Swingal Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Dobry den, chcel by som sa opytat na radia Eonon. Ma niekto s nimi skusenosti? Su spolahlive? TV funguje? a podobne ... za rady dakujem plus prikladam link: http://www.eonon.info/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckyLuke Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 To by mně taky zajímalo. Zatím sem četl spíš negativní zkušenosti, ale lákají mně 2 DINová rádia která mají za super ceny. maj teď akci na jedno za 4990,- s TV tunerem, DVD, Bluetooth HF atd. Ale ze značky mám trochu strach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Nabízel je tady někdo z fóra, koupil jsem dvd opěrky (nebyli pro mě, ale nakonec mi zůstali) dílenské zpracování OK, po zapojení fungovali a prodal jsem je taky tady na fóru, kupující nevolal, že by byl nějaký problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swingal Vloženo 29. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Co ja viem, tak mali by mat design aby zapasoval do serioveho auta a aj konektory aby boli podobne, preto sa pytam ze ci mam zobrat alebo nie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Dobry den, chcel by som sa opytat na radia Eonon. Ma niekto s nimi skusenosti? Su spolahlive? TV funguje? a podobne ... za rady dakujemplus prikladam link: http://www.eonon.info/ Vpravo nahoře máš tlačítko Hledání. klikni a vepiš Eonon, znovu klikni a buděš mít více než dost odpovědí na tvoje otázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 ...no v první řadě po zakoupení těchto rádií se musí zapojit ISO konektor jinak to není jak vyzkoušet.To je mi záhadou proč na to nedělají všeobecně rozšířený konektor, který je (zatím) standartním) spojovacím článkem všech autorádií.Tedy až na nové modely vozů u kterých je konektor MOST. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.