Přejít na obsah

Nefunkční DO,aokna osvetlení ve vozidle

Tomáš Zemánek

Doporučené příspěvky

Zdravím pávové jsem zde uplným nováčkem a chái se zeptat.Mám octavii r.v.01 vše v el. a nefunguje mi dálkové ovladání v kličku to je ten vystřelovací ,když ráno sednu do auta tak musim otevřit kličkem tim že ho vrazím do zámku.Když chci si stáhnou okno tak to vůbec nereaguje .nesvítí mi stropní světlo a pořád mi bliká ta malá dioda ve dveřích řidiče po 37min-55min jizdy dioda zhasne a začne mi něco cvakat v palubovce pod nohama řidiče když rosvítím osvětlení ve vozidle tak to bliká jak na diskotéce .tenhle proces blikání trvá asi 7 min.potom jdou v pohodě stahovát okna,ale dáklkové ovladání v kličku pořad nic .Z nouze jsem vyměnil baterii v kličku ale pořád nic . :help::help::help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A mal si to na diagnostike VAG ak nie tak to urob až vieš čo to vipisuje potom to tu môžeš napísať a budeme aspoň o krok v predu lebo s toho čo si napísal je ťažko niečo riešiť potom stači skontrolovať iba jednotku komfortu to je vo vagu adresa 46 a ešte ďalší detail maš original centrál + DO alebo central original a neoriginal sklopný klúč (existuju aj neoriginalne sklopne klúče)

Odkaz ke komentáři

Ano dal jsem to na diagnostiku a vyjela chyba :Nereaguje ridící jednotka komfortu oprava 14 000Kč to mi řekl příjmací technik v servisu a vyrazil mi dech .Jinak Oktavie je top stav vše je od výrobce najeto 186 000km . a ani škrábanec.Zdědil jsem jí po otci bohužel neni již mezi námi ,ale to jsem vůbec nepatří :feve: dá se zehnat jednotka někde jinde a levněji?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...