marop Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Nevím proč, ale mám taky el. zrcátka a nefunguje mi ani natáčení ani vyhřívaní a pojistky jsou OK. kdo mi poradí co s tím?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Zdar pánové,mám r.v.2002 a nejde výhřev pravého zrcátka.Levé a zadní okno fungují normálně,nemá to náhodou dvě pojistky nebo tak něco?? Neví někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Nema to dve pojistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Nema to dve pojistky. Díkes za info.No a to bude pěkné,asi to rozeberu a bude to někde přerušené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Mel sem stejny problem a zavada byla v tom, ze byl spatny kontakt (zaoxidovany) az primo na skle zrcatka.. Nez rozdelas kryt zrcatka, sundej kryt vyskoveho reproduktoru, dostanes se shora na svorkovnici, zapni vyhrivani a prvni si zmer zda tam jde vubec napajeni. Pokud jde, problem mozna bude viz. nahore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Mel sem stejny problem a zavada byla v tom, ze byl spatny kontakt (zaoxidovany) az primo na skle zrcatka.. Nez rozdelas kryt zrcatka, sundej kryt vyskoveho reproduktoru, dostanes se shora na svorkovnici, zapni vyhrivani a prvni si zmer zda tam jde vubec napajeni. Pokud jde, problem mozna bude viz. nahore Jo díky za info ,zítra to proměřím a uvidíme. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bercom Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Včera mně nějaký magor cvrknul do zpětného zrcátka, vyvrátil ho a vypadlo sklo, které zůstalo viset na dvou el. drátech. K čemu tam jsou jsem nepochopil, el. vyhřívání nemám. Nevíte někdo na co tam jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 asi to zrcadlo už před tebou někdo měnil a dal tam s výhřevem ty drátky jsou opravdu na vyhřívání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Včera mně nějaký magor cvrknul do zpětného zrcátka, vyvrátil ho a vypadlo sklo, které zůstalo viset na dvou el. drátech. K čemu tam jsou jsem nepochopil, el. vyhřívání nemám. Nevíte někdo na co tam jsou? seš si 100% jistej, že tam vyhřívání nemáš? zkus ty dva dráty, proměřit, zmáčky vypínač vyhřívání zadního skla a pokud máš výhřev, tak do nic půjde šťáva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Včera mně nějaký magor cvrknul do zpětného zrcátka, vyvrátil ho a vypadlo sklo, které zůstalo viset na dvou el. drátech. K čemu tam jsou jsem nepochopil, el. vyhřívání nemám. Nevíte někdo na co tam jsou? Na nic jiného než na vyhřívání opravdu být nemůžou! Takže asi máš vyhřívaná zrcátka a ani o tom nevíš. Ale toho by si si v zimě všimnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Zdravim Vas Ked som toto cital, som si uvedomil, ze neviem ci mam vyhrievane zrkadla alebo nie. Da sa to nejako rozpoznat? Je to nejako oznacene? nejaky symbol? Na el ovladani zrkadiel mam iba symboly L, 0, R. Myslim necekat do zimy a zkusit zapnut ohrev zadneho skla, alebo rozebranie zrkadla ci tam mam dratky Myslim ze by to malo mat ten ohrev podla vybavy (O1 Combi r.99. 1,9 TDI - SLX) Pri tom ovladaci natacania zrkadiel nebyva aj nejaky symbol vyhrievania zrkadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 V mem pripade neni a vyhrivani mam. To vim a kazdy podzim a zimu se o to presvedcuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 V mem pripade neni a vyhrivani mam. To vim a kazdy podzim a zimu se o to presvedcuji. No tak teda pockam do prvych mrazov, ked sa to neda normalne zistit nejakym oznacenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Musi tam byt ve stredu zrcatka vyssi teplota nez na okraji. Ale nikdy jsem nemeril o kolik stupnu. NA odstraneni zamlzeni staci malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Já tam mám místo té polohy 0 znak vyhřívání, něco jako ke na vyhřívání zadního okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 To souhlasi, ale mas MR 2003 ne 1999! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Já tam mám místo té polohy 0 znak vyhřívání, něco jako ke na vyhřívání zadního okna. Presne na to som myslel, na nejakej fotke som videl ze namiesto 0 je tam ten symbol. Neviem ci sa to menilo podla MR alebo ci to je tak, ze ked je symbol, tak je vyhrievane a ked je tam 0 tak je bez. Ale moze byt ze to zacali tak znacit az neskor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 MR 97 98 99 a bez záruky 00 měly vyhřívání spojeno s výhřevem zadního okna. Za vypínačem výhřevu okna je svorka, ze které jde impuls do komfortky, tak pak dá impuls do RJ P a L předních dveří a pokud máte sklo s výhřevem, tak to hřeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Pokud máš v kufru papírový štítek s kódama, tak by tam mělo být 3BS a 3AF. Možná jsou i jiné, nejlepší je rozkódovat celý štítek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Zdravim VasKed som toto cital, som si uvedomil, ze neviem ci mam vyhrievane zrkadla alebo nie. Da sa to nejako rozpoznat? Je to nejako oznacene? nejaky symbol? Na el ovladani zrkadiel mam iba symboly L, 0, R. Myslim necekat do zimy a zkusit zapnut ohrev zadneho skla, alebo rozebranie zrkadla ci tam mam dratky Myslim ze by to malo mat ten ohrev podla vybavy (O1 Combi r.99. 1,9 TDI - SLX) Pri tom ovladaci natacania zrkadiel nebyva aj nejaky symbol vyhrievania zrkadla? Určitě vyhřívání máš. Zapni vyhřívání zadního okna a po chvíli hřbetem ruky zkus zda je zrcadlo teplejší než třeba okno. Teď to nebude tak výrazný rozdíl , ale v zimně bys to cítil snadno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 dolešo: Papirovy stitok tam je, ale to od koberca uz dost osuchane a teda necitatelne Pepa007: No doteraz pri tych teplotach 30stupnovych sa to tazko pozna, ale uz sa ochladilo, tak to skusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Zdravim VasKed som toto cital, som si uvedomil, ze neviem ci mam vyhrievane zrkadla alebo nie. Da sa to nejako rozpoznat? Je to nejako oznacene? nejaky symbol? Na el ovladani zrkadiel mam iba symboly L, 0, R. Myslim necekat do zimy a zkusit zapnut ohrev zadneho skla, alebo rozebranie zrkadla ci tam mam dratky Myslim ze by to malo mat ten ohrev podla vybavy (O1 Combi r.99. 1,9 TDI - SLX) Pri tom ovladaci natacania zrkadiel nebyva aj nejaky symbol vyhrievania zrkadla? Ehm....coze je ta vrchni poloha ovladace zrcadel ?....co je tam nakresleno ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 (editace) Zdravim VasKed som toto cital, som si uvedomil, ze neviem ci mam vyhrievane zrkadla alebo nie. Da sa to nejako rozpoznat? Je to nejako oznacene? nejaky symbol? Na el ovladani zrkadiel mam iba symboly L, 0, R. Myslim necekat do zimy a zkusit zapnut ohrev zadneho skla, alebo rozebranie zrkadla ci tam mam dratky Myslim ze by to malo mat ten ohrev podla vybavy (O1 Combi r.99. 1,9 TDI - SLX) Pri tom ovladaci natacania zrkadiel nebyva aj nejaky symbol vyhrievania zrkadla? Ehm....coze je ta vrchni poloha ovladace zrcadel ?....co je tam nakresleno ?) L - ovlada nastaveni obou zrcatek R - nastavuje se pouze prave zrcatko Editováno: 3. Září 2007, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 L - ovlada nastaveni obou zrcatekR - nastavuje se pouze prave zrcatko ...tak se to spina spinacem vyhrevu zadniho okna. Ja tam mam na tom samem ovladaci misto "0" "L+R" a uplne vrchni polohu mam pro vyhrev zrcatek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Zdravim VasKed som toto cital, som si uvedomil, ze neviem ci mam vyhrievane zrkadla alebo nie. Da sa to nejako rozpoznat? Je to nejako oznacene? nejaky symbol? Na el ovladani zrkadiel mam iba symboly L, 0, R. Myslim necekat do zimy a zkusit zapnut ohrev zadneho skla, alebo rozebranie zrkadla ci tam mam dratky Myslim ze by to malo mat ten ohrev podla vybavy (O1 Combi r.99. 1,9 TDI - SLX) Pri tom ovladaci natacania zrkadiel nebyva aj nejaky symbol vyhrievania zrkadla? Ehm....coze je ta vrchni poloha ovladace zrcadel ?....co je tam nakresleno ?) L - ovlada nastaveni obou zrcatek R - nastavuje se pouze prave zrcatko Tak to mas jinak.Me pri L trimuje leve zrcatko,pri P prave.Jinak mam taky 99 OI SLX a vyhrivane zrcatka mam spolecne s vyhrivanim zadniho okna.Da se to zjistit i na VAGu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.