galaher Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Pánové dá se připojit na navi dx i jinej měnič než origo vw nebo škoda.Pokud možno nemá někdo obrázek koncovky co jde od měniče do navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Pánové dá se připojit na navi dx i jinej měnič než origo vw nebo škoda.Pokud možno nemá někdo obrázek koncovky co jde od měniče do navigace. Také jsem to před časem řešil.Jsem neelektrikář tak že jsem si myslel,že tam půjde zapojit cokoliv a koupil jsem si na aukci CD měnič Blaupunkt,ale ejhle ono to s navi DX nekomunikuje kabel jsem měl orig.Tak,že po zkušenostech bych už do toho nešel.CD měnič se mi válí v dílně a já si koupil transmitr a přehrávám MP3 v pohodě vím že to není moc dobré řešení ale 2roky záruka a malá pořizovací cena mě přesvědčila.(Můj názor někdo by to v autě nesnesl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Mno dá se, ale chce to takovou krabičku, co zprostředkuje komunikaci. Tuším stualarm něco prodává, ale cena je obludná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 24. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 No to je pravda co chcou za prachy za převodník k OEM radiím.Jak hraje ten transmiter nebo jak se to jmenuje ? Dá se to vůbec poslouchat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
udo Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Také jsem to před časem řešil.Jsem neelektrikář tak že jsem si myslel,že tam půjde zapojit cokoliv a koupil jsem si na aukci CD měnič Blaupunkt,ale ejhle ono to s navi DX nekomunikuje kabel jsem měl orig.Tak,že po zkušenostech bych už do toho nešel.CD měnič se mi válí v dílně a já si koupil transmitr a přehrávám MP3 v pohodě vím že to není moc dobré řešení ale 2roky záruka a malá pořizovací cena mě přesvědčila.(Můj názor někdo by to v autě nesnesl) a prosim te jak se zapojuje ten transmitr to je do zapalovace a co dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 koupil jsem toto a jsem nadsen http://www.stualarm.cz/produkt/55usbvw009-...most/aux-vstup/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Umi tahle krabicka od Stualarmu i SD karty? Maj' to tam sice v textu napsane, ale na fotkach SD slot nevidim A sice sem dx navi nikdy nemel v ruce, ale ona ma most konektor? Tam by mel byt spis osmipinovy modry mini iso, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 JJ je tam tento Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 to tucnak: adapter do USB je, ale vzhledem k cenam USB pametovek to neresim. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trava Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 chlapi takze ta vec co tu je uvedena tak se da uplne normalne a v pohode napojit na dx???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 ano, nebo www.xcarlink.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 ...jsou možné oboje varianty...jak MOST... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/114-3-USB/5/758-USB-pro-VW-Skoda-MOST ...tak i MINI ISO... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/114-3-USB/5/757-USB-pro-VW-Skoda ....slot na SD karty samozřejmě má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Taky to mám a je to paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.