Luďan Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 kde jste všichni? Sraz je až za 10 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 prset ma, ale Hranice jsou moravska brana tam se lomi pocasi, prset tam nebude,alespon doufam,bude se to konat kdyz nakonec prece jen zaprsi? Prece to hned nezrusime, par kapek nas nerozhodi, nejsme z cukru... Tady se asi prez noc vyprselo a cesty jsou temer oschle. Chvilema tu taky sviti slunicko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 No snad Vám to počasí vyjde pánové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 no když nevyjde tak jsi bez šlaušků...takže jdi tančit nějaky indiáncký tance ať se to podaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Myslím, že s tou nohou by se mi to snad i podařilo.. Oni přece skáčou po jedné ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 právě proto "hungačaga hungačaga crutch: ouuu íííí chalamááá čooo " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Kam Ty na to chodíš.. Aspoň někdo mě rozesměje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 právě proto "hungačaga hungačaga crutch: ouuu íííí chalamááá čooo " Co je tohle za zaklinadla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 krtek to totíž často používá, myslím tu řeč... Kdyz jde z druhého petipiva domů a nohy se mu pletou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 ja to mam dom přes cestu..a nohy se mi nepletou...a ty se tu neflakej a už startuj ten kočár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 krtek to totíž často používá, myslím tu řeč... Kdyz jde z druhého petipiva domů a nohy se mu pletou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 ja to mam dom přes cestu..a nohy se mi nepletou...a ty se tu neflakej a už startuj ten kočár Neboj, Ludan to vse stihne. Ale ty uz by jsi mel k tez vymenit tu maslicku za nejakou cistejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Kua včera jsem to myl a dneska je to zhnojené z nočního deště.. se na to můžu vys... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Jelikož jsem asik jako první doma...dám sem pár fotek...ostatní určitě doplní a dají sem také Díky pánové,byla to paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Příště musím taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 nevím kdo všechno ještě fotil, ale fotky od Bruna budou nejdřív večer bo ještě jeli s Luďanem do Dolan na večeri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 (editace) Tady dalsi fota :)Akce fajna Editováno: 27. Březen 2010, autor: Hoblik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Fakt jedno pěkný auto za druhým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Tady dalsi fota :)Akce fajna vymaž SPZky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Nejlepší byl náš konvoj směr náměstí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ander007 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Tak byl jsem poprvé a bylo to fajne,jen kdyby jsem se nenechal nachytat v těch Dolanech , jsem to nedal ani náhodou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Dobrý večír Akce to byla skvělá. přímo luxusní Ander to nedal, za to má aspon jídlo pro manželku či přitelkyni Super lidi, super pokec, srandaaaa... Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Moc pěkný klucíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 opravdu super srazek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Počasí mohlo být sice lepší, ale solidní účast a pohodoví lidé vše vynahradí :-) Fabka dostala na prdel od svých naftových kolegů, co se dá dělat :-D. Ještě dodám pár fotek (omluvte kvalitu) z lokality DOLANY, kde jsme se šli jak se říká nažrat, ještě teď jsem solidně nažraté. O spestření se postral Adler, když se s Luďanem vsadili, zda do sebe nasouká dvojité menu, jelikož se nezdařilo, tak mu ještě zbylo na snídani, oběd i večeři :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.