Tengi Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Zdarec borci, Tak prosinec je už za dveřmi a ja se ptám kterej řízek ještě nepřezul, potom komu se povedl nějakej slušnej smyk (s následkem,bez následku) a co si přejete pod stromeček. Jinaj,abych se přiznal ja přezul dneska a byl to i můj darek k vánocům a smyk byl jsem řádit a zatim bez následku. Tak pište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Zatím ještě nepřezuto... smyk? Jen přez ručku do vrat jako každou zimu. Ale v sobotu to taky pěkně klouzalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Š. Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Bydlim v Semilech - mame tam cca pul metru snehu takze smykem sem jezdil skoro porad,ponevadz u nas neco jako silnicari zrejme nefunguje... ASR je uplne naprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tengi Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Bydlim v Semilech - mame tam cca pul metru snehu takze smykem sem jezdil skoro porad,ponevadz u nas neco jako silnicari zrejme nefunguje... ASR je uplne naprd. Nojo silničáři jsou každý rok překvapeni velice,že sníh zasypal jim silnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Jsem z Prahy a hned první ráno po nadílce jsem jel z práce, no spíše stál na semaforech,kde 4x padla zelená než jsem se prodral nahoru.Bylo to totíž v kopci. Výbava:zimní gumy bez jakýkoliv podpůrných elektronických vymožeností.Asi jim nedošla zásilka soli.Vyměnil bych kurýra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 (editace) u nás (v Jablonci nad Nisou) podobně jako v semilech , ale už to leze dolu, takže zatim sněhu málo, jako poslední dva roky.. přezuto mám už asi měsíc zadriftoval sem si ve středu vnoci na R10 bouchla mi ve 150km/h zadní guma na dodáfce.. act foto situace Editováno: 28. Listopad 2008, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 smyky nastesti zadne. Situace z nedelniho rana: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tengi Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Jo tady (v Litoměřicích - Ústecký kraj) už taky neni sníh ani pamatky jenom zasviněný auto.Ale příští tyden se to vrátí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 u nás už zase přes noc lehce něco sfouklo, a malinko poletuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Pondeli 1.12.08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Zima je děs. Bruntál klasika, zapoměl jsem si koupit náhradu za ztracenou škrabku, odnesla to kartička pojištěnce. Už budu hodný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
severni_vitr Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Čauky díky kámoši který dělá u silnic jsem se přestal spoléhat na protaženou silnici. Hlavní pro mne jsou kvalitní zimní gumy, lopatka a 9 litrů popela z kamen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Smyky snad porad v kazdy zatacce o rucku (na vesnickych prazdnych silnicich) prozatim bez nasledku. Vybava- zimni gumy a ASR (s cimz nesouhlasim ze je naprd., rozjet se bez ASR chce cit a to dost v mych podminkach, s ASR no problem.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.