Přejít na obsah

pepohlud

Uživatel
  • Počet příspěvků

    184
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem pepohlud

  1. O týden později by to bylo lepší datum
  2. Přesně tohle jsem už udělal, ale nevím jestli budou ochotni jako ve tvém případě Díky za radu! - Už mi odpověděli a poslali ho:)
  3. Nemáte někdo náhodou TP od nějakých alu od Ronalu 7x17 ET38 ??? Nebo kde by se dal sehnat zpětně? Díky za rady!
  4. pepohlud

    Jaký olej

    Tenhle tam dávám, ale zajímá mě jak jsou s ním spokojení ostatní, když už se to tady tak řeší
  5. pepohlud

    Jaký olej

    Pánové co říkáte na tenhle? Castrol Magnatec Diesel 10W40??? prosím o hodnocení...
  6. Moje úprava s podsvitu, provedena spolu s mým pajmistrem. Budíky ala VW s ručičkama PassatCC a zbytek do modra. Velikánská změna oproti nudné zelené. Použili jsme předface budíky a změněno i teplota a palivo modře a ručičky červeně... Fotky jen mobilem, udělám lepší a přiložím.
  7. Sraz super - vydařilo se vše! A souhlasím s Luďanem projížďka Fabkou super! Měl jsem zážitek:) Doladím fotky a taky něco přidám.
  8. 1.9 TDi ASV @ chip by drapek - Dá se jezdit od 4.1 po 6.4 ale k té dolní hranici to se už člověk kouše nudou. To se už pak jen lehtá, ale dá se tak zajet. Třeba dovolená 3000 km většina po dálnici při rychlosti 140-150 s klimou a naloženým autem 5.3 dle pal.pc i dle km. K té spotřebě 6.4 - do města pokud je motor ještě nezahřátý a taky při dravějším stylu jízdu mimo město.
  9. Airbag svítí protože konektor v autě je - 6NO 972 571 a v sedačce je - 6X0 972 783 Máte někdo radu jak to vychytat???
  10. Pokud nebudu mít zápas dorazím + 1 to tak vypadá. Dolany jasná věc, pokud pojedu:)
  11. Měl jsem sedačky s bagem+vyhřev a vyměnil jsem je za faceliftové s bagem+vyhřev - u bagu konektor stejný, ale svítí kontrolka airbagu a dle vagu ukazuje boční airbagy. Navíc budu muset přepájet konektor na vyhřev, protože předface a face nepasuje. Nevíte někdo co s bagama??? Díky za rady!
  12. Děkuju za poklonu od ostatních startujících, ale zrovna nic silnějšího okolo nejelo a to nemáme žádné rakety:) Jo a Libore, jak bez ceny??? Už se pomalu domlouvám s Luďou, kdy se můžu stavit, akorát prvně musím vytáhnout sedačky, než za ním pojedu. Asankovi se to asi moc líbit nebude:-D (max. bych si ho půjčil na procházku a hnedka vrátil) :-D
  13. 1) Jj, právě 66 ALH má turbo s proměnnýma lopatkama stejně jako ASV 2) To nevím, já mám ASV a mám dvouhmotnostní 3) Já osobně si myslím, že všechny jsou dobré, teda výborné ať už - AGR,AHF,ALH,ASV... každý odvede svou práci,pokud dostává co má a nemá už svoje odkroucené a stočené tady v ČR a pokud netáhne, tak je určitě něco špatně... 5) V automatu tuším cca o litr větší spotřeba To jen takové amaterské poznatky, jsou tady podstatně větší odborníci:D
  14. Jak to tak vidím, tak suprový srazík! Nechybělo tam asi nic... Já jsem musel hold dodělávat facelift a výsledek stojí za to:)
  15. Tak tvoje je v takové palbě protože to je akční model Style u nás tuším označení Business. Rodiče mají taky Style a docela jim to závidím:) Jinak já jsem měl auto taky po velkém servisu - rozvody,komplet nové brzdy fakt jsem trefil na kus:)
  16. Já mám oktu z Německa od prvního majitele, vyšla o určitě lépe než v ČR a hlavně stav auta je úplně někde jinde než tady v ČR. A taky mám jistotu, že není stočená, dle všech papírů, servisky atd. Takovou co mám bych tady nikdy nekoupil v takovém stavu a hlavně ne za takové peníze. Tím netvrdím, že všechny auta z Německa jsou TIP TOP, ale v 75% lepší než tady a nejsou toliko stočené, tam to většinou točí dolu Turci a Polaci, ale Němec si to nedovolí, ikdyž takoví určitě jsou. Většinou se taky na místě dá ještě doklepat cena... V rodině se vozí auta z Německu cca 10 let a po zkušenostech bych si dnes určitě nekoupil auto v ČR.(kromě nového) Ikdyž občas i u nás se dá natrefit na dobré auto...
  17. Chodil jsem tam do školy a je pravda, že tam chodí hodně lidí kolem knihovny... Asi se koukli na ceduli a chtěli jet na Rožnov/Žilinu a spletli si výjezd Snad se tam nikomu nic nestalo... Dneska jsem slyšel v rádiu větší bombu z Havířova, že tam chodkyni zabilo upadlé kolo od naklaďáku...
  18. Já myslím, že Hranice jsou takový střed pro všechny... Pokud budu mít volno a nebudu mít zrovna rozdělané auto, tak dojedu...!
  19. Škoda, říkal jsem si, že jsem ji nikde tady nenašel. Viděl jsem u něj pár vychytávek:)
  20. Chlapi nevíte čí je ta modrá okta v kombajnu s těma chrom.doplňkama? Hledá se majitel Chtěl bych si projet její vlákno:)
×
×
  • Vytvořit nový...