Duben 3, 201213 r Navíc při měření emicí zkouší omezovač otáček, takže dou do max otáček. Proto se taky emise neměří do 5000 km po GO motoru.
Duben 3, 201213 r Já když jsem byl naposled na emisích, tak technik napojil sondy, zapnul zapalování, podíval na teplotu vody (měl jsem to tam kousek, takže nebyla zahřátá), řekl mi, že to nebude huntovat, z šuplíku vytáhl nějaký papírek, opsal nějaké hodnoty, vyndal sondy a šel jsem na STK. Motor tedy ani nenastartoval. A to prosím byla regulérní STK naprosto bez známostí a protekce...
Duben 7, 201213 r V tak vysokých otáčkách to drží jen chvíli, motor to musí vydržet, pokud nevydrží, svědčí to o jeho stavu. moje 1.9TDI 77kw, je ale na to celkem zvyklá . Taky vždycky než přijedu na emise ji pořádně potáhám po městě, max na dvojku. Upraveno Duben 7, 201213 r od h.vik
Říjen 20, 201311 r Zdravím .nemám v tom moc přehled ,ale nejspíš mě natáhli. Za STK+emisní kontrola po mě chtěji dohromady 3 litry.. To je trochu moc že? Octavia II 1.9 TDI.
Říjen 20, 201311 r Celestone, a kde to proboha je? Tos tam jel sám, nebo jsi to nechal udělat servis i s nějakou přípravou?
Leden 21, 20169 r Ahoj, za 2 měsíce jdu se svou o2 tdi 77kw na stk. Po stránce mechanické z kontroly strach nemám. Co se týká emisí už tak nejásám-auto je bez chipu a má natočeno 273tkm. Od nás z práce už pár lidí na emisích dostalo halt a ven-dokonce i 4 letá o2-prý emise pro nafťáky jsou od letošního roku přísnější. Tak se vás chci zeptat zda už někdo absolvoval s naftákem emise? Upraveno Leden 21, 20169 r od ccdeny
Leden 22, 20169 r možná ti pomůže mrknout sem http://forum.skodahome.cz/topic/134565-stk-a-em-novinky/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.