houmik Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 to Sejvi: Jasny, presne tak myslel jsem, ze to bude jasny z predchoziho dotazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Ted už je mi to jasny.Díky za reakci a vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 A jede někdo v terminu 9.5.2009 ??? Já jedu.Ale objednal jsem se na 10.30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 NO TAK TO JE SUPER! ASPON SE TAM POZNÁME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Včera jsem dostal smyk na ledu...a docela hnusnej! Už se těším na ten květen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 v kvetnu trochu pozde ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Ted v tomhle počasi by se dalo pěkně vyblbnout na tom cvičišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Už se to pomaličku blíží nezkoušel to ještě někdo se tam přihlásit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak ja jedu az ten skoro posledni termin 7.6. jede nas mensi skupinka kamaradu (e34,e46,OII,OI 4x4, Galant, Opel Zirafa) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 kolik to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 nic a už od neděle za týden jedééééém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 nic??? jakto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 http://sd.e-ransome.eu/Koukejte se co nejdříve přihlásit a vyberte termím co vám vyhovuje.Kapacita je omezená ale určitě to bude stát za to! Objednal jsem se na 9.5.2009 a kdyby to OII vyšlo tak by jsme se tam mohli srazit. ty nepojedeš na moje narozky??? ty budou od 8.5 do 10.5.!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 jj, 22.2., akorát ten čas - 8:30 tam - v neděli - au au vorlajz: Tebe rodila maminka 2 dny, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Vorlajz: tak já se každopádně ozvu a stavím se.Ty jseš znamení bejk jako já jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Dejte pak vedet, jak to tam probiha, aby jsme tak nejak vedeli diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 A když budou fotečky tak se taky nebudeme zlobit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Kurna skoda ze jsem si toho nevsimnul driv.. Jel bych hned... Tak snad nekdy priste... Kazdopadne se tesim na fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Zkus se tam ještě podívat.Třeba někdo odpadl a tak...a nebo tam rovnou zavolej a nahlaš se jako náhradník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Jedete ted nekdo o vikendu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 jo, neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Tak hlavně pak dej vědět jak to probíhalo a jestli to stálo za to.Jedu tam v květnu.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ja teda nejedu na Safety cup, ale za sestrenkou na obed.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 To se máš? Sestřenka je pěkná? že bych se taky stavil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Stav se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.