JasteR Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nevím jestli to bude dělat všem, je to běžné, nebo ne.. já to půjdu reklamovat k prodejci..Senzory byly dodělávané a samo lakované tedy zvlášť.. (za celkem patřičnou sumu..). U druhého čidla se mi na půlce sloupla barva.. a je vidět černý plast. Dovezu jím to na reklamaci. Udělalo to taky někomu? U vozidla z výroby o tom pochybuji.. Asi to spatne nastrikali, ja mam dodelavany, a strikal me je znamej tusim ze zeleny na cervenou mam to ca 2roky v pohoda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) Mě to dělal prodejce (autoriz. servis), takže jsme u jádra problému V příštím tejdnu tam sjedu.. Edit: a je možné, že je rozdíl stříkat to na čistý a už lakovaný senzor.. Editováno: 26. Duben 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 jestli tam nedali plnič, tak je jasné, proč se to loupe, už sem viděl pár plastových věcí z ofiko serviců, co byly stříklý nejspíš sprejem a bez plniče, co dodat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dík za odpoveď, to je auto, čo nemá park. senzory a chceme ich domontovať. Všetko je podľa schémy a stále nič. A neni tam aktivovany tazny zarizeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tažný s tím nemá nic společného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 pokud je v tažném zacvaklá redukce, tak to něco s parkovákem společného má. Záleží, jestli to jde diagnostikovat vůbec nebo je to celé mrtvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nevím jestli to bude dělat všem, je to běžné, nebo ne.. já to půjdu reklamovat k prodejci..Senzory byly dodělávané a samo lakované tedy zvlášť.. (za celkem patřičnou sumu..). U druhého čidla se mi na půlce sloupla barva.. a je vidět černý plast. Dovezu jím to na reklamaci. Udělalo to taky někomu? U vozidla z výroby o tom pochybuji.. v první řadě jemně obrousit 2/ leptadlo na plasty 3/ plnič nebo rovnou barvu lakoval jsem moc senzorů a zatím jen jeden případ nadzvednutí barvy (asi mastný ruce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Jestli dali plnič nebo ne, netuším, dělali to než předali auti, když sme si navymejšleli ještě řadu prkotin co nebyly z Bolky Ale je možný, že zapomněli, vypadá to, že tam je jak kdyby jenom jedna vrstva a to ten lak, prostě to jde krásně sloupnout a zůstane mi v ruce velmi tenoučká "hmota" něco jak obarvenej papír.. Dám vědět, co mi na to řekli, jak tam sjedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 No to jo, ale rozhodně ani ta redukce nemá vliv na základní funkci pokud to není nakódované.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) nakodované ? na zásuvku tažného ? nekóduje se na zásuvku (odpojovač v ní) Editováno: 26. Duben 2009, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tahle nová jednotka zná 2 typy tažného zařízení...tak si vyber... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 je pravda že s FL jsem se nesetkal ale zatím jsem neviděl v koncernu jednotku parkováku co se kóduje na přítomnost zásuvky tažného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 A tahle jo...dokonce na 2 typy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 můžeš to nějak rozvést nebo je to tvoje tajemství jako vše ostatní ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 mám dotaz do jakého konektoru se připojujou 2canový oranžový dráty? zadního parkovacího asistenta,?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 namontoval jsem si faceliftové parkovací senzory a občas se mi stane, že se OPS nezobrazí na columbusu a funguje jenom zvuková signalizace. Setkal se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Fw. 1164 a je to OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cevik26 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Zdravim vsechny...Dohnal me sem problem s parkovacim asistentem. Asi v lednu zacalo zlobit zobrazovani asistenta na displeji,obcas fungoval,ale vetsinou ne,po tydnu prestal jit uplne...Kamarad octavku II pripojil na PC a nenasel parkovaci modul a doporucil mi,abych si zakoupil novy. Dnes jsem ten novy nainstaloval,ale problem stale pretrvava,tak jako u stareho modulu. Na displeji se ukaze auto,ale jen,kdyz daavam zpatecku zpet,nazaktivuje se,kdyz zpatecku zaradim a ani nezacne piskat piezo,jako pri couvani...Parkovaci asistent je original z vyroby a vazne netusim,v cem by mohl byt problem a proto se obracim na vas,snad vice zkusene...Konektory jsou u modulu v poradku,ale nevim,jestli jsou jeste nejake pod pristrojovou deskou...Snad mi nekdo pomuze,protozee ted do servisu ji dat nemuzu,protoze jsem v UK a za takove sluzby se zde plati az moc...Predem diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Ahoj, nevíte někdo, jestli funguje na face parkováku zobrazované autíčko na Audienci jako u předface parkováků? O columbus mi nejde, nechci to pokoušet. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) můžeš to nějak rozvést nebo je to tvoje tajemství jako vše ostatní ??? já to za něj rozvedu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t&p=1151146 Editováno: 16. Květen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 I face jednotka zobrazuje autíčko na Audienci....jen nakódovet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Zdravim vsechny...Dohnal me sem problem s parkovacim asistentem. Asi v lednu zacalo zlobit zobrazovani asistenta na displeji,obcas fungoval,ale vetsinou ne,po tydnu prestal jit uplne...Kamarad octavku II pripojil na PC a nenasel parkovaci modul a doporucil mi,abych si zakoupil novy. Dnes jsem ten novy nainstaloval,ale problem stale pretrvava,tak jako u stareho modulu. Na displeji se ukaze auto,ale jen,kdyz daavam zpatecku zpet,nazaktivuje se,kdyz zpatecku zaradim a ani nezacne piskat piezo,jako pri couvani...Parkovaci asistent je original z vyroby a vazne netusim,v cem by mohl byt problem a proto se obracim na vas,snad vice zkusene...Konektory jsou u modulu v poradku,ale nevim,jestli jsou jeste nejake pod pristrojovou deskou...Snad mi nekdo pomuze,protozee ted do servisu ji dat nemuzu,protoze jsem v UK a za takove sluzby se zde plati az moc...Predem diky za pomoc Kde jsi v UK? muzu se na to podivat.. jsem v Newbury, mam VAG,DP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Zdravim vsechny...Dohnal me sem problem s parkovacim asistentem. Asi v lednu zacalo zlobit zobrazovani asistenta na displeji,obcas fungoval,ale vetsinou ne,po tydnu prestal jit uplne...Kamarad octavku II pripojil na PC a nenasel parkovaci modul a doporucil mi,abych si zakoupil novy. Dnes jsem ten novy nainstaloval,ale problem stale pretrvava,tak jako u stareho modulu. Na displeji se ukaze auto,ale jen,kdyz daavam zpatecku zpet,nazaktivuje se,kdyz zpatecku zaradim a ani nezacne piskat piezo,jako pri couvani...Parkovaci asistent je original z vyroby a vazne netusim,v cem by mohl byt problem a proto se obracim na vas,snad vice zkusene...Konektory jsou u modulu v poradku,ale nevim,jestli jsou jeste nejake pod pristrojovou deskou...Snad mi nekdo pomuze,protozee ted do servisu ji dat nemuzu,protoze jsem v UK a za takove sluzby se zde plati az moc...Predem diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 jestli s jedná o octavii I a má displei na parkovák tak to VAGem nikdo nevyřeší protože to není origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) já to za něj rozveduhttp://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t&p=1151146 to že má PDC kódování vím ale chtěl jsem vidět kódování kvůli spínaču v zásůvce tažného Editováno: 17. Květen 2009, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.