libor.kratas Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Tak uz teda zacnu psat ten seznam, aby bylo jasno kdo prijde. Dalsi zajemci o ucast se hlaste, podotykam....VSICHNI PRIZNIVCI ZNACKY SKODA JSOU VITANI BEZ ROZDILU ZDA JSOU NOVACCI NEBO STARI CLENOVE. 1.5.2010 ve 13:30hod v Hranicich u nakupniho strediska, souradnice mista konani, 49°33'27.521"N, 17°44'36.734"E prohledneme si auta clenu co prifrci, prohodime si ruzne info a zkusenosti, udelame okruzni jizdu okolim Hranic, opet parkoviste u obchodniho centra nebo na namesti. Kdo bude mit zajem se jeste dobre nadlabnout,bude se pokracovat do Dolan u Olomouce, kde se kazdy muze nasytit dobrou bastou. Kdo bude chtit pokracovat do Dolan na tu veceri, napiste a uvedte pocet osob aby se mohlo rezervovat misto pro dany pocet zajemcu. libor.kratas Pajk85 bruno128 - DOLANY mmisari- DOLANY Ludan - DOLANY ander _ DOLANY libor.kratas-DOLANY krtek6 mig25 Petr G. AMartyn ??? f.andrys ??? Ja tam jedu 2 X : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) Asi doslo k nejake chybe... aspon nas ale bude vic. Pajk85 bruno128 - DOLANY mmisari- DOLANY Ludan - DOLANY ander _ DOLANY libor.kratas-DOLANY Petr G. - DOLANY Hoblik - DOLANY Verush - DOLANY Volńas - JAPAN krtek6 Jim Mr. Zajda 48,74% AMartyn ??? f.andrys ??? Editováno: 24. Duben 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 ahoj, já možná.... zatím tomu dávám tak 48,74% že dorazím. až budu vědět jestli budu robit sobotní bonusovou šichtu (což se mi nechce) tak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Kdyz to vyhorelo, tak tam uz neni prece co vyklizet. Vyfoukej to kompresorem a dofrc. 1maj je svatek a musis proste do pruvodu. Babicka tyhle veci zazila a tak to pochopi. No je tam luxusní bordel... jinak co zbylo z auta.. schválně poznej značku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 No vubec me nenapada co to muze byt za kocar...no mohla by to byt HONDA ??? nebo snad peugeot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 No kousek.. trochu jiný japonec... ;-) teď se dívám že je tam vidět logo na čumáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Kurna fakt je tam videt SUZUKI... jsem si to poprve nevsim. No tak uz mas uklizenou garaz, jak vidim a na sraz bez problemu dofrcis . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 vytažený vrak není uklizená garáž ;-) je tam hromada suti atd... a toho prvního je tak jediný termín kdy se může sejít více členů rodiny abychom to vyklidili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Hele hele, žádný výmluvy Účast je povinná pro všechny já už si taky směnu vyměnil navíc už teď se těším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Ludan ma naprostou pravdu... Kde vsichni jste, to se vam na ten srazek nechce???? Kdo dalsi pribude na seznam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 no tak já teda přijedu... ..prej můžu .... 30.4. mám stejně STK, takže tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 U mě to taky vypadá velice dobře, mám sundanou sádru pánové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 no máte štěstí pánové... Vyhrneme rukávy že pane Royce a 1.5.2010 máš volno Takže kdo další? Bruno připiš tam ještě kámoše s japoncem, jmenuje se Volńas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Já 1.5. SCIO testy...tudíš nevím jak na tom budu časově...sstihnu to tak na 50% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 50 Procent je máááálo No ták, kdo dalšííííí???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Já 1.5. SCIO testy...tudíš nevím jak na tom budu časově...sstihnu to tak na 50% A do kolika hodin je budes delat? To by jsi snad moh stihat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Hoja, já ještě jednou stvrzuji tu účast, rád bych potom jel i do těch Dolan. Hlad je sviňa. Uvidíme se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Výborně, to je rozhodnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Zatím nepřišel dopis...tudíš nevím jak to bude časově...ale dám vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mig25 Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Tak pánové,bohužel se musím omluvit, moje mladší a hezčí polovička naplánovala na 1.5. burzu v PL, tak to nebudu stíhat,je mi to líto, Malonovice jsou ale už v plánovacím kalendáři! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Zatím Vás tam moc není vážení... Líbat se můžete i v Hranicích pod stromem, sám Vám osobně nějaký najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Když všeci vletíme 30.4. na tu garáž tak 1.5. je hotová a můžu na sraz.. teď se ukáže jak moc mě tam chcete :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 On by asi potreboval kazdy pozvanku extra jak se tak koukam... Tady je videt kdo je poctivy skodovak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 (editace) no jo no, aspon nám zůstane více jídla Editováno: 26. Duben 2010, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Bruno128: tak už maš naplanovanou tu trasu ? a nekde jsem četl že by byly dobre i sprintiky nepsal jsi to Garettovi ? znaš nekde volnou plochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.