pepohlud Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Jak to tak vidím, tak suprový srazík! Nechybělo tam asi nic... Já jsem musel hold dodělávat facelift a výsledek stojí za to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) To mas pravdu , srazik byl opravdu supr. Uz pomali pripravujeme dalsi setkani pro ty co budou chtit na poradne jidlo do tech Dolan. 15.5.2010 - hodinu si jeste upresnime. Ludan Krtek pajk85 Petr.G mmisari bruno128 pani brunova Hoblik Verush libor.kratas Editováno: 2. Květen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Finišuji na videu, již brzy na youtube. Hodim sem hned jak bude zpracováno odkaz. Je to společná prezentace srazu ode mne a od Libora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 už se těším :) ale za to my s Brunem máme jakýsi problém s tím videem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 už se těším :) ale za to my s Brunem máme jakýsi problém s tím videem Udělejte vše co je ve vaších silách, ja se chci viděěět . Jedinej sprint co v tom svým videu nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Slečnu Pajkovu vymazat, bude v práci a nejde s tím nic udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Tady pár foteček: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 kvalitkááá a jooo jsem na jedné fotceee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kirimur Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 sraz byl super, jsem spokojený. Za 14 dame Repete, doufám:) [/ Quote] Sraz se vydařil, cesta z Dáskabátu do Ostravy jednim slovem masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Fotky jsou pekny, a ten posledni prispevek je nejaky zasifrovany..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kirimur Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) Fotky jsou pekny, deset posledni Příspěvek JE nejaky zasifrovany ..... : Smich: [/ Quote] Rozloučil jsem se s Vámi v Dáskabáte střílením z výfuku, nez jste s Luďanem dokecali byl jsem na začátku Ostravy. Nevím Jak dlouho jste tam klábosili :-) Editováno: 2. Květen 2010, autor: kirimur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Udělejte vše co je ve vaších silách, ja se chci viděěět . Jedinej sprint co v tom svým videu nemám. Ja tu mam alespon pro Tebe jedno video. Ale jak se to tam nahraje, nejak to oreze kvalitu. Original mam rozhodne hezci. zdeje odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kirimur Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Ja tu mam alespon pro tebe jedno video. Ale Jak SE tam nahraje, nejak se oreze kvalitu. Původní hezci mam rozhodne. zdeje odkaz. [/ Quote] Děkuju, jdu se podívat. Musím trénovat, ať se mi neprotáčejí kola. Odedneška mám nainstalovaný Intercooler Radtec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Bruno a nevis jestly nekdo tocil me a Ludana ? jsk jsem se mu dival na kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Mozna to tu taky nekde mam. Tady alespon neco z me starsi tvorby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Bruno a nevis jestly nekdo tocil me a Ludana ? jsk jsem se mu dival na kufr Libore, neco tu pro Tebe mam. Taky pro Ludana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) Bruno: jo, to jsi tehdy letěl jak šutr musíme zopakovat Editováno: 2. Květen 2010, autor: Mmisari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 kvalitkááá a jooo jsem na jedné fotceee No nejen na jedne by me zajimalo nad čím tak dumaš :Dna te fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) Libore, neco tu pro Tebe mam. Taky pro Ludana. to nejsem ja ani petr G je to TDIfan myslim pujcenou oktou od toho co mel ty 19 na aute ale mile rád bych tak ujiždel Luďanovi Editováno: 2. Květen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Sakra jsem neco poplet. Uz jsem to ale opravil. No a co asi ten krtek provadel, nad cim dumal???? Vime presne, psal SMS jelikoz je v tom az po usi.... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 No jo no, Krtkovi teď káže vyšší moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) No jo no, Krtkovi teď káže vyšší moc. Až tak je v tom po uší ???? Už ho slyšim ,,zase mě berete do ust'' Editováno: 2. Květen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 No jo no, Krtkovi teď káže vyšší moc. no ještě ty se k nim přidej sakrblé no bud jsem zjišťoval kolik je hodin, bo na ten displej nejde vidět...a nebo jsem psal tu sms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Tak je to tu: http://www.youtube.com/watch?v=jqu7XViqcG0 Omlouvám se za spoždění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Dobrej záznam!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.