Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravím, nechci zakládat nové téma, tak se zeptám zde - 
Mám OII před faceliftem, edition 100 s předními senzory. Sehnal jsem si RS přední nárazník a čidla mi tam nepasují, RS nárazník má menší otvory. Nevíte jak to řešit? Zda-li se dají vyměnit jen ty držáky, nebo musím kupovat nové čidla?

Díky, Josef

Zvětši díry na požadovaný průměr stupňovým vrtákem a máš to..

jinak výměna čidel držáků a kabeláže nebo konektorů..

• 1 měsíc později...

Zdravím,

mám dotaz, co vše je potřeba za materiál a kolik +- stojí dodělání zadních senzorů v bílé barvě s napojením na Bolero na Octavii II FL RS, 2.0TSi 2011 a jak je to časově náročné?

Děkuji

Na kolik by vyšlo PLA i s prací? - mám FL Combi L&K MR2011 7°DSG, přední i zadní parkováky, Columbus.

• 2 týdny později...

otazka kupil som octaviu 2 a zadne parkovacky mi tusim aj sem tam pipli no po lepsej skuske pri cuvani k inemu auto som nepocul ziadny zvuk je mozne ze som ich niekde vypol ?

Koukni do nastavení, je tam možnost nastavení jakej zvuk to bude vydávat a taky jak hlasitě, tak jestli to nemáš stažený na minimum.

pozriem na to este ale pri rezerve mam jednotku na parkovacie ... no a podotlacal som kably a funguje to asi sa uvolnili .. hmm asi tam strieknem nejaky kontakt sprej

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek - pravidla fora to nedovolují!

ano ano podotlacal som kably a vsetko funguje ... musim tam este streknut kontakt sprej dik :)

• 2 týdny později...

nevite v cem by mohl bejt problém?Je to na octavii před f . občas jdou občas nejdou .zde je odkaz :

Na diag s tim a otestovat cidla, muze byt spatne jedno cidlo (horsi citlivost) a uz to muze byt spatne.

A proto to tak blbne. Nekdy je to normlani. Ale prijde mi, ze ukazujou jen ty dva krajni jak je na videu

Grafika radia tak ukazuje. Staci treba vlhkost ktera se dostane do cidla. Stara cidla jsou zalita dogumy.

Pokud by bylo nejake vadne tak ti to nebude ukazovat vubec. Parkal ti jen dlouze pipne a konec. Podle mne mas v nekterem cidle vlhkost. Dej kcidlum ucho a poslouchej jestli v nich lupe. Pokud ano jsou v pohode. Pokud ne jde do kytek.

Takze ukazuje to spravne? Zase kdyby bylo v coudu tak by neukazovalo vubec ne? Jak si psal ne?

Upraveno od tomas89

Grafika je spravna ty dva jakoby trojuhelniky. Az na novych radijich to ukazuje kazde cidlo zvlast.

Tak vsechny cidla cvakaj

Az to bude blbnout tak diagnostiku a zmerit je.

Krom cidel. Kde by jinde mohl bejt problem

• 2 týdny později...

Obracím se na Vás znalce s dotazem, předělával jsem před FL na FL a chci vyměnit zadní čidla, stačí jen vyměnit konektory k čidlům a nebo si nebude jednotka s novými čidly rozumnět?

Kabelaz face cidel ma jine zapojeni. Levneji te vyjde vymenit cely svazek od cidel.

A jednotka bude teda OK?

Starou jednotku můžeš nechat ale nebude ti ukazovat na columbusu nebo boleru, jinak vyměň i tu a přepoj kabeláž a natáhni nový can.

• 2 týdny později...

čau nevíte někdo jak dostat nastavení PDC frekvence  a hlasitost položka assistance/PDC do nastavení maxidotu jedná se o bílej maxidot a face PDC  jednotka 1Z0919475E nebo to lze až na novějších budíkách děkuji

• 2 týdny později...

Pokud by bylo nejake vadne tak ti to nebude ukazovat vubec. Parkal ti jen dlouze pipne a konec. Podle mne mas v nekterem cidle vlhkost. Dej kcidlum ucho a poslouchej jestli v nich lupe. Pokud ano jsou v pohode. Pokud ne jde do kytek.

Ahoj,nechci otravovat,ale chci se zeptat,než navštívím servis. Ty popisuješ chybu, park.senzorů, přesně co se stalo mne.Po zařazení zpátečky se ozve cca 3sek.signál a pak nic,na rádiu není vidět auto a senzory neukazují nic.Myslíš, že by to teda mohlo být vadným senzorem? děkuji za odpověď.

Ano bud to udelej poslechem nebo diag

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.