Mmisari Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 No, je pěkná (až na to křídlo a barvu liťáků) :palec2: a má i slušný výkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Odkud přesně je? Jednu bílou octu s vnitřním rámem jsem viděl od manželky u bratrance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Zajimavej belous...nikde jsem ho nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 No, je pěkná (až na to křídlo a barvu liťáků) :palec2: a má i slušný výkon Hele... barva litaku nema chbu jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 No možná by nebyla špatná ale k té bílé se mi to prostě nehodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 ale jinak samozřejmě nic proti zlaté barvě ještě aby jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 No možná by nebyla špatná ale k té bílé se mi to prostě nehodí Souhles, jsou takové divné, chělo by to bíle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 a nebo černé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Bruno: O sprinty mi až tak nejde, i když je mám rád Dneska jsme byli druhým autem v Lešné, je to 1,4 a docela hrůza, nejde nic předjet. Je to roomster, místa habakuk, voní ještě novotou, ale nejede. Při předjíždění musím moc uvažovat a když někdo jede okolo 110 tak nemám šanci zrychlit natolik, abych ho bezpečně předjel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 no když to tady tak pročítám...tak to zas nemusí být zas tak marný...a vidím, že kruh obdivovatelů se razantně zmenšil bo všeci už jsou okroužkovaní... že bych byl jedinej single? srázku se nebráním..vzhledem k tomu, že jsem ty hranice odflaknul ...takže kdy kde jak co proč a nač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 (editace) Luďan: kolik má kW? Editováno: 28. Září 2009, autor: Mmisari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 sakra ja než odpovim na jeden dotaz tak je tu cela další stranka..a to jsem si myslel, že píšu rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 sakra ja než odpovim na jeden dotaz tak je tu cela další stranka..a to jsem si myslel, že píšu rychle Krtek a datluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 jako já mam přes 140 uhozů za min takže si moc nefrkej jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Mmisari: 63kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 No já mám tak min. 400 za minutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 No já mám tak min. 400 za minutu :smich: :smich: když spíš....víš co je to 400 za min?...to bys musela opsat tak celou A4 od zhora až dule ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 :smich: :smich: když spíš....víš co je to 400 za min?...to bys musela opsat tak celou A4 od zhora až dule ;) jj vím co je to 400 za minutu, ale všemi deseti píšu už asi 5 let, takže za tu dobu se člověk hodně zdokonalí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 no tak to jsem furt na tom líp...ja už píšu 11let... ...ale sere pes...to není duležity..hlavně, že napišu co potřebuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 no tak to jsem furt na tom líp...ja už píšu 11let... ...ale sere pes...to není duležity..hlavně, že napišu co potřebuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 pro ty, kdo se ptali, kde mám drahou polovičku v lese sbírala pro mě večeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Pěkná zdravá houbička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 seš si tím jistá?...ja tomu teda nerozumím....ja dělam do včel...pro mě houba jak houba...ja rozeznám akorat tu na mytí a tu z lesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Já jsem si dělala srandu....... tohle radši nejíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 (editace) Mmisari: 63kw jj, to je celkem málo....... s tím předjížděním to chápu, když jedu v mojem Fiatu (1,2 43 kW) tak to radši taky nepředjíždím Editováno: 28. Září 2009, autor: Mmisari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.