bruno128 Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Chtěl bych poprosit všechny, kteří se chystají zúčastnit víkendové akce,jestli by v případě nutnosti tankování pohoných hmot mohli navštívit čerpací stanici AGIP a postoupit mi známky. Sbírám je totiž jelikož bych chtěl tu bundu. chybí mi 7bodů...díky Já natankovat musím, nemáme zde ale tuto čerpací stanici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 (editace) seznam zajemcu na sraz 22.1.2011 v Hranicich ve 13:00hod. kolem 14:00hod. odjezd smer hostinec v Dolanech. GPS souradnice do Hranic - 49°33'27.518"N, 17°44'36.858"E ,GPS souradnice Dlany - 49°38'58.464"N, 17°19'19.449"E Ludan - DOLANY?????????????????? Bruno128 - DOLANY Hoblík + - DOLANY Dr. Zoidberg - DOLANY Krtek6 + - DOLANY lukas513 - DOLANY libor.kratas + - DOLANY Royce + - DOLANY exSDI - DOLANY Petr.G - DOLANY Kolage - DOLANY Papstbiker - DOLANY Paja S. - DOLANY Kuba S. - DOLANY Zdenek - DOLANY libodi - DOLANY simír ironpipi - DOLANY kovicek - DOLANY MGTka Papstbiker-podle počasí :-) Bazy poinffrost Parvel saluckaf Editováno: 22. leden 2011, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 twindoor: ona je mozna drazsi,ale treba u nas maji nejkvalitnejsi benzin :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 asi tě zklamu, ale twindoor už dáááávno nemám To já beru benzín u Alberta :-) ti berou od OMW a ten je taky good ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verush Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Tak tady pár mobilových fotek z dnešního srazu v Hranicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Fajne fotos ,doufam že přibudou dalši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Ja mam zatim jen toto, nejdrive musim vsem smazat RZ a pak foto doplnim. Jinak ůčast byla perfektní a snad se v lete sejdeme jeste v hojnejsim poctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Ještě teď můj žaludek protestuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MGTka Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Ahojte, taky jsem se dnes byla mrknout na autíčka a rozhodla jsem se tady mezi Vás přidat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Tak mezi nami vitej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronisek Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Koktu mám teprve 2 týdny takže až ji dám trošku dokopy tak se třeba taky v létě zůčastním srázku jestli bude zas okolí Přerova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronisek Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 jinak nezná někdo nějakýho šikovnýho lakýrníka za slušnej peníz z našeho kraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 (editace) Jeli jsme s přítelkyní směr Šternberk, tak že se stavíme v Dolanech na oběd. Už na parkovišti mi bylo divný, že je to tam obskládaný Octávkama A teď si čtu, že jste tam pořádali sraz.. Tak třeba se příště zúčastním oficiálně Editováno: 22. leden 2011, autor: Sprite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Jake mas auto? Nebyla to stribrna okta - kombajn??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Jake mas auto? Nebyla to stribrna okta - kombajn??? Jj. Videl jsem tam na par autech nálepky Octavia clubu, tak me napadlo se tam i tady mrknout na srazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 MGTko tak tady vítej Sprite: heh tak to je pech ale aspon si na to přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Tak doufam ze se vam to povedlo. Mam to do Hranic co bych kamenem dohodil, jen skoda ze jsem nemel cas jinak bych se urcite prijel podivat. Na pristi akci urcite dojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Takovou účast jsem nečekal. Plno nových lidi, které neznam jídlo jsem opět nesnedl celé, i když postavu na to mam, nechápu jinak dozvěděl jsem se plno věci, třeba to, ze se Krtek bude ženit Příště by to zase chtělo papír s jménem za sklo, ať víme kdo je kdo. Taky by to chtělo sprinty, ale to až bude počasí Jinak sraz se vydařil si myslím. Shodli jsme se s Brunem, ze bylo na co koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Jj. Videl jsem tam na par autech nálepky Octavia clubu, tak me napadlo se tam i tady mrknout na srazy. Tak to jsme Te tam asi videli, myslim ze Ti nesvitilo leve zadni brzdove svetlo. Takovou účast jsem nečekal. Plno nových lidi, které neznam jídlo jsem opět nesnedl celé, i když postavu na to mam, nechápu jinak dozvěděl jsem se plno věci, třeba to, ze se Krtek bude ženit Příště by to zase chtělo papír s jménem za sklo, ať víme kdo je kdo. Taky by to chtělo sprinty, ale to až bude počasí Jinak sraz se vydařil si myslím. Shodli jsme se s Brunem, ze bylo na co koukat Jasna vec, Ludan ma pravdu. Jen ten Krtek ne a ne rict kdy bude presne ta svatba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Tak to jsme Te tam asi videli, myslim ze Ti nesvitilo leve zadni brzdove svetlo. Hned jdu zkontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Tak pak dej vedet zda jsem si nezplet auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Krtek se nám bude ženit jo ? to jsou nam novinky to ke me teda nedoslo par foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Tak pak dej vedet zda jsem si nezplet auto... Tak mě svítí vše jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Tak to byla asi nahoda, videl jsem tam stribrnej kombik a mu nesvitilo. Myslel jsem zda to nebylo zrovna Tve auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 (editace) Asi teda náhoda. Nebo mi zrovna nesvítilo. Netuším. Já jsem odjížděl, když jste stáli u aut. Parkoval jsem před černou Fábií ZA VODIM Ale to je fuk.. Editováno: 23. leden 2011, autor: Sprite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.