Přejít na obsah

Koncovka výfuku na O1


kasilek

Doporučené příspěvky

Když už koncovku, tak jedině zapustit do nárazníku, tak to bude vypadat nejlíp. Přímočarkou jde origo nárazník řezat velice pěkně. Je to poctivý plast, nic křehkého, prasknout ti to nemůže. Doporučuji řezat co nejblíž ke kraji (k rysce), protože brousit ten plast nejde zrovna nejlíp..

Pokud bys chtěl sehnat origo RS koncovku, čeká tě těžký oříšek.. :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to mas pravdu ja ji jen tak nahodou videl v prodejne a rikam: kolik stoji a on ze ji ma uz dlouho ze mu ji tam nekdo nechal protiuctem:-) Chtel za ni myslim 800,- ve skode jsem se na to ptal asi tyden predtim a rikali pres 4000,- Stacilo zohnout dve lesenarsky trubky a svarit :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sucha:

Nějak jsem nepochopil, co jsi dělal s těma lešenářskýma trubkama. To jsi z nich dělal to prodloužení výfuk. potubí??? No to se mi asi jen zdá, ne? Ty jsi si narval 4 mm silnostěnnou rouru na výfuk?

Vždyť se dá koupit výfuková trubka v metráži! Kupte si takovou trubku o prům. 45 mm a máte to. Já jsem si použil trubky z vrakáče, byli skoro nový a zadarmo!

-_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak tak pročítám vaše cenné rady, tak to nebude tak úplně jednoduché a levné a hlavně to zabere i nějaký čas.

Není snažší koupit celý RS výfuk a a jen vyříznout díru do nárazníku?

no tak ho zkus koupit budu ti držet palce :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ted resim podobny problem, ale chtel bych koupit bud zadni RS naraznik a pokud nesezenu, tak facelift a vyriznout, ale namisto RS koncovky dat 2x tohle http://www.askokovo.cz/eshop/index.php?sec...;add_section=15, je to bez efektu a hlavne to ma vyriznutou diru pro odvod spalin a nerezovou koncovku. Ideal pro efekt (muj nazor) ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bazzy, nevim proc nemaji ilustracni foto primo v e-shopu, ale prohledej to a je v .pdf jako katalog myslim ... Kdyz jsem tam koukal prvne, fotka s popisem tam byla akorat teda to maji nejaky "rozbity" ...

Ok mrknu koukám že ta fyrma je na prodej bůh ví jestli jim to ještě funguje

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem sháněl zadní díl výfuku z OI RS. Měl jsem nabídky na komplet zadní díl i s koncovkou ve slušném stavu za 2000 až 2500Kč. Ale nakonec jsem se na to vybod, takže kdyby měl někdo zájem, dám kontakt na prodejce. ;)

Výfukové držáky jsou identické? Pak už jen stačí koupit přechodku a vyříznout díru, pokud by jsi teda nemusel ještě zkracovat:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...