k.o.c.i. Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Marketing to až tak není - pokud totiž navaří koncovky podle přiložených instrukcí, tak ony z toho nárazníku trochu trčí, zatímco kdyby tam byl i difuzor, tak to vypadá poněkud jinak. U FL 1.8 TSI se s navařovací koncovkou zkracuje výfuk, ne koncovka. FDC.jpg1.JPG Oki evidentně máš pravdu ale asi to taky záleží na jakou motorizaci to jde...A ano zkracuje se výfuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasonB29 Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Zdravim chci se zeptat co si o tom myslite?Pan mi psal ze prumer navarovaci casti je 45mm a co sem ted rano meril na octavce nic moc pravitkem tak mam vnitrni prumer asi taky 45mm ale porad nevim jestli by tam opravdu sel a jestli se jedna o origo dil http://www.sbazar.cz/vrsteam/detail/8291435-koncovky-octavia-ii-rs-superbscout-nova-sada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 (editace) Sám sem ty samé kupoval na mou octavku 1.9 před facem a s přivařením nebyl žádný problém. A vypadaj tam fakt super! A popisek byl uplně stejný a podle mne je to origoš díl. Alespoň sem je už na x superbech a octavkách viděl. Editováno: 17. Duben 2016, autor: Sheffield Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magic-master Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Ahojte, zdravim vás, su tu novej, tak mě prosím neukamenujte. Ví tady někdo, jaký je průměr koncovek výfuků u Škoda octavia 2 (bez FL), 103 kW TDi (ani scout ani RS). Chtěl bych si koupit chromovaný koncovky. Chápu, že když je mám původně nahlé dolů, že je musím odříznout a pak navařit či přišroubovat nové (dle typu koncovek), tak aby to nečouhalo moc přes či moc do auta, že?Na netu je spousta koncovek, ale je to dle průměrů, tak abych nekoupil blbě. Kupoval tady někdo koncovky z Číny? Jsou za 30 dolarů. Díky za reakci a mějte se fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Zdravim. Kupil som original Skoda skrutkovaciu koncovku pre 1.6 TDI. Chcem sa opytat, ako dam dole ten plast pri vyfuku (je tam aj vyrez) aby mi tam ta koncovka vosla? Musi sa to rezat, alebo to je len nejako zacvaknute? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Měl by jít vycvaknout aby se vešla oválná koncovka. Já ho málem ztratil, ale včas jsem si toho všiml při mytí auta a zacvakl jí zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Takze original koncovky nahodeny, ten sktutkovaci. Bolo potrebne vycvaknut ten plast, potom povolit vyfuk, odrezat, naskrutkovat a nahodit upevnit. Vyzera to dobre, no stale sa mi to zda nejako "velmi vonku". Co odporucate? Je nejaky podspojler alebo difuzor, ktory by to vylepsil? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 (editace) Záleží na tom, jestli jsi správně zkrátil výfuk (pokud se u této verze koncovky zkracuje) Já to mám asi takhle (ovšem jiná motorizace,navařovací koncovka a combi k tomu): Editováno: 2. leden 2017, autor: stanmar doplnění textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 Mam to rovnako. Len sa mi to zdalo, ze to vycnieva ale uz som si zvykol. Skrateny bol dokonca kolko slo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 No mě to dělali v autorizáku - vzhledem k tomu, že se koncovka musela navařovat. Já ke koncovce měl snad i návod s rozměry o kolik se má výfuk zkracovat. Ale když jsem si auto tehdy přebíral, tak mi to také připadalo, že je to nějak moc vystrčené. Ať už je to jak chce, jsem za koncovku rád a to nejen z estetického hlediska - vzhledem k motorizaci mě docela štval černající nárazník od sazí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 15. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2017 Chcem sa opýtať. Mam momentálne oválnu originálnu koncovku pre 1.6 TDI. Konecne som ale našiel koncovku ktorá bude ako na RS čiže z 1 koncovky bude dvojkoncovka. Ma s tým niekto skúsenosť? Koncovku mam skrutkovanu ale výfuk som už rezal. Odkaz tu: http://s.aliexpress.com/EjQz2AVJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 Ahojte, odpoviem si sam. Vsetkym co maju 1,6 alebo 2,0 CR s jednou koncovkou odporucam tuto, inu dvojitu som nenasiel, vyzera to podla mna lepsie ako ovalna ktoru som mal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abyssis Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 (editace) Našel by někdo aktuální odkaz? Ten o dva příspěvky výše už bohužel není funkční. Edit: Mohlo by to být ono? https://www.aliexpress.com/item/60mm-1-TO-2-Double-Outlet-Tailpipes-Chrome-Car-Exhaust-Muffler-Pipe-Tip-End-For-Skoda/32950067485.html Editováno: 14. leden 2019, autor: abyssis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Porad nevim zda je tam mam davat nebo ne Jaky na ne mate nazor?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Ne. Možná kdyby byly trochu kratší, tohle moc trčí dozadu. (ale je to tvoje auto, takže jestli se ti to líbí, tak proč by ne...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 (editace) diky, ty koncovky tam byly jen tak nastrceny, abych vedel, jak by to vypadalo. na aute je momentalne nemam. Editováno: 16. Květen 2019, autor: PcGamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Když už je máš, tak přidělat ať tolik nečumí. Ale osobně bych si je na auto už nedal. Taky jsem po nich toužil, sehnal je za slušný prachy a nechal v autorizáku navařit. Za chvilku byly černý. Leštil jsem je jednou silichromem asi hodinu a půl s výsledkem kolem 90%. Od tý doby je max přejedu z blízka vapkou a kašlu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 jj diky vic zastrcit a osadit, uz sem je mel na predchzim aute, spis je to "spaleny" nez zacouzeny, ale to jsem mel benzin. taky jsem to vzal silichromem a slo to pekne dolu. jako novy to urco nebude skoda, ze nejsou zkoseny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Klepsa Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 (editace) Zdravím Chtel bych vás poprosit o radu, jsem z prahy, se svářením nemám zkušenosti, a dostal jsem Svařovací koncovku výfuku na moji oct 2.. Mohl bych tedy poprosit o nějaké typy na servisy v praze, kde by mi uřízli starý výfuk, a navařili novou koncovku? Nejlépe okolí praha 9, či praha východ, a okolní oblasti. Nebo pokud by se zde našel někdo z vás, kdo by to dokazal, klidně se můžeme domluvit, finanční odměna jistá Na to abych to svařil sám si nevěřím.. Děkuji za všechny rady! Editováno: 10. Listopad 2019, autor: Tomáš Klepsa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Zdravim vas, original koncova pre 1.6 TDI ma na konci take skosenie, bude sa dat posuvat kolko chcem, len ci po vybranie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Pani koncovka original pre 1.6/2.0 CR ma na konci vybranie asi 2cm na vstup, neviete aky je tam priemer? Ide mi o to, ci pojde zasunut len 2cm alebo cela kolko chcem. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca.6 Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 Taky jsem predelaval koncovky na BKD. Daval jsem z aliexpressu, pasovaly presne. https://a.aliexpress.com/_B1Ewv1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Zdarec, chtěl bych dat na auto duplex. Co jsem hledal na netu, tak nikdo nenabízí s atestem. Nekde mi i odepsali, ze homologace neni nutna, kdyz se nezmění zvuk. Je tedy potřeba nebo ne? Ja bych rekl, ze jo. Kor když je tam přidán "dalsi" vyfuk. Díky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.