Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

:help:

Zdar borci.

Mám octávku rv 2000 ještě předface a chtěl bych xenony. Četl jsem na netu nějaké přestavbové sady, ale nevím, jestli do toho mám jít.

Mám tedy pár dotazů:

Četl jsem, že některé jsou pouze na tlumené, potřebuju tedy i dálky?

Půjde to i na ta stará světla, nebo musím vyměnit celý světlomet?

Pakliže výměna, tak za jaké?

Pakliže to půjde na ten starý vroubkovaný, bude to svítit dobře?

Nerozteče se sklo (jaký výkon/svítivost xenonů)?

Vítám všechny reakce, v tomhle se opravdu moc nevyznám, ale xenony mě fakt dostávají :palec2:

Vloženo

Ahoj pánové chtěl bych se taky zeptat na xenony našel jsem na webu origoš světla bez elektriky vhodná na přestavbu http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3099 a zajímá mě co vše je ještě potřeba , jsou tu i komplet světla něco okolo 10 tisíc , četl jsem tu i o náklonech a nivelačních čidlech ale to už se dostávám na dost peněz tak co mi poradíte když bych chtěl do své octavie 1 napasovat xenony je to už facelift 1,9 tdi .. Děkuji za odpovědi

Vloženo

Odpověď je jednoduchá, to co ty tu navrhuješ je ti naprd. Musel by sis sehnat komplet elektriku a xenonové výbojky s trafem. Když se podíváš zde na foru do sekce bazar, tak tam najdeš origo. xenony (komplet vybavené za 10 000 - 11 000 Kč) a Vaša nabízí myslím za 1600 Kč kabeláž, aby jsi je mohl ovládat kolečkem. Celkově to výjde určitě levněji, než kdybys to měl dávat po kouskách dohromady... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...