Blazer Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem zesilovače k subwoofru. Tak okolo 2 tisic. Subac ma vykon 250 rms a 650 max. Někdo mi tvrdil ,že stačí poloviční výkon zesiku. takže : 125 rms a 325 max. Je to pravda? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 To ti tvrdil pěknou hloupost, vždycky je lepší mít větší výkon na zesilovači než je reproduktor, v tomhle případě subwoofer, problém je v tom že když budeš mít slabší zesilovač tak ho budeš chtít hnát na maximum aby to hrálo co nejlépe, ale ten zesilovač to už pak nezvládá a při maximálním zesílení začne zkreslovat. Proto je lepší mít zesilovač který má vyšší výkon než reprák, ale nesmíš ho dávat uplně na maximální výkon aby jsi si ho neodpálil :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) ...ještě bych dodal, že slabý zesilovač může reproduktor (SW) i poškodit.Jde taky o to to co je to za SW, jaké má parametry a v jaké bude ozvučnici.Minimálně tento zesilovač... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...unch-GTR-250-2/ Editováno: 5. leden 2009, autor: fancarhifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 ja si myslim ze zalezi aj na woofer inac aka je znacka JBL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 když to tak vezmeš tak záleží na všech komponentech, ať už na rádiu, kabelech a konče zesilovačem a reprákem ... podle mě značka JBL je celkem dobrá, měl jsem s ní zatím jen velmi kladnou zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.