Luďan Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) No já bych to viděl takto: Sejdeme se v tu neděli na Brunovém místě ve 13:30 Minimmálně pár nás tam bude, tzn. Luďan, Funes, Bruno, Mmisari, Krtek6, Milan II, Hoblík, x.luky, Bobo Snad ještě někdo dorazí, nemám pravdu??? http://www.mapy.cz/#mm=FP@sa=s@st=s@ssq=49...=134369616@z=17 Editováno: 6. Říjen 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Já bych byl pro tu Luďanovu zahradu :-) ono je to naprd když nemám dálniční známku a jet tam na sraz 5 lidí.. kdyby to bylo blíž tak jo.. ale takhle :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Royce, pokud by nás bylo více jel bys? Klidně bych jel s Tebou mimo dálnice Pokud to nevyjde, dáme scuka někde tady a dáme aspoň pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Já bych byl pro tu Luďanovu zahradu :-) ono je to naprd když nemám dálniční známku a jet tam na sraz 5 lidí.. kdyby to bylo blíž tak jo.. ale takhle :-/ ty chce jet z frýdku pistku po dalnici? neblbni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Chlapi,já nemám dálniční známku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 kluci povedu Vás mimo ní, ok??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Myslis to misto jak jsem tady dal tu fotku toho parkoviste? To by jel jeste i kolega od nas s tou fialovou oktou. Bobo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 super, čím víc, tím líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Sejdeme se v tu neděli na Brunovém místě ve 13:30 Minimmálně pár nás tam bude, tzn. Luďan, Funes, Bruno, Mmisari, Krtek6, Milan II, Hoblík, x.luky, Bobo Snad ještě někdo dorazí, nemám pravdu??? http://www.mapy.cz/#mm=FP@sa=s@st=s@ssq=49...=134369616@z=17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 máš oooo veliký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Me ten Tvuj odkaz na tu mapu moc nefacha... toto snad pujde... http://amapy.centrum.cz/mapa/parkovani-bruno128 komu se to nechce otevrit, dejte si v mapach vyhledat tyto souradnice 49°37'21.33"N; 17°13'34.86"E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 mě faka..ale ukazal mi tam nějaky snímky z měsíce bo co.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Jsem tu právě včas!!! V neděli 11.10. se to hodí i mně!!! Ještě upřesnit hodinu a je to O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 zas v 14:00 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 jo, takhle nějak, klidně i 13:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Nikdo další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Já to vidím tak na 90% dobře že dojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 super, budeme Tě čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 tenhle víkend bohužel asi nebudu moct moooc práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 jak jsem psal Luďanovi do hospody..."práce, která se do 30dnů neudělá sama si nezaslouží tvé další pozornosti" .. "co můžeš udělat dnes můžeš udělat zítra a když to udělaš pozítří tak máš 2 dny volna" takže tu nedělej zagorku a přival se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Mno ja uvidim jak me to vyjde kdyztak bych se samo taky ukazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Zdravím, pokud mi do toho nic neskočí, což se doufám nestane, tak se přijedu podívat :-), alespoň si auto trochu protáhne nohy :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 jak jsem psal Luďanovi do hospody..."práce, která se do 30dnů neudělá sama si nezaslouží tvé další pozornosti" .. "co můžeš udělat dnes můžeš udělat zítra a když to udělaš pozítří tak máš 2 dny volna" takže tu nedělej zagorku a přival se... Ale "keke" by ste pak chtěli všeci......v garaži mám luxusně střelenou octavu a kluk už chce co nejdřív jezdit....když plati....koho chleba jiš,toho píseň zpívej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 koho chleba jiš,toho píseň zpívej u jídla se nemluví..natož zpívá...to tě doma neučili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Ve 13:30 nebo 14:00 je mi fuk. Přijedu i za mírného deště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.