Krtek6 Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 kdybys četl internet a pozorně poslouchal tak říká H J O N D É ty...twindoor..doufám,že dorazíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 jo budu se snažit :-D a asi tě zklamu.. ale twindoorku už dááávno nemám :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 já vím,že ne...ale přívlastku se nezbavíš konečně máš pořádnej motor ..jsem zvědavej co s tm udělaš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Krtku a uz jsi se oženil? Kdy budou nějká krťata??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 no tohle mi tu chybělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Krtek priveze kolace na sraz, ze? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 tywe...že jsem ti psal Verča ti vzkazuje, že jestli chceš nějaky kolače, že ti upeče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Chci :-) Mam rad kolacky a buchticky :-D Myslim ze budes potrebovat vetsi auto :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Krtku a uz jsi se oženil? Kdy budou nějká krťata??? To uz mu rikam dva roky :D Kdyz on je jeste takovy ditko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Však on nám to na srazu všem oficiálně oznámí kdy se žení, že Krtku Jinak pro ostatní.. řeknu Vám tajemství šestky v krtkově nicku.. to je počet plánovaných krťátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 To uz mu rikam dva roky :D Kdyz on je jeste takovy ditko za to ty jsi vemeno až to mlátí dveřma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Však on nám to na srazu všem oficiálně oznámí kdy se žení, že Krtku Jinak pro ostatní.. řeknu Vám tajemství šestky v krtkově nicku.. to je počet plánovaných krťátek to je vůl...kaviárový tousty.... ta 6 značí součet data mojeho narození 2.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Krtek6:no my to myslime ze srandy ale Ty se temu hodne branis :'> :: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Krtku, když už budeš nosit koláčky Luďanovi, tož to ja si též rád pochutnám. To bych nemoh odmítnout.... Jo a neměl by jsi udělat alespoň trochu přehledný seznam členu co hodlají dorazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 ale jo furt...už jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 (editace) Aktuální seznam členů, kteří přislíbili účast na sraze v Hranicích 7.4.2012 v 13:00hod Kolage saluckaf libor.kratas royce bruno128 Pitrsman =bre@dy= DonnJarda Luďan Krtek6 + princes h.karlik Veronika Vaňková Papstbiker Roman Tukač Rolando65 Kyslík Tomik81 PUCEK znovu prosím orozšíření na octavia forum a případné doplnění členů, kteří by dorazili .. (ps...ti co mají jsou to ženy? ) Editováno: 20. Březen 2012, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 no to je 10 lidi jenom?Pocki rozeslu pmky prostejovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 jenom...kua je to první letošní sraz..zas nečekej zázraky je vidět, že jsi fakt z nádraží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolage Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 na skodaoctavia maji naplanovany příjezd na 13:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 aha...jsem si nevšim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Uvidíme uvidíme. Rád bych přijel pokecat, ale do seznamu mě zatím nepište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Uvidíme uvidíme. Rád bych přijel pokecat, ale do seznamu mě zatím nepište. krtek ti napise neomluvenou hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 (editace) nebo spis 6 hodin ,on vsechno zaokrouhli na sestku :'> Tady mas tu fixu na ty pneu jak se ti to libilo: http://img.auto.cz/moje.auto.cz/img/galleries/4d46c321501ee/4d93ad4ccefe5.jpg Editováno: 18. Březen 2012, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 nikdo další nedorazí?...ale toš šup šup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolage Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 No tak lidičky, nikdo další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.