Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Sused ma poprosil,aby som mu pozrel na svetlá na fábii,ktorú prednedávnom od ruky kúpil,lebo mu vraj nejako silno svietia dialkové.Hneď som zistil,že svietia spolu s hmlovkami,ako aj po zapnutí predných hmloviek svietia dialkové.Asi skrat.Na poistkách sme zistili,že je opálená (mierne roztavený plast) poistka na hmlovky a ľavé dialkové svetlo.Auto bolo opravené po búračke,tak sme začali kontrolovať káble v motorovom priestore.Vyhodili sme baterku a po napichnutí bielo-čierneho a bielo žltého-kábla pod baterkou bol na nich skrat.Svetlá boli odpojené a tak sme ešte odpojili konektory z medzisteny.Skrat zmizol.Začalo to byť jasné,skrat bude asi niekde vnútri interiéru.Pre istotu som ešte zmeral príslušné výstupy z medzisteny,na nich však skrat nebol.To znamená,že by skrat nemal byť ani v interiéry.Po nahodení konektorov do medzisteny bol na kábloch pod baterkou zasa skrat.A k tomu všetkému,na konektoroch hmloviek mi merák pískal,ako keby bolo v skrate + zo zemou.Hmlovky však svietia. :feve: Tak ja už neviem.Na káblovačke nevidno nikde nijaké zásahy,všetko je origo zabandážované ,aj hmlovky sú z výroby.Poradíte niekto?

Vloženo

Ten skrat na hmlovkách, to si ich ml odpojené a tak si meral hej?

No a keď si odpojil medzistenu tak vnútri si neprepískol nič píšeš.

Otvor poistkovku odzadu a skontroluj stav tam.

Inak možnože dialkové sú v medzistene prehodené na pinoch, skontroluj ktoré piny majú mať pravé dialkové a lavé a ktorý pin májú mať hmlovky. A či sa (aspoň) farby zhodujú.

Taktiež skontroluj konektor na budíkoch kam sú dovedené tie vedenia tiež

Inak aký ročník to je?

Vloženo

Skrat na hmlovkách som nameral keď boli odpojené.Poistkovka je v poriadku,ale aj tak budeme ešte všetko raz kontrolovať.Nejako nám to nedá spať. :) Na pinoch dialkové prehodené niesu,keď vytiahneš poistku na ľavé dialkové,tak prestane svietiť ľavé dialkové ... .Konektor na budíkoch prekontrolujem.Ročník asi 2004.Ešte zistím.Zatial dík.

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...