Přejít na obsah

2.0 mpi startování

protected

Doporučené příspěvky

Zdravim,

u mé O1 85kw r.v. 01 jsou problémy při studeném staru, startér dlouho točí než motor naběhne a když motor naskočí něco tam divně "proklouzne" pak motor běží bezvadně, při jízdě žádný problém. Daignostika hází špatnou váhu vzduchu, ale postupně sem tam yvměnil 3 váhy (neorigo) a žádní zlepšení (většinou startér točil ještě délé a motor chcípal - asi tou neoriginalitou vah). Každopádně těžko váha vzduchu může zapřčiti to proklouznutí, je to takový divný pištivý zvuk travjící sotva vteřinu, těžko s to popisuje:) Díky za vešker rady ke špatnému startování tak i k tomu blbýmu zvuku po nastartování:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo a stím klíňákem je to možný, zvlášť když ho už máš tak popraskanej.. Kolikrát jsem ti říkal,aby sis nechal udělat ty rozvody!!

Sere se jenom tohle, jinak je to namazanej ďábel :palec2: mimochodem, otec teď pokukuje po novém autě, něco typu fabie 1,2 htp ale možná s 1,4mpi. Docela mě zarazilo, že sem někde na netu viděl 1,0mpi to už musí být teprv trhač asfaltu :aggressive:

Odkaz ke komentáři

AdamCZ: svíčky jsme dávali nový, NGK ale je to pořád stejný.. Před tím tam byly Brisk.

Moravca: No tak konečně.. tak táta pustí feldu a půjde do fabky jo?? No ať jde do HTP 12V (47kW) Jezdí to daleko líp než ta moje a zvlášť tvůj táta žádný závody nejezdí.. A nebo pak 1,4 16V 55kW.. ten litrovej motor se dával do juniora.

Odkaz ke komentáři

AdamCZ: svíčky jsme dávali nový, NGK ale je to pořád stejný.. Před tím tam byly Brisk.

Moravca: No tak konečně.. tak táta pustí feldu a půjde do fabky jo?? No ať jde do HTP 12V (47kW) Jezdí to daleko líp než ta moje a zvlášť tvůj táta žádný závody nejezdí.. A nebo pak 1,4 16V 55kW.. ten litrovej motor se dával do juniora.

O Junioru vim, jenže tohle Junior nebyl, možná to byl takovej fajnšmejkr, že všechny plasty vyměnil aby to vypadalo jako normální fábka. No táta o tom jenom přemejšlí, jak ho znám, tak kolem nich bude jen chodit a až to bude nutný, tak koupí první fábku co uvidí, takhle to dopadlo s Feldou, jak sem říkal, přál si červenou v kombíku na elektronech...jen elektrony se mu splnily:)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...