Luďan Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 třeba přšet na chvíli přestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 třeba přšet na chvíli přestane Podle přepovědi počasí by snad nemělo pršet,ale nějaké slunko si mužeme nechat jen zdát. Tak zítra ahooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Ja myslim ze nejsme z curu.... Neco preci sneseme, nebo ne? Auto tentokrat proste nebudu ani omyvat, to opravdu nema cenu. Ale aj tak se tesim , hlavne na to papanicko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 kluci tak ja nepřijedu zastihly mě dneska zdravotní problemy takže nedorazim což mě mrzí těšil jsem se jak ja tak mlada Jo Ludo neni nahodou 50 km/h v ostrave směr na Dubinu dneska ráno ? profčel jsi kolem a ušpinil mi kalhoty ale ne sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 No tak to je spatny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 (editace) Počasí zatím přeje! To krtek: Ve 14:00 tam, kde posledně jo? Editováno: 15. Květen 2010, autor: Pajk85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 V Hranicich je zatim na cestach sucho a sluncno. Jen at to tak vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Zdravím, bohužel se dnes nedostavím, musím jít do práce. Sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 jakej je teda aktualni stav? kdo všechno má dojet?.. Pajku ja jedu "z vrchu" takže s tebou nepojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Seznam jsem aktualizoval, ......si tu z toho delaji vsichni holubnik. Ti co nedojedou, maji neomluvenou absenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 potřebuju nejpozději v 13:00 vědět aktualní počasí, abych věděl jestli se mám trmácet až do Hranic bo mám jet rovnou do Dolan.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Zatim je pocasi . OK. stale je zde sucho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 tak já se teda připravuju na odjezd do Hranic..kdyby se něco měnilo tak ať mi bruno zavola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 (editace) tak tady je omluvemnka už mi je líp ale přijed nepřijedu ješta bych vas nakazil a to bych měl na taliři každy sraz kluci a snad se domluvite že by jsme mohly jet na sraz do tech Malenovic společně že dame někde scuka Editováno: 15. Květen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Tak se nam dnesni malej sraz podaril, pocasi bylo priznive a bez deste. Vecere byla taky moc dobra. Jen mohla byt trochu lepsi ucast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 souhlasím s Brunem Někteří opět nedojeli. Třídní kniha bude brzy hotová... Večera byla velká a vůbec se mi teď nechce jít makat a sedět celou noc v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 skoda že jsem nemohl dorazit mrzi me to ale neni to posledni sraz ne? Luďane ja mam omluvenou učast a jak vidim tak jsi vzal i pejska na vylet jeste jednou mrzi me to a co jste meli v tom kufru na co jste cuceli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozik Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 to libor.kratas:Na subwoofer. Výborny pokec a skvelá spoločnosť.Čo nebolo do počtu bolo do kvality ,samozrejme aj polovičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 super akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Jasny, byla zabava a dobrej pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 super akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 No jak vidim, poradna porce na taliri a tez na budiku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 heh i hafana ste tam měli ja jsem pracoval doma na vystavbě nové garaže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 a jak jste se domluvily kluci na tech malenovicich ? kde dame scuka jak tam pojedeme ? jak to vidim to jidlo,nezbyl nekomu kousek ? jozik: taky bych se podival... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 a jak jste se domluvily kluci na tech malenovicich ? kde dame scuka jak tam pojedeme ? jak to vidim to jidlo,nezbyl nekomu kousek ? jozik: taky bych se podival... Joo Krtkova pritelkynie brala sebou domu a i Ludan , ale ten to zdrejme dal psikovi, takze asi nezbylo nikomu nic ale muzes si tam zajet je to jenom 81 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.