Hamer01 Vloženo 23. Listopad 2008 Vloženo 23. Listopad 2008 Ahojte chcem sa poradit, vcera mi znicoho nic zacala svietit kontolka z nazvom: System kontroly výfukovych plynov a podla knzky k autu by stym trebalo ist do servisu. Na aute nedadat nic vykon rovnaky vsetko ide ako ma. mam fabiu 1,2 47kW s LPG stalo sa mi to vcera vecer ked dost mrzlo cca minus 6-7 stupnou a dost snezilo. skusal som brzdy a ako som raz viac zabrzdil kontrolkka sa zrejme rozsvietila alebo to bolo pri tom ako som za jazdy prepol z LPG na benzin a spet teraz niesomsi isty kedy to zacalo svietit. myslite si ze je to vazne a hned traba ist do servisu alebo to este pocka a mozem aspon po meste na tom behat? Citovat
Lukynoo Vloženo 23. Listopad 2008 Vloženo 23. Listopad 2008 Kedže máš plyn, kukni sa do sekcie Motor a tam máš podsekciu LPG. Tam pohľadaj a nájdeš odpoveď na tvoj problém. Myslím že pri Fabiach s LPG to nie je ojedinelý úkaz. Citovat
vikino1 Vloženo 23. Listopad 2008 Vloženo 23. Listopad 2008 Napichnúť na VAG a prečítať závady.Ak je sporadická zhasne sama. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.