Romejn Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Doufám že tam bude pro nás dost místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozik Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Ak to stihnem tak by som sa pridal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Panove ja nedorazim rovnou si me skrknite - vazne nestiham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 no po včerejšku budu rád, když mě po cestě nechytnou chlupatí...se bojím, že nadýchám zbytkáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Chceme si s manželkou udělat výlet do Olomouce, tak se taky na chvíli stavíme mrknout. Budete hned někde z kraje u benzinky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 kluci tady je zhuba misto http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=139534400@ay=...=134292624@z=16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 (editace) Krtek6 :tak to asi nejsi sam protože ja jsem dens přišel až v 5 hodin rano Editováno: 6. Září 2009, autor: x.luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Taky bych mozna dofrcel. Ten odkaz na tu mapu mi ale ukazuje nejakou hloupost. Snad bych to mohl jeste stihnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 mě taky to ukazuje teda spíše neukazuje nic No snad Vás najdeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 (editace) Luďan: když pojedeš ke globusu tak tak máš 1. kruháč, most, benzinku, 2.kruháč a tam hned 1.parkoviště po pravé straně to all: jinak práce skončeny...s výsledkem jsem víceméně spokojen, na to, že tu věc jsem dělal po prvé , nyní čekám až to vyzraje a mizim Editováno: 6. Září 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=139533904@ay=...=134293360@z=16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 diky za opraveni odkazu ,nevim proč to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 já si myslim.....že chyba bude mezi klávesnicí a židlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Ok. děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Tak to uz je lepsi odkaz na tu mapu. Tam uz Vas najdu. Auto nemam ani poradne nalestene , ba ani vysate. Az dnes jsem si toho srazu vsim. Nebylo by spatne priste udelat ten sraz treba na tom parkovisti na Podebradech. Uz neni sezona na kouani a tak je by tam bylo volnoaz na par rybaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 bruno: vybodni se na to...až uvidiš tu moju špinavou vránu, tak se lekneš a pojedeš rychle dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Zas tak strasne spinavi to zase namam. Tady je ten odkaz na ty podebrady. Snad jsem to spravne okopcil. http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=r@st=r@srq=ro...=134330364@z=12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 ježiš tam je zataček...bych tam netrefil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Zdarec, tak přeji ať se sraz vydaří, bohužel jsem v práci :-D ikdyž v neděli by se pracovat asi nemělo. Tak držím palce ať Vám to výjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 já jsem si do teďka myslel, že v neděli pracují jenom ukrajinci a lidi v tescu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Krtek6:ha ha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 ježiš tam je zataček...bych tam netrefil To je jen kousek a jen to tak slozite vypada, cesta je jednoducha. A hlavne je to tam super. Parkoviste velikanske jako prase a zadni cumilove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 takže pánové...za chvilku to jdu zkompletovat a smontovat do puvodniho stavu...takže mě očekavejte někdy spíš kolem 13:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekN70 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Lidi, já vůbec nestíhám.... mám tu ještě práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Kucí omlouvám se ale nestihám to dnes mám toho nějak moc,tak snad příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.