bruno128 Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Tak je to tu: http://www.youtube.com/watch?v=jqu7XViqcG0 Omlouvám se za spoždění. supr nahravka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 nice one... můžete pak někdo hodit fotky na nějakej ten server odkud se to dá sosnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Krtku a stálo to za to večer? Jinak super fotky i videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 videa jsou supr, měli bychom točit pravidelně a ty sprinnty chci taky pravidelně Taky bychom měli založit třídní knihu jak jsme se bavili u Matesa A zapomeňte na neomluvené hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 (editace) Editováno: 3. Květen 2010, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Jasny, Ludan ma pravdu. Omluvenky jen od lekare , pokud ma nekdo smenu v praci , donese podtvrzeni zamestnavatele a jinak uz jen omluvenka ze servisu. No a za neomluvenou absenci budou postihy , to jeste musime neco vymyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Díky všem jsem rád že se videjko líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Prostě jedným slovém, NÁÁÁDHERA..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 (editace) Video super ted se tesim na brunove ale slysel jsem ze to nekomu nejde jo a do Dolan davam 60% a nebo si bud muset sehnat omluvenku Editováno: 3. Květen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Tak brzy bude vylepšená verze videjka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 na videu jedu hnedka za tebou... kdyz sme jeli po ulici 1.Máje jsem si rikal coto vytahujes nad strechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 na videu jedu hnedka za tebou... kdyz sme jeli po ulici 1.Máje jsem si rikal coto vytahujes nad strechu Peryskop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Opravdu pěkne videjko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Tak zde druhá a poslední verze videjka ze soborního srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Dobra prace, tak vidim ze se Ti to podarilo stahnout. Jestte Ti pak poslu dalsiodkaz , jen co ho fodim na veb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Fakt super...až mě to fakt mrzí,že jsem se nezúčastnil... tak příště doufejme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 No teda... Tomu vubec nerozumim, pises ze priste prijedes a pritom prodavas karu. To chces dofrcet na cem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 No v něčem nebo na něčem vždy přijedu...hlavně že zas pokecáme...ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 no to doufáme Jedete někdo do Mimoně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Ludo, Ty tam snad jedes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 no chtěl jsem, ale je to celkem štreka. Navíc mám zítra noční... takže asi nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Kamarád si koupil před dvěma dny krásnýho Superba, tak ho přesvědčím na srázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Jasan, prived nove ovecky do stada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Kde bude ten sraz, tentokrat ? Viděl bych to pro jednoduchost na stejný místo, tzn. parkoviště. Potom okružní jízda směr ta rovinka na případné sprinty a pak pofrčíme do Dolan!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Bruno mam lidi co by jely taky tak co platy to ? pokec atd... a DOLANY ??? a hlavne kde se sejdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.