já i někteří další nejeli letos několikrát do Turnova to stejný !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 tys jel do Turnova na odpoledne??? cooo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 V květnu joo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 tak to asi nevíš co s penízky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 takových tu bude asi víc, ale já k nim nepatřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 tak to asi nevíš co s penízky Co to je ??? - to neznám, to je něco k jídlu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 No tak klasika ze... - od utery uz ma byt skarede a zima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Nj, aspoň to mou nemusím umývat. Od července kromě deště a moře vodu neviděla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 tak aby sme se někam pohnuly co říkáte na neděli 14:00..? Sobota či neděle, to je mi fuk. Ale myslím že 14 hodina je pozdě. Vždyť v 15:50 je skoro tma! Navrhoval bych scuka už na 13h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Ooo konečně sraz někde poblíž Předběžně se hlásíme s přítelkyní, Hrábě spacifikuj Máru a já zapracuju na Lugovi Snad vyjde počasí a nebudu muset už přijet na plecháčích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 To nevypadá moc dobře. 15.je toho už moc - bych se musel naklonovat a 16.jdu do hokny. Špatnej weekend. Ale přijeďte na otočku toto pondělí do Brna !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Sobota či neděle, to je mi fuk. Ale myslím že 14 hodina je pozdě. Vždyť v 15:50 je skoro tma! Navrhoval bych scuka už na 13h. Kurnik že bych taky dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 No to bys mel Lube Jinak souhlas s Milanem - posunul bych to uz na tech 13h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Ooo konečně sraz někde poblíž Předběžně se hlásíme s přítelkyní, Hrábě spacifikuj Máru a já zapracuju na Lugovi Snad vyjde počasí a nebudu muset už přijet na plecháčích Tak já už na plecháčích su Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 na zraz se musi dojit v kroji nebo muze byt i civil.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 No amigo, jestli dorazíš ty tak já snad dojdu v uniformě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 poslu ti fotku a budes rad ze se tam neukazu ale flasku vam tam poslat možu esli chcete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Klidně 2 . Byl by jsi rarita - fábie s 350 tis. km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 neurazej ta uz ma mnohem vic 364 ma oficialne ale neni jiste kolik navic asi 100tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 tak proč né.. ? klidně to může být posunuto na 13:00.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Pokud si nenáplanujeme nějaký jiný výlet díky prodlouženému víkendu, tak bych se taky ukázal, pravdopodobně už budu mít ale přezuto na 14" alu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.