Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj kluci, dneska mě přestaly fungovat blinkry(varovné světla fungují) nejdou ani stěrače a topení. Na pojistky jsem se díval jsou v pořádku, tak neví co s tím je a to musím v pondělí na služebku je to na po....ání. Nemáte s tím někdo zkušenost, nebo neznáte někoho z okolí Brna?

Dík Všem :help:

Editováno: , autor: cajzl
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahojte viem ze sa tu nieco podobne rozoberalo ale moze mi niekto poradit? Mam octaviu 1,9 TDI a mam taky problem normalne si idem a zrazu mi padli vsetky budiky na nulu rozsvietila sa mi kontrolka dobijania ako by zdochol motor ale motor bezi dalej lenze mi nejde ani elektrika v oknach ani spetaky a ani osvietenie pristrojov ale vonkajsie svetla svietia vie mi niekto poradit co to moze byt vopred diki

Vloženo

Probém - nefunguje větrák,blinkry ani stěrače?? Poradíte mi někdo co s tím??? Pojistky jsou v pořádku. Nefunguje větrák na žádnou polohu, ani blinkry(přepínání dálkových světel na páčce funguje) a ani stěráče se nespustí v žádné poloze a ostřikovače také neběží :) vše přestalo jít naráz. prosím o radu co s tím.

• o 6 měsíců později...
Vloženo (editace)

Ahojte všichni,

mám malý problém, od zítra bych měl být s autem v pohotovosti, čekáme přírůstek v rodině, ale samozřejmě, kdy se asi něco posere... :-(. Mám octu I r.v. 00, tdi 66kw. Včera jsem normálně zaparkoval a asi za 10 minut chci vyrazit dál, nastartuju v pohodě, ale nejdou mi následující:

ventilátor topení nejde, světla svítí jen parkovačky, výhřev zadního skla, nejdou blinkry, netroubí..... Jediný co fachčí je motor (ujel jsem od včerejška asi 60 km), elektrická okna, el. zrcátkam, rádio a centrál. Kontroloval jsem pojistky a pojistky u baterky, všechno se tváří v pohodě. Vyndal jsem baterku, očistil kontakty, ale nic. Zítra jdu oběhávat fachmany :-). Jsem auto lama, ale je tu na fóru spousta borců. Mohu poprosit o radu........ Díky všem :palec2:

Editováno: , autor: henky
Vloženo (editace)

Taky mě to napadlo, na tu jsem nekoukal, spíš mě zaráží, že auto pozná, že nechám rozsvícené světla nebo páčku na blinkry v zapnuté poloze..... Ale nevim......

PS: ještě mi fuguje ABS a brzdový mi svítí....

Editováno: , autor: Luďa
Necituj předchozí příspěvky
Vloženo (editace)

Právě že ne, svítí mi jenom parkovací, pak se nerozsvítí ani potkávací (tlumený) a ani mlhovky (přední i zadní) a jediný co jde je zablikat dálkovejma..... :-(

Editováno: , autor: henky
Vloženo

Ahojte, tak KaJe děkuju a potvrzuji, že to byla spínací skříňka teda ten spodek....... Za svý vzaly roky okty a silnější H4 a prý jsem měl dodělávané přední mlhovky... no nevím, já můžu jen za ty H4......... Děkuji všem a prosím lock téma...... díky :)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Dneska mi přestali fungovat na Octavií 1,9TDi 2003 komplet stěrače i s ostřikovači, potkávací světla, levý a pravý blinkr a větrák klimatizace. Parkovačky a dálková světla normárně fungují, pojistky OK. Nevím co to může být ale asi nějaká blbost když odešlo víc věcí najednou, každopádně díky za každou radu.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Problém vyřešen "relé 108" pod palubkou

Co s tym rele bolo? Mne za jazdy zrazu prestali ist stierace, smerovky a vetrak som si nevsimol,nebol cas, prsalo, bol som v meste v premavke a isiel som si oci vyocit, aby nebol pruser :-(. Po chvili to zase zacalo ist....

Dakujem

Vloženo

Co s tym rele bolo? Mne za jazdy zrazu prestali ist stierace, smerovky a vetrak som si nevsimol,nebol cas, prsalo, bol som v meste v premavke a isiel som si oci vyocit, aby nebol pruser :-(. Po chvili to zase zacalo ist....

Dakujem

mal som taky isty problem prepaleny kontakt "S" v spin. skrinke

• o 10 měsíců později...
Vloženo

Zdravím kolegové, mám problém s mou octávou 1.6 55kw r.v. 1997... Je to asi dva týdny co se mi při startování rozsvítila kontrolka ABS, říkal sem si že to bude asi jedno z čidel, ale potom mně zaskočilo i to, že se svítící kontrolkou nefunguje topení, směrovky (výstražné ale fungují), nesvítí potkávací světla a nefunguje ukazatel rychlosti.. Vše ostatní nejevilo žádný problém. Po několika pokusech vypnout motor a znovu nastartovat kontrolka zhasla a vše ostatní zase začalo normálně fungovat. Vag mi nehlásil absolutně nic a to mě dost zmátlo. Pojistkový blok (nebo co to je),který je na baterce jsem vyčistil a vystříkal WDčkem, na chvilku to pomohlo ale po dvou dnech se chyba objevila znova. Poraďtě mi prosím nějaká dobrá duše, jsem už z toho na nervy... Díky Lukáš

Vloženo

Dělá ti to spínací skřínka, tady to co je mechanicky napojené na zámkem startování.

Vyměň spínací skřínku a bude to zase fungovat.

Tam bych to asi hledal.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...