Mmisari Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 ale 17 kg na štěňátko je teda taky nějak moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 velikou kost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 No tak to měl určitě velkou radost z kosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 už není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Takže pokud dobře počítám, je nás zatím 10 Bruno128 Mmisari Krtek6 Luďan Hoblik Royce VSemi Vanek86 funes30 Milan II Kdo další prosím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 p.s. když jsem si přivezl našeho yorka domů tak vážil 520g a to už byl celkem velikej.... 17-ti kilový štěně je masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 p.s. když jsem si přivezl našeho yorka domů tak vážil 520g a to už byl celkem velikej.... 17-ti kilový štěně je masakr Zdendo, mě jako řeznika by zajímalo, je stli ta váha je s kostí anebo bez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 york má i nějaky kosti?..já myslel, že je to plyšový a vycpany molitanem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 york má i nějaky kosti?..já myslel, že je to plyšový a vycpany molitanem To si pis ze ma, sice mensi jak makrela ale ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 (editace) Yorky nemám rád.. nejdříve jsou agresivní.. ale jakmile někoho vyprovokujou, že na ně "zaútočí" tak se mizí schovat za pánička... je to malé a uječené... edit: promiň bruno.. nic proti tobě... jenom z osobní zkušenosti asi 4 různých.. Editováno: 1. Říjen 2009, autor: Royce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 to není pes..to je pískací hračka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Yorky nemám rád.. nejdříve jsou agresivní.. ale jakmile někoho vyprovokujou, že na ně "zaútočí" tak se mizí schovat za pánička... je to malé a uječené...edit: promiň bruno.. nic proti tobě... jenom z osobní zkušenosti asi 4 různých.. Me se neomlouvej, ja nemam yorka. To ma Zdenda Zajda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 To si pis ze ma, sice mensi jak makrela ale ma. Tos měl uzeného, anebo na grilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Znamej ho ma tez a tak jsem ho hodil pred halogenku a nestacil jsem zirat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Jak se tu tak dívám, tak by se nám tu hodila nějaká naše moravská hospoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 JJ, to by bylo fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 kratke klobasy za dluhe penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 tak si tu hospodu uděláme, kde? Dávám hlasovat, fabia či octavia??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 tak si tu hospodu uděláme, kde? Dávám hlasovat, fabia či octavia??? Práve že obě hospody už tady jsou, chtělo by to neco univerzálního jen tady z Moravy Aby to bylo jen tady pro nás, ať máme kde probírat srazíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Moje řeč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Tak jak to nazveme??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Bruno, nevíš náhodou jak jsme se bavili o těch dveřních spínačích, jestli pasujoz ty z octavky i do fabie? Štve mě, že mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Tak se naše hospoda vyvíjí dobře bude na 99% Tak jak by se měla jmenovat? Co třeba Moravská hospa ? Sem s dalšími nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Hospoda pro Moraváky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.